Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Saha sonuçları böyle kötü giderse eleştiriler gelecektir bu gayet doğal.
    Niye doğal oluyor abi ya?

Başkan kongre süreci boyunca ikinci yarının bir geçiş dönemi olacağından bahsetmedi mi?

Kongrede ona oy veren 3013 kişi bunu bilerek oy vermedi mi?

Şimdi niye saha sonuçları kötü diye "Kongre sesleri" seviyesinde bir saldırı oluyor? Bu eleştiri değil, saldırı !

Niye başkan gelir gelmez başarı vaat etmiş muamelesi yapılıyor kendisine?

Üstelik bunu yapanlar İHO zamanında "Takım kötü kardeşim, başkan ne yapsın?" diyenler..

Bunun adı ikiyüzlülüktür ve kimse beni bu insanların derdinin Trabzonspor olduğuna inandıramaz.
    www.x.com/zykmda

Yorum

• Takım 14.sıraya geriledi ve kötü futbol oynuyor
      Böyle olunca eleştiler olması normal
      Ama yok erken kongreye gidelim diyenleri çok fazla ciddiye almamak lazım

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Oğuz KUL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu imzalı yazıyı ve gazete manşetini gördükten sonra kimse masal anlatmasın bizlere..

Trabzonspor küme düşsün diye uğraşır olanlar var ve buna Trabzonsporluyum diyenler çanak tutuyor pess..

Şu imza atan bildirgedeki insanların IQ suna bakılması gerektiğine inanıyorum acaba bu troller 2 seneden beri bu takımın nasıl yönetildiğine bakıyorlar mı acaba?

Her zaman söyleyeceğim Şenol güneşin o zaman istifa etmesi yanlıştı tıpkı Tolunay' ın gönderilmesi gibi aynı zamanda en büyük haksızlığa uğrayan Mustafa Reşit Akçayın gönderildiği gibi ne olduysa Hami kurtarıcı oldu düzenlenen anketlerde bile ismi zıkredilir oldu gelinen sonuç ortada !

Geriye dönmek istemiyorum yanlızca şunu değinmeden geçmek istemiyorum Mustafa hocada o takımı kurmamıştı zamana ihtiyacı olan takımın kurtarıcısı Hami oldu şans faktörüyle şimdi o mirasi yiyen Hami de takımın başında gerçeklerle yüzleşti..

Bu takım illa maç kazanacak ve bu sezonu yine bitirecek endişem şu geçmiş dönemde yapılan yanlışların tekrar yapılması..
        Bağnazlık yapılmadan empatiyle geleceğe bakılması gerekiyor..
        Akçay haklı beyler Muharrem Usta da dibine kadarda doğru bildiğini gerçekleştiriyor sezon sonuna bakalım ve izleyelim ne olacağını..
        Hocam imza atanların IQ su demişsin de o imzayı tek kişi atmış bence O yüzden çok takılmamak lazım......

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Niye doğal oluyor abi ya?

Başkan kongre süreci boyunca ikinci yarının bir geçiş dönemi olacağından bahsetmedi mi?

Kongrede ona oy veren 3013 kişi bunu bilerek oy vermedi mi?

Şimdi niye saha sonuçları kötü diye "Kongre sesleri" seviyesinde bir saldırı oluyor? Bu eleştiri değil, saldırı !

Niye başkan gelir gelmez başarı vaat etmiş muamelesi yapılıyor kendisine?

Üstelik bunu yapanlar İHO zamanında "Takım kötü kardeşim, başkan ne yapsın?" diyenler..

