, yok şimdi onlar şenol hoca iyi hoca ama adam değile döndüler.
bence halen daha hoca moca değil bu senede veriyordu şampiyonluğu kasımpaşa maçıyla saçma sapan işler yaptı aldı boyunun ölçüsünü ama fenerin başındaki adam şenoldan bile kötü ve aziz malum işlere artık eskisi kadar giremiyor
bence halen daha hoca moca değil bu senede veriyordu şampiyonluğu kasımpaşa maçıyla saçma sapan işler yaptı aldı boyunun ölçüsünü ama fenerin başındaki adam şenoldan bile kötü ve aziz malum işlere artık eskisi kadar giremiyor
Hee hee, adam yine 82 puan alacak, ama kasımpaşa maçında saçma sapan işler yaptı, oldu peki.
sizdeki bu şenol hayranlığı insanı hayrete düşürüyor gerçekten fenerin başındaki hoca düzgün bi hoca olsaydu görürdüm sizin şenol hocanızı
Arkadaşım bende şenol hoca hayranlığı yok, ama şenol hoca düşmanlığı da yok. Ben şenol hoca müthiş hocadır demedim ama hoca moca değil demek sence de saçma değil mi?
Fenerin başındaki hoca olsaydı sözü de garip adam daha önce şampiyonluklar yaşamış bir hoca. Herşey hocaya bağlı değil. Buna idrak etmek gerekir.
1461'in küme düşmesi nasıl Muharrem Usta'nın suçu oluyor anlamadım? Dün Yaser bos kaleye gölü atıp maç 1-0 bitseydi böyle mi diyecektiniz? Takımın sezon başında planlamasını yapanlar suçsuz ancak kurtaramayan Usta suçlu öyle mi? Bu kadar acımasız olmayın be.
yönetim maalesef seçim döneminde kendisine destek verenlere diyetini ödemek istedi ve bu da zincirleme sonuçlar doğurdu.
ilk olarak sportif direktör yılmaz büyükaydın verilen sözler gereği o makama getirildi, üstün başarılarından dolayı değil. o yılmaz büyükaydının 1461'e bazı menajerlerle ilişkileri sonucu getirttiği oyuncular ortada yok. mesela nyuizadzi, mbarga... teknik direktörlüğe fatih tekke geldi geliyor filan derken yine yılmaz büyükaydın müdahalesiyle sebahattin akyürek hooop o koltuğa oturtuldu. hatta 1461 yönetimi sebahattin hocayı görevden alırken de müdahale etti, gerginlikler çıktı hatırlıyorsanız. sürekli idari işlerin içinde oldu ve sürekli çuvalladı ama Usta yönetiminden herhangi bir müdahale gelmedi.
1461'in yönetim kadrosu yine verilen sözler gereği oluşturuldu. müdahale edilmedi, ses çıkarılmadı. mahallemin muhtarıdır, severim de kendisini ama 1461 başkanının bu konuda ne kadar ehil olduğu şüpheli.
1461 oyuncularına ödenmeyen paralar büyük sorunlara sebep oldu. çözüm üretilemedi.
böyle ahbap çavuş ilişkileri içinde takımı başıboş bırakırsanız kümeye doğru yuvarlanırsınız.
A takım ayrı vaka zaten. hami o göreve nasıl getirildi, birileri ricacı oldu mu yakında elbet gerçekler ortaya çıkar.
sonuç olarak yönetim sportif manada geçiş dönemidir vs. hangi sebepten bilmiyorum işleri çok ciddiye almadı, oluruna bıraktı, risk aldı. neticede bir takımımız ligde rezil rüsva olup facianın kıyısından döndü, diğeri küme düştü. bu tabloda mevcut yönetimin hiçbir sorumluluğu yoktur demek ise bana gerçekliğini kaybeden bir iyi niyet göstergesi gibi geliyor.
Tolga Sağlam'ın Uefa'nın ne zaman karar vereceği belli mi sorusuna verdiği cevap: Değil. Uefa'dan sorumlu başkan yardımcısı bu hafta da açıklanmayacağını sürenin uzayacağını söyledi. Gelecek hafta olabilir
700 miyon TL borcu olan kulüp batar onu hiçbir proje kurtaramaz .Bu kadar borca kime umut dağıt8yor o zaman bu kulp şirkettir.Adamı içeri tıkarlar 700. Milyon borç galatasarın bile yok varsa iflası istesin kapatsın gitsin kulubu.Hastanesine dönsün.
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak Atın beni ateşe cayir cayir yanayim Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Arkadaşım bende şenol hoca hayranlığı yok, ama şenol hoca düşmanlığı da yok. Ben şenol hoca müthiş hocadır demedim ama hoca moca değil demek sence de saçma değil mi?
Fenerin başındaki hoca olsaydı sözü de garip adam daha önce şampiyonluklar yaşamış bir hoca. Herşey hocaya bağlı değil. Buna idrak etmek gerekir.
benim idrak kapasitem düşük anca bu kadar oluyor kusura bakma Tarihte Fenerbahçeyi en çok şampiyon yapan hoca için iyi hoca diyemiyorum kusura bakma
En son BERBATOV61 tarafından düzenlendi; 10.05.2016, 11:29.
700 miyon TL borcu olan kulüp batar onu hiçbir proje kurtaramaz .Bu kadar borca kime umut dağıt8yor o zaman bu kulp şirkettir.Adamı içeri tıkarlar 700. Milyon borç galatasarın bile yok varsa iflası istesin kapatsın gitsin kulubu.Hastanesine dönsün.
Bana uyar
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Gönül isterdi ki hoca ile anlaşmış olsunlar, Takımı ve alınması düşünülen oyuncuları izletmiş olsunlar, "Hocam sen bize 3-5 senelik programını yap" demiş olsunlar...
Anlık başarı yakalanır, Sivas yaptı, Antep yaptı, Bursa yaptı mesela. Ama devamı gelmedi. Bizim de devamı gelecek şekilde hazırlık yapmamız lazım. 50. Yılda şampiyon olursun. Nihayetinde gs de 2011de ligi 46 puanla bitirdikten sonra 2012 de 9 puan farkla şampiyon oldu. Ama şimdi kıvranıyorlar. Yani sonrasını da düşünerek adım atmalı.
İnşallah öyle yapıyorlardır. Varsın 50. Yılda şampiyon olmasın, hatta 61. Yılda da olmasın, ama en azından bize ilerleyen yıllarda Avrupada gurur duyacağımız bir şeyler göstersin. Sevilla gibi...
Yorum