Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu elestirenin agzina biber sureriz tarzi cikislar nedeniyle yapilmasi gereken mantikli elestiriler de degersizlesip arada kaynayip gidiyor.destek de verelim yanlis gordugumuzu de elestirelim.bunda sorun nerede?

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu yorumumla kulübün altini oyabilecek etkiyi gosterebiliyorsam zaten yikilsin o kulup ne yani herkesle ayni fikirde olmak zorunda miyim şak şakci olmadigim icin mi bu yaygara usta futboldan filan anlamiyor ama yineliyorum bu bir temenni degil öngörü umarim yanilirim hayatta en cok isteyecegim seylerden birisi de Trabzonspor icin yanilmaktir

tek başına bir HİÇ sin zaten ama o kadar çoksunuz ki ve o kadar fazla saldırıyorsunuz ki malesef ayağa kalkamıyoruz.tek temennim azalarak BİTİN İNŞALLAH !

Yorum

• Sırf Usta hayranlığı patladı demesinler diye, gerçeği gördüğü halde inkar edercesine seçimi 13 oyla kaybetmiş bir adayı eleştirmek hangi aklın ürünüdür pes vallahi. Hekimoğlu başkan olsaydı Hami gelecekti siz ne zannediyorsunuz diyen bir zihniyet sağlıklı olamaz. Hami Mandıralı bu takıma sezon başında gelmeliydi ama sizin 'büyük' Usta'nız çökmüş bir takıma getirerek Hami'yi de bitirmiş oldu. Ama ben sizin gibi taraftar değilim. Ben sizin gibi iyi gün taraftarı değilim. Çünkü ben Muharrem Usta değil Trabzonspor taraftarıyım. Usta başarılı olsun istiyorum hemde çok. Allah başkanın yardımcısı olsun...
        En son hodlu tarafından düzenlendi; 12.05.2016, 23:26.
        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Siz Usta taraftarları; siz oylarınızı sadece bir isme verdiniz ben ise oyumu Hekimoğlu listesinin tamamına verdim. Aramızdaki fark sadece bu...
          En son hodlu tarafından düzenlendi; 12.05.2016, 23:37.
          2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Siz Usta taraftarları; siz oylarınızı sadece bir isme ben ise oyumu listenin tamamına verdim. Aramızdaki fark sadece bu...
            şu ayrıştırıcı dilden bir vazgeçseniz anlatmak istediklerinizi dinleyecek kitleye ulaşabilirsiniz.
            İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
            ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Vay hekimoglusporlular faaliyete başlamış hemen, ihosporlular nerede kaldı? (!)
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Başkana sonuna kadar güveniyorum ve arkasındayım. Evet Hami'yi ben de istemiyordum yanlış tercihti ama oldu yapacak bir şey yok.

Bırakın da bu adam yazın transfer döneminde ne yapacak bir bakalım görelim eğer yanlış bir şey yaparsa ben de eleştiririm.

Bazı yorumları görünce gerçekten fazlası ile şaşırıyorum.

Bende Trabzonspor Kongre Üyesi olayım yakında yoksa Muharrem Usta gibi bir başkanı kaybedeceğiz.

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sırf Usta hayranlığı patladı demesinler diye, gerçeği gördüğü halde inkar edercesine seçimi 13 oyla kaybetmiş bir adayı eleştirmek hangi aklın ürünüdür pes vallahi. Hekimoğlu başkan olsaydı Hami gelecekti siz ne zannediyorsunuz diyen bir zihniyet sağlıklı olamaz. Hami Mandıralı bu takıma sezon başında gelmeliydi ama sizin 'büyük' Usta'nız çökmüş bir takıma getirerek Hami'yi de bitirmiş oldu. Ama ben sizin gibi taraftar değilim. Ben sizin gibi iyi gün taraftarı değilim. Çünkü ben Muharrem Usta değil Trabzonspor taraftarıyım. Usta başarılı olsun istiyorum hemde çok. Allah başkanın yardımcısı olsun...
                  kardeş hamiyi sezon başıda getirsen sezon ortasıda getirsen bir cacık olmazdı olmadı zaten

Yorum

• Başkan devre arasında görüştüğümüz birden çok hoca takımın bu haline devre arası gelmek istemedi şeklinde açıklama yaptı.Anlaşma sağlanamayınca son çare Hami seçeneğini kullandı. Bu açıklaması varken, geçiş dönemini 5 aylığına Hami ile geçirmek fikri nedeniyle Başkana yüklenmek bence insafsızlık.

