Secimden once herkes Hekimoglunun listesi toplama uyusamazlar ayriliklar olur diyordu. Gelinen noktada Usta nin listede adam kalmadi . Cok hayal kirikliklari oldu şu 1.5 yilda
İyide Usta'nın listesindeki adamların istifa etmesi Hekimoğlu'nun listesindeki adamların istifa etmeyeceği anlamına mı geliyor ?
Bir bağlantı kuramadım şahsen
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Bence yönetim demektense 2-3 kişi desek daha doğru olur..Bu geçmişte de böyleydi şimdi de böyle..Trabzonspor yönetimleri hiçbir zaman şaşırtmıyor..Biraz fikir ayrılığı yaşayan istifa ediyor..Vizyon kelimesinin altını doldurmak zor,Trabzon şehir kamuoyunun gücüne boyun eğerek zaten bu vizyonun! sergilenemeyeceğini tahmin etmek zor değil..
2018'deki seçim adına başkana haklı haksız o kadar çok itibarsızlaştırma çalışması yapılıyor ki bir şey yapacaksa da itibarını geri kazandıracak bu icraatlarını seçime yakın bir zamana kadar bekletiyor olabilir
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Altınordu altyapının başına almanları Usta derelioğlu gibi özevlatları getirir hangisinde daha ''VİZYON'' var?
Burada kızamıyorum Ustaya bu kadar ticaretin içindeki bir insan olunca haliyle hatır gönül işi yapmak zorunda kalıyorsun ama yapmamalı işte bize siyasi baskıyada yerel baskıyada boyun eğmeyecek biri lazım. Bunun için tek çözüm ise kulübün satılması ama yarınları ne olacağı belli olmayan arap sermayesine değil. Rus veya çinli olursa daha memnun olurum
En son BERBATOV61 tarafından düzenlendi; 12.06.2017, 13:04.
Birilerine şirin görünmek gibi bir dert mi var bilemem ama Başkan, lütfen bırakın şu Rize muhabbetini artık.
Siz açıklama yaptıkça adamlar kendilerini fasülyeden sayıp daha çok konuşuyorlar.
Eğer maksadınız transfer gündeminden uzaklaşmak ise, çok kötü ve tehlikeli bir konu seçimi yapıyorsunuz!
.
Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
Burada kızamıyorum Ustaya bu kadar ticaretin içindeki bir insan olunca haliyle hatır gönül işi yapmak zorunda kalıyorsun ama yapmamalı işte bize siyasi baskıyada yerel baskıyada boyun eğmeyecek biri lazım. Bunun için tek çözüm ise kulübün satılması ama yarınları ne olacağı belli olmayan arap sermayesine değil. Rus veya çinli olursa daha memnun olurum
Trabzonspor ahbap çavuş idaresiyle yönetilmemeli profesyonel olmalı dedikçe amatörleşiyoruz bu gidişle Başakşehir Konya Antalya da bizi geçecek....
Trabzonspor ahbap çavuş idaresiyle yönetilmemeli profesyonel olmalı dedikçe amatörleşiyoruz bu gidişle Başakşehir Konya Antalya da bizi geçecek....
Konyayı bilmiyorumda İBB nin Allahtan taraftarı yok, bizde hiçbir zaman önem verilmeyen şey liyakat. Bu kültür ezelden beridir mi var yoksa yeni mi türedi bilemiyorum ama ahbap çavuş ilişkisi ile elin 10 milyonluk portekizi futbolda senden fersah fersah ileride oluyor. Sende böyle milyon euroları saçıp avrupada çeyrek final oynayan bir takım çıkınca liginden aman Allahım avrupanın yeni devi diye kendini kandırıyorsun.
Konyayı bilmiyorumda İBB nin Allahtan taraftarı yok, bizde hiçbir zaman önem verilmeyen şey liyakat. Bu kültür ezelden beridir mi var yoksa yeni mi türedi bilemiyorum ama ahbap çavuş ilişkisi ile elin 10 milyonluk portekizi futbolda senden fersah fersah ileride oluyor. Sende böyle milyon euroları saçıp avrupada çeyrek final oynayan bir takım çıkınca liginden aman Allahım avrupanın yeni devi diye kendini kandırıyorsun.
Trabzonspor'un başkanı ve yöneticileri maaşlı profesyoneller olmak zorunda bu kafayla akbabalar yemeye devam eder
Trabzonspor'un başkanı ve yöneticileri maaşlı profesyoneller olmak zorunda bu kafayla akbabalar yemeye devam eder
Başkanlar seçimle gelir, maaşlı profesyonel olmamaz.
Burası sahipli bir şirket değil ki, şirketin sahibi yönetim kuruluna profesyonel bri ceo/başkan atasın.
Ama idari kadro konusunda baştan sona haklısın.
Birde idari kadroları teslim ettiğimiz ekiplere zaman tanımak lazım.
Bizde spor kulüplerinin muhasebesinden, finansmanına, satın almasından, pazarlamasına, Sponsor ilişkilerinden, izleme komitesine kadar tüm alanlarda yetişmiş personel konusunda sıkıntı var. İyi bir pazarlamacı olmak Lisanslı ürünlerin satışında başarı garantisi demek değil. Spor dünyasını tanımak, ihtiyaçları ve dinamikleri öğrenme işi zaman işi.
Bu alanların seçimle gelen yöneticilere değil, profesyonellere teslim edilmesi, yöneticilerin ise denetim ve temsil noktasında kalması gerekir.
.
Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
Yorum