Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu kadar sorunun içinde ve üstüne bu kisiliksiz eleştiriler içinde Usta bu dönemi en iyi ve en az zararla atladı..
    Bunu göremeyecek nankör bana cevap yazmasın, çünkü bu nankörler birinin adamı olduğundan Trabzonsporu satıyor. Gerçi bayrağını iki kuruşa satan varken, Trabzonspor'a ihanet edenlerde çıkar muhakkak.
    !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• Muharrem Usta'yı eleştirene kadar; tarihimizin en cahil başkanına oy verenler,kendilerini eleştirsinler.Hepimiz onları eleştirelim.
      Hoş ülkemizi yönetecekleri seçerken de araştırıp soruşturmadan,ezbere particilik zihniyetiyle oy kullanan bir milletin fertlerinden fazlasını beklemek hayalperstlik olur ya...
      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Muhammet mi gelecegin golcusu guldurmeyin insani turkiye liginden oyuncu alinmayacagini anlamamiz icin daha ne kadar canimizin yanmasi gerekiyor antep de ne alıyordu bizde ne kadar kazaniyor sponsor nerde hani avrupaya gidemedik bu eksi yok sahaya atladilar yok ceza derken yerel bir sponsor bulursa kimse sasirmasin surekli bir hayiflanma akyazi olmasa aglardik şike sureci ne oldu bir iki resmi siteden aciklama dışında usta nin kupayi elinde tutan sahsin karsisinda dirayetle durabilecehini düşünen varsa saftır maalesef isimiz usta ya kaldi isi zor basarabilir mi o da zor
        Muhammet Demir'in Cenk Tosun ile birlikte Türk Milli Takımı'nın forvet adayları olduğuna gülüyorsan, gülmeye devam edebilirsin. Bence de komik zira.

Sponsor işi sezon başlamadan yetişmezse haklısın. Beraber eleştiririz.

Avrupa'ya gitme garantimiz mi vardı ayrıca?
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Kör cahil hıyarın biriyle yaptıkları ile yılların Başkanı ince fikirli biriyle yaptıkları ortada Ersun Yanalın.

Ticari zekasıyla insan yönetme becerisi Sadri Şenerden de yüksek biriyle neler yapacağını tahmin edemiyorum Ersun Yanalın. Bu iş olacak gadaşlarum, sıkınti etmayn.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dün başkan birkaç Tweet attı.
            Stadyum kokusunda hibrit çim, koltuk ve skorboard gibi işleri halletmiş spor bakanı Akif Çağatay Kılıç'a da tesekkur etmiş yardımları için.

Ali Çil denen İho'nun paydaş gazetecisi de "malum partinin bakanına tesekkur etti" diye eleştirdi. Yahu adamın prof fotoğrafında İHO ile çekilmiş selfie var. Miting falan deyip uğraşmak istemedim ama böyle beyinsizler de var.
            Bu IHO ekibinin hazmedemediği olay şu: İHO o kadar göklere çıkardığı adamdan randevu isteyip kabul edilmemiş adam. Ama Muharrem Usta istediğini yaptırabiliyor.

Mesela IHO olsaydı, mitinge gitmiş İHO, "The World Leader" forması vermiş IHO, stadda bu değişiklikleri yaptırabilir miydi? Mümkün değil.

Muharrem Usta yaptırıyor işte. Olması gerektiği gibi.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Muhammet Demir'in Cenk Tosun ile birlikte Türk Milli Takımı'nın forvet adayları olduğuna gülüyorsan, gülmeye devam edebilirsin. Bence de komik zira.

Sponsor işi sezon başlamadan yetişmezse haklısın. Beraber eleştiririz.

Avrupa'ya gitme garantimiz mi vardı ayrıca?
              Her turk milli takiminda oynayan iyi oyuncu mu ben onur disinda turk oyuncu gormek istemiyorum bu takimda hami degilde baska biri takimin basina gecseydi avrupa igtimali dogabilirdi sundan bir kac hafta oncesine kadar hesaplar yapiliyordu gidilebilirdi

Yorum

Her turk milli takiminda oynayan iyi oyuncu mu ben onur disinda turk oyuncu gormek istemiyorum bu takimda hami degilde baska biri takimin basina gecseydi avrupa igtimali dogabilirdi sundan bir kac hafta oncesine kadar hesaplar yapiliyordu gidilebilirdi
                Senin görmek istemiyor olman somut gerçekleri değiştirmiyor.
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Senin görmek istemiyor olman somut gerçekleri değiştirmiyor.
                  Hep beraber gorucez umarim yanilirim da muhammet ucar gider bizlerde seviniriz

Yorum

• Mevcut Trabzonspor başkanını neye göre eleştiriyoruz ? Postların hepsini okudum Devre arasında yaptığı tek yanlış M'bia gittikden sonra yerine oyuncu alınmamasıydı onun haricinde ki hamleler doğruydu
                    Twitter : @EY61_
                    Youtube : EY61

Yorum

Yorum

Sevinmezsiniz hemşerim,yemin ediyorum sevinmezsiniz,
                        başka kulplar bulursunuz,
                        kulübün içinde bulunduğu durumu görmeyip,giden başkanın Trabzonspora verdiği yıkımı görmeyip 3 günlük başkan için yaygara koparanlar iyi giden hiç bir şeye sevinemez,sürekli eleştirecek,sürekli bel altı vuracak bişiler bulursunuz.
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sevinmezsiniz hemşerim,yemin ediyorum sevinmezsiniz,
                          başka kulplar bulursunuz,
                          kulübün içinde bulunduğu durumu görmeyip,giden başkanın Trabzonspora verdiği yıkımı görmeyip 3 günlük başkan için yaygara koparanlar iyi giden hiç bir şeye sevinemez,sürekli eleştirecek,sürekli bel altı vuracak bişiler bulursunuz.
                          Yapma abi simdi bunu benim Trabzonspor askimi bilmeden sirf elestirdim diye diger sevimsizlerle ayni kefeye koyma beni lutfen