Ben Hamiyi önceki geldiğinde de beğenmiyordum, 6 galibiyet ile başımıza Büyük Hoca kesilen birisiydi ancak camiada Hamiye bakış açısı bu şekilde değildi ve Başkanda bu nedenle Hamiyi getirdi ancak Haminin yönetimi istediği gibi olmadı.Bu konuda yapacak birşeyde yok.

Taraftarlarımız hala kulübün şu anda nasıl bir süreçten geçtiğini farketmemekte diretiyor.Bitiğiz, dibe vurmuş durumdayız ve yönetimde en azında bu yarım dönemde kulübe nefes aldırma derdindeyken biz yok şöyle yok böyle diyerek saldırmaya başlıyoruz.

Bir de şu Lucescu konusu var.Başkan hiç bir zaman Lucescuyu devre arası getireceği yönünde beyanda bulunmadı. Herzaman sözleşmesi var senesonu belli olacak dedi.Ama bakıyorum Başkanı eleştirmek için sürekli Lucescu konusunu açıyoruz.Eleştiri yapmak için eleştirmeyelim.Eleştiri yapıcı olursa bir anlamı var.
                    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Başkanı yarım dönemle değerlendiremeyiz. Sürekli enkaz edebiyatı yapılır durur beylik laflarla ancak gerçek anlamıyla enkaz olduk, dip yaptık. Bundan kötüsü olmayacak elbette. Hekimoğlu da seçilseydi yapılacaklar pek farklı olmayacaktı altyapıya dönerek küçülme yeniden yapılanma. Hekimoğlu'nun listesinde şöyle sakat bir durum vardı, seçimi kazanmaya yönelik toplama bir liste olmuştu, Hekimoğlu'nu ezecek, sürekli öne çıkıp ben ben diyebilecek kapasitede çok yamuk adamlar vardı listesinde. O açıdan bakınca Usta'nın listesi daha uyumlu ve daha işinde başarılı aydın insanlar gibi görünüyordu ki öyle de zaten.

Usta'nın performansını yeni sezondan sonra değerlendirebiliriz. En bariz BJK Başkanı Fikret Orman var karşımızda. İlk seçildiğinde neler söylendi adama. Ancak bir program dahilinde çalıştılar yapılanmaya girip feda dediler. Stat olayına girdiler. 4 senedir başkan ve meyvelerini toplamaya başladı. Bundan sonraki en az 3, 4 sezonda BJK damgasını göreceğiz. Yeni statlarında kupa kaldıracaklar. Bu forumda defalarca yazdığımız şeyleri adamlar yaptı. Bunu yapabilmek için biraz huzurlu bir ortam şart, ancak şike sürecinde o sabırsızlığımız panik halimiz, sinir halimiz İHO gibi birini başkan seçerek her yere sirayet ettirdik, kendi ayağımıza sıktık tabir yerindeyse. Şimdi yapılması gereken şey bir program dahilinde sabırla ilerlemek o da çok zor işte. Bana sorarsanız Trabzonspor'un yapması gereken ilk iş bir süre Trabzon şehrinden uzak kalması. Trabzonspor'u ekmek kapısı yapan gerek yerel medyadakiler olsun, gerek tribünlerdekiler olsun, gerek sosyal medyadakiler olsun, bu karaktersiz adamlar belki silinir giderler. Trabzonspor bunlar için bir şey ifade etmiyor artık, herkes birilerinin köpeği olmuş durumda. Bunun için de ilk yapılması gereken Trabzonspor TV'nin kurulup bu çakalların taraftara etki etme gücünün bertaraf edilmesi. Trabzonspor olmasa bu insanlar ne yapacaklardı çok merak ediyorum. Bari ekmek yediğiniz kaba tükürmeyin...
                      En son Emorfo tarafından düzenlendi; 13.05.2016, 00:31.
                      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• ben sen o kavramından çıkıp biz olabilirsek başarıya ulaşırız. muhalefetin de gücünü birleştirip yöneticilere başkana sahip çıkması gerekir. bu her dönem kim gelirse gelsin böyle olmalıdır. ayrıştırıcı ve ben yapamıyosam kimse yapamasın mantığıyla bölünerek hiçbir başarı elde edemeyiz.

