Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sezon biterken mi 800 milyon tl borç olduğu anlaşıldı.Gelecek sezonlarda sıradan bir takım izleyeceksiniz dolayısıyla futbol takımından herhangi bir beklenti içine girmeyin demenin başka bir yolunu bulmuşlar

Yorum

• Anlaşılır değil bu tarz söylentilerin çıkarılması. Elde edilmesi beklenen amaca bir faydası da yok bunun. Etik değil.

Trabzonspor'un borcu yaklaşık 420 Milyon TL'dir.

Yorum

• 30 Milyon TL borç azaldı diye sevinirken 1 günde 400 Milyon TL borç arttı.2001 krizinden beter olduk
        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Borc 800 milyon tl ise yabancı oyuncu almasınlar full altyapı ile sahaya çıkarız anca. 800 milyon tl borcu olan başka takım yok bu ligde. Borcu duyunca ben 10 sene şampiyonluk falan beklemiyorum ancak tarihte olduğu gibi olursak oluruz. Yazık. İHO bu takıma gelmiş en büyük sahtekardır. Aziz Yıldırım bile bu adamdan daha dürüsttür.
          Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Saçmalamayın ne 750-800 milyonu, Gs nin 1.5 milyar Bjk nin 1.2 milyar borcu var bizim 800 milyon borcumuz olsa şuan 3. ligdeydik bizi bitirirlerdi. Vahid döneminde 30 milyon euro sadece bonservislere akıttılar maksat transfer yapmak değildi para yediler bunu hala bilmeyen kaldı mı ? Borç zaten geçen yaz harcanan 30 milyon euro ile fırladı ama o dönem akıtılan rakamlara rağmen borcun 800 milyon olması mümkün değil.

Daha eldekileri satacağız, Cardozo, Ndoye, Yatabare, Douglas... Maaşları da düşünülürse iyi para geçecek, 2.5 maaş tarifesinden 500 bin maaş tarifesine geçeceğiz gelir gider dengelenecek. M.Demir de düştükleri hataya düşmezler diye umuyorum.
            En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 10.05.2016, 13:24.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Doğruysa 700-800 Milyon borç bitmişiz demektir.. Oyuncu satmakla falan kurtulamayız..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Yalnız Dostlar....

Başkanın süreçleride çok yavaş işliyor....

Mart ayından beri Uefa'nın ceza vermesini bekliyoruz....

Hadi O bizi çok bağlamıyor yine Mart ayından beri sponsırluk anlaşmalarını bekliyoruz....Bugün yarın belli olucak 3 ay oldu hala bekliyoruz....Göğüs Forma reklam işide böyle.....

acaba diyorum firmalar belli olmadı da bizi mi oyalıyorlar....
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yalnız Dostlar....

Başkanın süreçleride çok yavaş işliyor....

Mart ayından beri Uefa'nın ceza vermesini bekliyoruz....

Hadi O bizi çok bağlamıyor yine Mart ayından beri sponsırluk anlaşmalarını bekliyoruz....Bugün yarın belli olucak 3 ay oldu hala bekliyoruz....Göğüs Forma reklam işide böyle.....

acaba diyorum firmalar belli olmadı da bizi mi oyalıyorlar....
                  Bence herşey UEFA kararını bekliyor

Yorum

• Stichus nickli forum üyemiz, zamanında borca kafayı takmayın sizin işiniz değil, siz ödemiyrsunuz bu borcu minvalinde açıklamalarda bulunmuştu. Stichus'a soralım ozaman, madem 800 trilyon borç var, o ki düşünmemizede gerek yoktu o zamanlar, hadi bu borcu kimin ödeyeceğini soyle de bilelim.
                    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Borc 800 milyon tl ise yabancı oyuncu almasınlar full altyapı ile sahaya çıkarız anca. 800 milyon tl borcu olan başka takım yok bu ligde. Borcu duyunca ben 10 sene şampiyonluk falan beklemiyorum ancak tarihte olduğu gibi olursak oluruz. Yazık. İHO bu takıma gelmiş en büyük sahtekardır. Aziz Yıldırım bile bu adamdan daha dürüsttür.
                      buna bende katiliyorum
                      belgelerlen sunulmadan inanmam buna
                      iho para yemisdir, onada inanirim, hatta yememis olmasina sasarim