Bunun adı ikiyüzlülüktür ve kimse beni bu insanların derdinin Trabzonspor olduğuna inandıramaz.
          Adem kardeşim tabiki başkana en az 1-1.5 yıl kadar süre verilmeli ancak saha sonuçları böyle giderse biliyorsun kimse kimsenin gözünün yaşına bakmaz.Bak GS başkanı Dursun Özbek'te ondan önceki yönetimlerin kötü mali tablolarını düzeltmek için büyük uğraşlar veriyor lakin sahada rezaletleri oynadıkları için erken kongre kararı almak zorunda kaldılar bu işler bu ülkede böyle yürüyor.Diğer yanda BJK başkanı Orman göreve geldiğinde kulübün borcu 700 milyon tl idi şimdi 1 milyar 300 milyonu geçti ama sahaya bakıyorsun taraftar memnun,Taraftar mali tabloyu takmaz.
          Ve kimse sana Sadi hocayla,Hami gibi PTT liginde bile hocalık yapamayacak adamla sezonu bitir demedi aksine iyi bir hocayla anlaşıp Ziraat kupasını al ligi ilk 4 içinde bitir dedi.Usta başkan göreve gelmeden önce çok iyi kadromuz var,Bir kaç takviyeyle çok daha iyi olacaz diyordu yalanmı?

Yorum

• İt ürür kervan yürür.
            Çok güzel bi sözdür bu çoook
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adem kardeşim tabiki başkana en az 1-1.5 yıl kadar süre verilmeli ancak saha sonuçları böyle giderse biliyorsun kimse kimsenin gözünün yaşına bakmaz.Bak GS başkanı Dursun Özbek'te ondan önceki yönetimlerin kötü mali tablolarını düzeltmek için büyük uğraşlar veriyor lakin sahada rezaletleri oynadıkları için erken kongre kararı almak zorunda kaldılar bu işler bu ülkede böyle yürüyor.Diğer yanda BJK başkanı Orman göreve geldiğinde kulübün borcu 700 milyon tl idi şimdi 1 milyar 300 milyonu geçti ama sahaya bakıyorsun taraftar memnun,Taraftar mali tabloyu takmaz.
              Ve kimse sana Sadi hocayla,Hami gibi PTT liginde bile hocalık yapamayacak adamla sezonu bitir demedi aksine iyi bir hocayla anlaşıp Ziraat kupasını al ligi ilk 4 içinde bitir dedi.Usta başkan göreve gelmeden önce çok iyi kadromuz var,Bir kaç takviyeyle çok daha iyi olacaz diyordu yalanmı?
              Abi yalan değil de bunu gelir gelmez yapacağım demedi ki. Öncelikle mali tabloyu düzeltmek lazım dedi ve bunu yaparken 2. yarının geçiş süreci olacağından bahsetti. Söylediklerini de şimdi planlı bir şekilde yapıyor.

Hoca konusunda kongre sürecinde zikrettiği Lucescu sözünden dolayı bu dönemi geçici bir hocayla bitirme kararı aldı. Takdir edersin ki abi, devre arası dünyanın en iyi hocasını da getirseydi malum kesim tarafından "Bakın, Lucescu diye oy topladı. Şimdi kimi getirdi" eleştirisini alacaktı. Bu yüzden böyle bir yol izlediğini düşünüyorum. Ben de Lucescu yerine devre arası uzun soluklu bir planlama yapabileceğimiz bir teknik adam isterdim ama başkanın izlediği yolu da söylediğim nedenlerden dolayı yanlış bulmuyorum.
              www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abi yalan değil de bunu gelir gelmez yapacağım demedi ki. Öncelikle mali tabloyu düzeltmek lazım dedi ve bunu yaparken 2. yarının geçiş süreci olacağından bahsetti. Söylediklerini de şimdi planlı bir şekilde yapıyor.

Hoca konusunda kongre sürecinde zikrettiği Lucescu sözünden dolayı bu dönemi geçici bir hocayla bitirme kararı aldı. Takdir edersin ki abi, devre arası dünyanın en iyi hocasını da getirseydi malum kesim tarafından "Bakın, Lucescu diye oy topladı. Şimdi kimi getirdi" eleştirisini alacaktı. Bu yüzden böyle bir yol izlediğini düşünüyorum. Ben de Lucescu yerine devre arası uzun soluklu bir planlama yapabileceğimiz bir teknik adam isterdim ama başkanın izlediği yolu da söylediğim nedenlerden dolayı yanlış bulmuyorum.
                E abicim o zaman Lucescu deyipte milletin diline malzeme vermeyeceksin,Millet vuracak yer arıyor işte şekilde görüldüğü gibi

Yorum

• Tebrikler başkan,scouting ekibi kurulması sevindirici.
                  Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Başkanın suana kadarki hamleleri bence muhammet demire verilen para disinda dogru. Muhammet demir de geldiginden beri iyi oynuyor umarim Beni yanıltmaya devam eder.