Yorum

Yapma abi simdi bunu benim Trabzonspor askimi bilmeden sirf elestirdim diye diger sevimsizlerle ayni kefeye koyma beni lutfen
                            Gardaşım inan yazarken de üzülüyorum aslında,
                            tam anlamıyla tanımıyorum acaba haksızlık mı ediyorum diye,
                            ama yazdıklarına bakıyorum inan ki yerel medya gibisin,
                            niyet eleştirmek olunca insan bin tane eleştirecek şey bulur,sen de öyle yapıyorsun,
                            ve en önemlisi eleştirdin diye öyle yazmadım ben,eleştirmek ayrı şey girdabın içinden çıkmaya çalışan bir kulübe ve başkanına sahip çıkmak ayrı şey,
                            şu uçurumun kenarından uzaklaşana kadar destek olalım,yapamazsa eleştirilerimize başlayalım,
                            ve tekrar en önemlisi diyorum ya bunu yolladık diyelim kim başkan olacak ta her şet süt liman olacak,
                            az sabır arkadaş,bir de TS nin gerçeklerini bi görün gayri,her platformda haksızlığa uğramış,ülkenin siyaseti,spor camiası ve kendi iç dinamikleri tarafından harçerlenmiş bir kulübüz,bizler samimiyetle destek olacağız,fedakarlık yapacağız,bağrımıza taş basacağız ki tüm karşımızda olan şerefszilere fırsat vermeyelim,hep bu lig de olalım,hep başa bela olmaya devam edelim.
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Trabzonspor'da 3. Ersun Yanal döneminin başlaması için geri sayıma geçildi. Özellikle bazı çevrelerin ısrarla Bordo Mavili kulübün başında görmek istediği Yanal konusunda Başkan Muharrem Usta bazı yöneticilerinin tepkilerine rağmen anlaşma aşamasına geldi.
                              Son olarak Bordo Mavili kulübe avukatlarını gönderen ve tahsilat konusunda gereğinin yapılması talimatını veren Yanal, alacağının 450 bin Euro'dan 520 bin Euro'ya yükselmesi sonucunda yumuşamış ve iki taksitte ödeme fikrini kabul etmişti.
                              YANAL ÖDEMEYİ BEKLİYOR
                              Yanal'ın Trabzonspor'a evet demek için bugünkü ödemeyi beklediği ve Antalyaspor maçı sonrasında cumartesi günü Muharrem Usta ile görüşerek nihai kararını vereceği öne sürüldü. Bordo Mavili kulüpte üçüncü defa görev almasıyla ilgili konuşan Yanal, "Herhangi bir şekilde anlaşma yapmadım. Sadece Trabzonspor Başkanı ile bir kaç kez telefonla konuştum. Bunun dışında herhangi bir yaptırım veya anlaşma olmadı. Durumu kamuoyu ile paylaşırım" ifadelerini kullandı.
                              YÖNETİMDEN TEPKİ VAR
                              Ersun Yanal adının son aşamaya gelmesi yönetim içerisinde aykırı görüşlerin yükselmesine neden oldu. Trabzon kanadındaki yöneticiler Yanal'ın gelişine karşı çıkarlarken, özellikle icra takibi ve avukatların takındıkları tavır nedeniyle tepkilerin arttığı kaydedildi. Yanal isminin ön plana çıkması Antalya'ya da bomba gibi düştü. Burada bulunan yöneticiler şaşkınlıklarını ve eleştirilerini dile getirdiler. Trabzonspor'da yarından (cumartesi) teknik direktör konusunda önemli açıklamaların gelmesi bekleniyor.
                              İSTİFALAR OLABİLİR
                              Ersun Yanal konusunun resmileşmesi halinde yönetimden ciddi istifaların olabileceği yorumları yapılmaya başlandı. Antalya'da tepkilerini dile getiren yöneticilerden Asbaşkan Ahmet Çubukçu, Suat Şen, Ali Rıza Egemen, Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın gibi isimlerin Yanal'a sıcak bakmadıkları biliniyor.
                              TrabzonAjans.com

Şu Altuğ Atalay denen şerefsizi sokakta görsem suratına tükürecem, yeter ya.

Yorum

• İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu kadar sorunun içinde ve üstüne bu kisiliksiz eleştiriler içinde Usta bu dönemi en iyi ve en az zararla atladı..
                                Bunu göremeyecek nankör bana cevap yazmasın, çünkü bu nankörler birinin adamı olduğundan Trabzonsporu satıyor. Gerçi bayrağını iki kuruşa satan varken, Trabzonspor'a ihanet edenlerde çıkar muhakkak.
                                Muharrem ustanın hataları oldu mu evet oldu. Ama destek çıkmalıyız. Çünkü trabzonsporun traftarnı lobisini medyasını düşündüğümüzde muharrem usta bilgi. Kariyer. Akıl olarak birkaç gömlek üstün. İnşallah başarılı olur. Bn son şansımız olarak görüyorum. Ya yapacak ya da sıradan bir kulüp olacağız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X