Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    gs istyor ki 7m€ tamam ama benim cebime 7m€ girecek, onun için west ham'dan 9 falan istiyorlar, 2m€ Trabzonspor'a gitse bile cepte 7m€ kalsin diye... para almadan takas yapma durumu varsa 25% çöp olur, ama su an öyle bir ihtimal yok...
    Zamaninda Carew Bjk'dan Lyon'a gittiginde, sanirim sonraki satistan bir pay alacakti bjk, ama Carew - Baros takasi olmustu sanirim, sonra da Baros ordan gs'ye gitmisti,, eger yanlis hatirlamiyorsam...
    O da bir yol lakin Gsye taze para lazım......

bu nedenle pek yanaşacaklarını zannetmiyorum öyle bir yola....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O da bir yol lakin Gsye taze para lazım......
      bu nedenle pek yanaşacaklarını zannetmiyorum öyle bir yola....
      Zaten nasil yanasacaklar, kimle takas yapacaklar ? zaten islerine gelmez kesinlikle, para lazim onlara...
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• .....
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Burak transferi olursa gs bize pay verilmesin kendisine kalsın diye kiralama yapabilir uzun süreli şirket aracı kiralama gibi.
          Bu durumda alacağı paradan bize ekmek çıkmaz.bunlar herşeyi yapabilecek seviyede çirkefler.

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Burak transferi olursa gs bize pay verilmesin kendisine kalsın diye kiralama yapabilir uzun süreli şirket aracı kiralama gibi.
            Bu durumda alacağı paradan bize ekmek çıkmaz.bunlar herşeyi yapabilecek seviyede çirkefler.
            İyiden kendileride para alamayacaklar o zaman......

Yorum

İyiden kendileride para alamayacaklar o zaman......
              burak'ın sözleşme bitiş tarihi 2019 haziran.

şimdi bu gs yıllık 2,5 milyon avroya 3,5 yıllığına kiralasa olmaz mı

kira gelirinden de pay alabiliyorsak sıkıntı olmaz. ama akıllarında çakallık varsa her türlü çözerler gibi geliyor bana, bjk'nin gomez transferinde olduğu gibi.
              Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...

Nam-ı Diğer: madman

Yorum

• Gerçekten tebrik etmek lazım "rakibin ile aynı veya daha aşağı Kg'da olmana rağmen daha güçlüymüş algısı oluşturup onu alt etmen".

Bu işte bir ustalıkolduğu belli.

Şimdilerde ise yerelcilik , küçülme laflarına zerre ses gelmiyor..
                ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gerçekten tebrik etmek lazım "rakibin ile aynı veya daha aşağı Kg'da olmana rağmen daha güçlüymüş algısı oluşturup onu alt etmen".

Bu işte bir ustalıkolduğu belli.

Şimdilerde ise yerelcilik , küçülme laflarına zerre ses gelmiyor..
                  İlk olarak brushfield tarafından gönderildi
                  Sen vaadleri sırala, şöyle yapacağım, böyle edeceğim de, insanları kandır, seçimi kazan, sonra aman şöyle borcu var kulübün, böyle borcu var. Ulan yoldaki çocuğu çevirsen sorsan söyler sana kulübün borcunu şuursuz. Seçim gecesi ne dualar edilmişti bu forumda aman Usta başkan olamayacak da yıllarımız çöpe gidecek diye. .
                  herhangi bir yönetime bu hiddetle yüklenmek için o yönetimin görev süresinin sonuna yaklaşmış olması lazım. bu yönetim bu kadar kini birikterecek kadar henüz görev yapmadı. biraz daha itidalli olmakta bence yarar var. eleştiriye evet ama bu şekilde olmaz...
                  En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 25.01.2016, 16:42.
                  There is no spoon...

Yorum

• Hacıosmanoğlu 900 gün yönetimde kaldı....

Çoğu arkadaş gıkını bile çıkarmadı....

