Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkanın iyi niyetinden ve güzel işler yapacağından şüphem yok ama son twiti biraz canımı sıktı. Çok iyi bir hoca getireceğiz derken şimdi hocayla da olmaz demeye başladı. Ama biz biliyoruz ki bu iş iyi bir hoca ile olur başkan. Bu takımın başına adam akıllı bir hoca getirmek en baştaki görevidir şu anda bu yönetimin. Zira bu anlamda henüz somut adımlar göremedik daha. İyi beklentiler içerisindeyiz. Bekliyoruz.

Yorum

• 2-Çözüm:Yeni bir gelecek için "Kentsel Dönüşüm" şart.Malesef radikal kararlar gerekecek.Bu yaz çok sıcak geçecek.Zor olacak ama olacak.

• Muharrem Usta ‏@UstaMuharrem <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 32 Min.Vor 32 Minuten</small><button type="button" class="btn-link js-translate-tweet translate-button expand-stream-item" data-nav="translate_tweet" style="color: rgb(204, 214, 221); font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 12px; line-height: 12px; font-family: inherit; margin: 3px -2px -2px 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px; border-radius: 0px; box-shadow: none; display: block; text-align: left; float: right; background-image: none; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;"></button>
        1-Tespit:Kısa sürede 8 hoca,onlarca oyuncu,500 milyon borç.Başarı sadece transferleya da...hocayla gelseydi işler ne kolay olurdu.

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yav he he başkan...

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yav he he başkan...
          Yazık valla size.
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Lucenin olmayacagi en basindan belliydi bu mali tabloyla yok isi bozmuslar bilmem ne o isi gececen bi kere baskan bi zoka attin secim propagandasi icin tuttu orasi ayri konu..millet lucesku hayali kurarken bu senede camiaya ölümu gosterip(hami) seneye sitmaya ( ersun) razi etcen milleti bu da kurnazlik ve su mali tabloda yapilabilcek yegane sey..
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Her şeyi anlayabilirim de "Trabzonspor tarihinin en CAHİL başkanıdır" yaftasını bu adama hangi aklın ürünü olarak yazdı bu Sadi onu düşünüyorum akşamdan beri.
              Cahil dedi adama yahu hem de tarihin en cahili
              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Şuan UEFA 'nın kararı bekleniyor. Eğer ceza gelmezse Lucescu veya o ayarda bir hoca gelir. Yok eğer ceza gelirsede Ersun Hocanın geleceğine inanıyorum.
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yav he he başkan...

harfleri yan yana getirebilmeni bile başarı olarak kabul ediyorum.umarım yakında bi çılgınlık yapıp mantık çerçevesinde bir şeyler yazarsınız.

Yorum

• Yalan söylediyse de iyi ki söyledi, başka türlü seçimi nasıl alırdı, diğer adaylar alsaydı halimiz ne olurdu, Başkanın canı sağolsun bence son 20 yılın en profesyonel ve zeki Başkanı geldi, gayet mantıklı adımlarla da ilerliyor 2 yıl verelim adama başarısız olursa zaten kendi bırakır öyle de kaliteli bi adam.

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Her şeyi anlayabilirim de "Trabzonspor tarihinin en CAHİL başkanıdır" yaftasını bu adama hangi aklın ürünü olarak yazdı bu Sadi onu düşünüyorum akşamdan beri.
                      Cahil dedi adama yahu hem de tarihin en cahili

Hangi sadi nerede kim ne dedi ?
                      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• birisi bu adamı başkana bildirsin....

Avustralya A ligi gol kralı 750 bin euro değeri var,,daha önce sampdaro'da oynadı.ismi galiba fornarelli...bir çok maçını izledim adam harika goller atıyor,,,

bu sezon attığı goller

Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• nedense baskana güvenemiyorum. özellikle sike konusunda cok pasif kaliyor. sikeciler orda burda sesini duyuruyor biz ise kulüp olarak hic bir ses getirecek olay yapmiyoruz

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            nedense baskana güvenemiyorum. özellikle sike konusunda cok pasif kaliyor. sikeciler orda burda sesini duyuruyor biz ise kulüp olarak hic bir ses getirecek olay yapmiyoruz
                            Ne yapalım Azizin asker kaçağı olduğunu yüzüne mi vuralim?

Yorum

• evet vuracaksin.

Yorum

• Başkanın işi planlı olarak ilerleten bir lider olduğunu düşünerekten ,taraflı tarafsız herkesin destek vermesini temenni ediyorum. Başkanım, inşallah güzel günler görürüz sizinle ,güneşli günler..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X