Bizim başkanla politik olarak ayni goruste degiliz ama kafa yapımız ayni. Adam kendi düşüncesine gore trabzonspor icin dogru olani yapıyor. Konuşmasından heycanindan hareketlerinden klubu kendisinin ve yonetimin onunde tuttugu belli. Buraya takimi toparlamaya gelmis.

Bence eksik kaldığı bi yonu var o da konuşmasi. Politikaci agzi yok baskanda yönetici agzi var. Kitleleri yönlendirme gucu diger başkanlara gore dusuk. Bu yönüyle kilicdarogluna benzetiyorum baskani. Dogru konuşuyor doğru isler yapiyor ama karşısında onu dinlemek isteyen yok.

Karşısındaki kitle baskandan iho hareketleri bekliyor ama başkanın yapisi farklı. İnsallah yeteri kadar sabredersiniz.

Yorum

• Trabzonspor taraftarı sabırsız argümanı çok saçma bence. Sabırda en yüksek levele ulaştık haberiniz yok.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonspor taraftarı sabırsız argümanı çok saçma bence. Sabırda en yüksek levele ulaştık haberiniz yok.
                        sabırsızlıktan çok eleştiri için kullanılan argümanlar can sıkıyor.hep kaosa, dedikoduya, goy goya yönelik cümleler.insanın enerjisini alıyor yoksa sabırsızlık konusunda haklılar. ama sırf haklısın diye dibine kadar kullanmana gerek yok bu haklılığı. klüp başarısız olduğu her yıl, taraftar işi daha da çıkmaza götürüyor, acısını çıkartıyor.

Yorum

• Yıllardır çok nadiren bir şeyler inşa etmek için bir temel attık ama daha temeli atmadan yıktık.Sonuçta hep başladığımız yerdeyiz yıllardır.

Biraz sabırlı olalım ve destek verelim çünkü ülkemiz futbolunun TS ye bakış açısı belli bizim mali durumumuz mental durumumuz belli.

Sabredelim yapıcı olalım destekleyelim ve bu kötü günleri atlatalım.

Yorum

• Başkan sporsal anlamda çok doğru konusuyor.yalan vaat vermiyor o yüzden eleştiri acımasız.

Yorum

• Ben sabırlıyım ;ama başkanın çok pasif kaldığını düşünüyorum takım hakkında. Bu takım 14 . olamaz kardeşim tedbir almıyor sadece seyrediyor bu çok çok çok yanlış.2.Lucescu'nun gelmeyeceğini bile bile takıma vakit kaybettirdi..O sözü verdiği gün dahi gelmeyeceğini herkes biliyordu.Trabzonspor breheams haricinde hiçbir yabancı hocayla başarı sağlayamadı.Son dönem yılmaz Vural:Gittiğinde lig.2.cisiydik ve başbakanlık kupası aldık,ziya doğan: 2.cılık ve Türkiye kupası, şenol güneş :şampiyonluk ve Türkiye kupası,ersun Yanal :zirve yürüyüşü.... Hep türk hocalarla ivme yakalamış bu takım .Saçma sapan bir yabancı hoca tercihi bizi felakete götürür.
                              En son nakzo tarafından düzenlendi; 01.03.2016, 17:58.
                              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Bu takım küme düşme mücadelesi vereceği için komple özgüveni dip yapacak.Ezik bir yığın haline gelecek. Tamamıyla da değiştiremeyeceğine göre takımı seneye bu halde bir topluluğu zirveye nasıl oynatacağız benim Kızdığım nokta bu.......
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X