Yorum

• Hami'nin ne mal olduğunu herkes görmüştür diye düşünürken beklenen oldu ve aslında Hami iyi teknik direktördü diyen biri çıktı.

Bırakın bu işleri kardeşim Hami'nin değil iyi teknik direktör, teknik direktör bile olmadığını, olamayacağını görmeniz için ne olması gerekiyor? Adam o kadrosuyla antalya'yı çalıştıramadı da kovuldu. Hala O'ndan medet umanlar var. Biz çok yazdık ne kadar yetersiz ve yeteneksiz olduğunu ama anlatamadık. Kendisi bizzat gözümüze soktu bunu hala ıh mıh diyorsunuz!

Muharrem Usta'yı eleştirmek için gözünüz dönmüş, Hekimoğlu kazanamadı diye çıldırmışsınız, bu halde zarardan başka bir şey veremezsiniz. Bunu görmüyor musunuz? Bu haldeki kulübü devralmış bir adam 5. ayında böyle eleştirilir mi? Siz şimdi iyi niyetli misiniz?

Bi düşün yakamızdan ya!
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• direk bütce sinirlamasi verilecek yazanlar var ffp tarafindan
                            %35+ transfer gelirleri
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu yorumumla kulübün altini oyabilecek etkiyi gosterebiliyorsam zaten yikilsin o kulup ne yani herkesle ayni fikirde olmak zorunda miyim şak şakci olmadigim icin mi bu yaygara usta futboldan filan anlamiyor ama yineliyorum bu bir temenni degil öngörü umarim yanilirim hayatta en cok isteyecegim seylerden birisi de Trabzonspor icin yanilmaktir
                              İlginç , koca bir camiaya başkan olmuş birine ve onun yönetimine futboldan anlamıyor yaftasını yapıştıracak bilgiye ve tecrübeye sahipsin ve bu birikim ve saygınlıkla bu külübün başındaki kişileri mesnetsiz ''öngürelerle'' eleştirebiliyorsun ... Hangi sezonlarda ne başarıların var ? Kaç külüp yönettin ? Kupalarını hangi müzede saklıyorsun ? Böyle öngörüler yapabilecek birikime sahip kişileri daha iyi ve yakından tanımak isteriz ...

Dip not ; '' senin yaptığına ne temenni ne de öngörü denir , senin yaptığına açık açık , terbiyesizlik denir . ''

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• İlk olarak Şerafettin Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eleştiriler başkanın verdiği vaatler üzerine yapılan saptamalar ve geleceğin şekillenmesi üzerine duyulan kaygılar.Zamansız öten horoz gibi algılanıyorsa buyurun her eleştirenin kafasına giyotini indirin.
                                Verilen vaadler üzerine öyle mi ? Şimdi siz diyorsunuz ki bizim başkan seçilmeden önceki vaadlerinde ben Hudini den daha iyiyim bu şapkadan o tavşanı 5 ay içinde benden başkası çıkaramaz dedi ama 5 ay geçmesine rağmen bu tavşan çıkmadı , bende bu olayı saptadım diyorsun öylemi ? Ne söylendi de neyi saptadınız ...

Her işin bir zamanı var , kimse bize 5 ay içinde şampiyonluk ve iyi bir takım vaad etmedi , kimse bize sezon ortasında 3-4 td değiştiren ve bütün futbolcuları ile sıkıntısı olan , ekonomisi kötü bir takıma seçildiğinin ertesi günü dunya yıldızı bir td getireceğim de demedi ... 5 ay içinde şapkadan akyazı çıkaracağımda demedi , '' hele hele 1 ay içinde çalınan kupamız üstü açık arabayla Trabzona gelecek diyede birşey demedi '' ... Siz hangi vaad üzerinden yaptınız saptamalarınızı , geçen süre belli , külübün durumu ortada ...

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X