Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başkanın suana kadarki hamleleri bence muhammet demire verilen para disinda dogru. Muhammet demir de geldiginden beri iyi oynuyor umarim Beni yanıltmaya devam eder.

Bizim başkanla politik olarak ayni goruste degiliz ama kafa yapımız ayni. Adam kendi düşüncesine gore trabzonspor icin dogru olani yapıyor. Konuşmasından heycanindan hareketlerinden klubu kendisinin ve yonetimin onunde tuttugu belli. Buraya takimi toparlamaya gelmis.

Bence eksik kaldığı bi yonu var o da konuşmasi. Politikaci agzi yok baskanda yönetici agzi var. Kitleleri yönlendirme gucu diger başkanlara gore dusuk. Bu yönüyle kilicdarogluna benzetiyorum baskani. Dogru konuşuyor doğru isler yapiyor ama karşısında onu dinlemek isteyen yok.

Karşısındaki kitle baskandan iho hareketleri bekliyor ama başkanın yapisi farklı. İnsallah yeteri kadar sabredersiniz.
    Şu son paragraf camiayı çok iyi yansıtıyor gerçekten..
    www.x.com/zykmda

Yorum

• Başkan vakit kaybetmeden 1461 Trabzon'un teknik direktörlüğüne görevinden ayrılan Osman Özköylü'yü getirmeli
      .

Yorum

• Bu sezonun bitmesini bekliyorum.
        O zamana kadar eleştiri yapmayacağım sportif olarak.

Yorum

• Şu zevzeklere karşılık başkana destek için bir imza kampanyası düzenlensin yahu.
          "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
          Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• kongre diyenler şaka yapıyor olmalı ama başkan da bu duruma müdahil olmalı..14. sıradayız ve oynana futbol hiç kimseye umut vermiyor.Ligin açık ara en berbat top oynayan takımıyız ve başkan buna şimdilik seyirci..Hami ile bu iş olmayacak..Mutlaka takıma el atmalı başkan..

Yorum

• Baskan ve Yönetim iyi yolda....Cok iyi isler yapiyorlar...
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Söyleyecek söz bulamıyorum. Sonraki hamle ne? fb ile (Aziz Yıldırım) aramızı mu düzeltmek?

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• al işte.......... türkiyede futbol, ahahahahaha
                  County of Essex

Yorum

• Kevin Campbell
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• hırsızlar, şikeciler, takım elbise giyen şeytanlar hepsi bir arada.........mosturuda es geçmeyin sırtı dönük, her an aportta bekliyor..
                      County of Essex

Yorum

• sabırlı olmak lazım evet ama yanlışa da yanlış demek lazım..

biz odak noktası futbol olan bir spor kulübüyüz.. yani basketbolda küme düşsek bile çok fazla dikkat çekmez ama futbolda böyle bir şey akıldan dahi geçemez.. fakat şu anda ciddi ciddi küme düşme adayıyız..

hami gelirken de bu kararın ne kadar yanlış olduğunu vurgulamıştım.. şu anda hamide ısrar etmenin ve bunun adına da sabır demenin çok yanlış olduğunu bu vesileyle bir kere daha vurgulamış olayım..
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Şu tabloda ne olduğunu çok merak ediyorum gerçekten?

Biz ligden çekilmiyorsak (ki yıllardır bunu yapamıyoruz) bu insanlarla, bu takımlarla aynı masaya istesek de istemesek de oturmak zorundayız.

Bu insanlarla nasıl mücadele edilmesini bekliyorsunuz siz Allah aşkına. İHO'nun yaptığı gibi atıp tutarak, kendinizi herkesten dışlayarak mı?

Camiayı birleştirme toplantısında Akp'liler var diye kahvaltıyı terk eden insanlar vardı ve onlar için bir şey demiştim. Siz kalmayıp meydanı Akp'lilere bırakarak zaten toplantının otomatik olarak siyasallaşmasını sağlıyorsunuz. Kalıp mücadele etsenize.. Şimdi başkanın durumu da öyle. Burası şikeci dolu diyip onları kendi aralarında kurullar oluşturmalarına sebebiyet verse daha mı iyiydi? Sistemle nasıl savaşmayı planlıyoruz başka..

Başkanın eleştirilmesi gereken şey bu fotoğrafta olması değil, Bu kurulda alınacak kararlara vereceği oylardır. Eğer Trabzonspor aleyhine bir karara imza atarsa o zaman hep beraber en ağır şekilde eleştiririz!
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• Vay anasını ya. Her Sadri'cinin, İHO'cunun, Usta'cının bir bahanesi var arkadaş. Her biri de birbirine demediğini bırakmaz ama kendi tarafına geldimi sıra hepsi de ne var bunda deyip çıkıyorlar işin içinde.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şu tabloda ne olduğunu çok merak ediyorum gerçekten?

Biz ligden çekilmiyorsak (ki yıllardır bunu yapamıyoruz) bu insanlarla, bu takımlarla aynı masaya istesek de istemesek de oturmak zorundayız.

Bu insanlarla nasıl mücadele edilmesini bekliyorsunuz siz Allah aşkına. İHO'nun yaptığı gibi atıp tutarak, kendinizi herkesten dışlayarak mı?

Camiayı birleştirme toplantısında Akp'liler var diye kahvaltıyı terk eden insanlar vardı ve onlar için bir şey demiştim. Siz kalmayıp meydanı Akp'lilere bırakarak zaten toplantının otomatik olarak siyasallaşmasını sağlıyorsunuz. Kalıp mücadele etsenize.. Şimdi başkanın durumu da öyle. Burası şikeci dolu diyip onları kendi aralarında kurullar oluşturmalarına sebebiyet verse daha mı iyiydi? Sistemle nasıl savaşmayı planlıyoruz başka..

Başkanın eleştirilmesi gereken şey bu fotoğrafta olması değil, Bu kurulda alınacak kararlara vereceği oylardır. Eğer Trabzonspor aleyhine bir karara imza atarsa o zaman hep beraber en ağır şekilde eleştiririz!
                              En doğru yorum bu.

Aksini düşünen, Iho yönetimini hakediyor demektir.
                              Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• * Namussuzun dik alasıdır.
                                * Askerliğini yapsın.
                                * Muhattap olmam.
                                * Mecnun adamdır.
                                * Mecnun da şerefsizmiş.
                                * Tayyipe tapıyorum.
                                * Özak şerefsizdir. (Tayyipin adamı)
                                * Şike davası namus davamızdır.
                                * Yönetime 2 adam koyup Demirören' e destek olduk. (Paramızı birkaç gün erken almak için)
                                * Sadri Şener hırsızdır.

Şu cümleler ile yeterince tatmin oldunuz değil mi ? Kupamızı alamadık ama sizce Iho başkan iyi koydu lafı değil mi ?

Futbol kulübü başkanı, kulüp menfaatleri doğrultusunda hareket eden, kulübü hem sportif, hem mali açıdan yöneten, zeki, bilgili, eğitimli, saygın, profesyonel ve sportmen olmalıdır. Muharrem Usta bu tanıma harfiyen uyuyor.

İstifa çağrısı yapanların başkanlık tanımı farklı. Sıkıntı orada.
                                En son kyodou tarafından düzenlendi; 01.03.2016, 22:17.
                                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X