Yeni yönetim geleli 50 gün oldu.....

Maşallah bir muhalefet bir muhalefet...

55-60 gün öncesine kadar klüp batağa giderken neredeydin be mübarek....

Yorum

• İlk olarak brushfield tarafından gönderildi
                      Sen vaadleri sırala, şöyle yapacağım, böyle edeceğim de, insanları kandır, seçimi kazan, sonra aman şöyle borcu var kulübün, böyle borcu var. Ulan yoldaki çocuğu çevirsen sorsan söyler sana kulübün borcunu şuursuz. Seçim gecesi ne dualar edilmişti bu forumda aman Usta başkan olamayacak da yıllarımız çöpe gidecek diye.
                      Daha kaç ay oldu, nasıl sizi tatmin edemedi de bu adam Şuursuz hakaretine layık oldu anlamadım ben? Sizin tarafınızdan onay alması için ne yapması lazımdı acaba merak içersindeyim... Bu lafları hiç bir bilinçli taraftar yazmaz yazamaz göreve yeni başlamış bir başkana bu kadar bel altı vurulmaz şaşırıyorum gerçekten!
                      En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 25.01.2016, 16:43.
                      -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

Hacıosmanoğlu 900 gün yönetimde kaldı....

Muhalefete bile eyvallah abi ama çirkinliğe gidiyor iş bu kadar mesnetsiz olunmaz!
                        -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Muharrem Usta ile kaybedecegimiz bir sey olmaz, sampiyon olamiyorduk yine olamayiz cokta onemli degil. Ekonomiyi duzeltsin, yarismaci kimlik kazandirsin, 3 temmuz u satmasin gerisinin onemi yok.

Basarisiz olursa ekonomik olarak degil sportif olarak basarisiz olur. Merak etmeyin Usta sonrasi yonetim ve baskan zaten hazir. Basarisiz olursa İho luk yapmaz bunlar, icinize dert olmasin yani onunda sirasi gelecek...
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış[RIGHT tarafından gönderildi
                            Daha kaç ay oldu, nasıl sizi tatmin edemedi de bu adam Şuursuz hakaretine layık oldu anlamadım ben? Sizin tarafınızdan onay alması için ne yapması lazımdı acaba merak içersindeyim... Bu lafları hiç bir bilinçli taraftar yazmaz yazamaz göreve yeni başlamış bir başkana bu kadar bel altı vurulmaz şaşırıyorum gerçekten![/RIGHT]

Tekrar okuyunca ben de ağır yazdığımı fark ettim. Moderatörler de silmişler zaten. Kusura bakmayın.
                            En son brushfield tarafından düzenlendi; 25.01.2016, 17:41.
                            TRABZONSPOR
                            Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
                            Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
                            ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

Hacıosmanoğlu 900 gün yönetimde kaldı....

Taraftar Usta nın çok şey yapacağını biliyor ama malum Trabzonspor camiasının sabırsız ruh hali, ol dedi mi olacak, verilen sözün hemen tutulmasını isteyen bir yapısı var,Usta ya güven çok yüksek ve bu güvende azalmada yok. İHO yönetimi ise öyle değil camia tamamen kendisinden umudu kesmişti hatta ben ne ettim de bu adamı Trabzonspor un başına bela ettim suçluluk psikolojisi içerisinde bir düşüncede idi.Usta bu işi başaracak hemde tereyağından kıl çeker gibi bir ustalıkta, en az zararla, kimse merak etmesin.

Yorum

• Eğer ki siz o kulübe devletten yardım alıp hesaplrı didik didik araştırtmıyorsanız size yazıklar olsun sayın başkan. Hakkımızı aramanız için size destek verdik. Bu kadar borç onların yanına kar kalacaksa size de yazıklar olsun. Bu konuda daha bir tane bile açıklama yapmadınız. Adam gibi gazeteci yok mu bu soruyu soracak?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X