ama gercekten var bu borc varsayalim
                      onurdan baslayip arda akbuluta kadar kime teklif varsa satarim
                      ligde ikina ikina kalacak genc, belese takim kurardim
                      3 yilda 500 milyonu ödenir, sonra bi 2 yil yapilanmayla yine kafaya oynarim
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence herşey UEFA kararını bekliyor
                        inşallah öyledir dostum...

Kulağıma gayrıresmi gelen bilgiler öyle demiyor ama....

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          inşallah öyledir dostum...

Kulağıma gayrıresmi gelen bilgiler öyle demiyor ama....
                          ne diyi gayriresmiler
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Küfürün adını günah koymuşlar...

Hepsi ihoya karşı iltifat kalır !
                            22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ne diyi gayriresmiler
                              birde onları açıklayıp arkadaşların moralini dahada bozmayalım....

Yorum

• Usta : Türkiye’de futbolcuların vergisi yüzde 16 civarında, yani 140 milyonu konuştuğunuzda yüzde 16 daha koymanız gerekiyor. Bu şekilde de 165 milyonu bulan bir kulüpten bahsediyoruz. Yıllık geliri ise kulübün 90 milyon TL. Yani 90 milyon geliri olan bir kulübün sadece oyuncu bütçesi brüt 160 milyon. Bu sürdürebilir bir durum değil. Buna çözüm olarak çeşitli oyuncuların elden çıkması ya da kiralanması yönünde bu rakamı yaklaşık 105 milyona indirdik. Birçok oyuncuyu kiraya gönderdik. Bir kısımını takas yaptık. Bir kısmıyla da kontratlı fes etmeye başka kulüplere satma yoluyla indirdik ama hala toplam yıllık gelirin üstünde bir rakam. İşi zor tarafı elde bir sürü kontratlar var. Bunların da süreleri var ve hepsi de maalesef çok uzun süreli kontratlar. Şu dakika itibariyle Trabzonspor’un menajelere olan borcumuz yaklaşık kalan 35 milyon. Biz ödenmemiş oyuncunun bonservisiyle karşı karşıyayız ama oyuncu satılmış parası alınmış o da kullanılmış. Şu anda da bon servislere olan toplum borç 55 milyon. Şuan toplam acil ödenmesi gereken nakit 230 milyon acil ödemesi var. Çünkü baştan Trabzonspor’un bütün şirketlerinin toplam borcu 430 milyon diye biliyorduk ve herkes ona göre hesap yapıyordu. Ama daha borsaya çıkmadığı ancak borsaya çıktığı zaman konuşabiliriz, bu an burada söylemek olmaz. Yakın da inanılmaz başka şeyleri sürpriz bir şekilde hepimiz göreceğiz. Trabzonspor kendine ait bir duruşu bir yapısı bir felsefesini ortadan kaldırdı. Kulüp oyuncuya ve teknik direktöre dayalı başarı yaklaşacağına inanan bir mantıkla maalesef hayatına devam etti. Güvenin ortadan kalkmış olduğu bir yapı doğası gereği sonuca ulaşması mümkün olmadığı kulüp yapısından bahsediyoruz. Önümüzde çok zorlu bir yolculuk var. Sabıra ihtiyacımız var. Çok çektik ve bir şekilde doğru yolu bulup yola girmemiz lazım. Biraz sabredelim sonra bir yıl sonra bende başta kendimi eleştireceğim ve o zaman eleştirilere açık olacağım.
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X