Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yani şu konuşmada itiraz edip karşı çıkacak bir bölüm arıyorsun ama yok. Bir yanda 7 milletin haklı gördüğü şekilde bağlanıp 15 dakikada konuşmalarıyla suçlu konuma düşen ve her kelimesi ayrı skandal İHO bir tarafta Şansan Büyüka'nın bile hayran hayran dinlediği ve saygı duyduğu Muharrem Usta. Resmen tarih öncesi çağlardan yakın çağa geçtik
    #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yani şu konuşmada itiraz edip karşı çıkacak bir bölüm arıyorsun ama yok. Bir yanda 7 milletin haklı gördüğü şekilde bağlanıp 15 dakikada konuşmalarıyla suçlu konuma düşen ve her kelimesi ayrı skandal İHO bir tarafta Şansan Büyüka'nın bile hayran hayran dinlediği ve saygı duyduğu Muharrem Usta. Resmen tarih öncesi çağlardan yakın çağa geçtik
      Ve hala ihonun çıkıp fenere sövmesini sevenler var, bilemiyorum...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Katılıyorum. İlla forma almasına da gerek yok. Ben kendime göre bir davranış geliştirdim; birine hediye alacaksam TSClub'dan alıyorum. Kalitesine göre pahalı oluyor ama sonuçta para Trabzonspor'a gidiyor. Üstelik bu şekilde TSClub ile ilgili farkındalık da oluştuğunu düşünüyorum.

Herkese tavsiye ederim.
        Çok güzel bir düşünce katılıyorum. Ben de elimden geldiğince lisanslı ürünleri hediye almaya çalışıyorum. Özellikle çocuklara veya kadınlara almaya çalışıyorum, ki onlarda ürünlerimizin daha güzel durduğunu söylemem yanlış olmaz.
        En son Gökhan Uzun tarafından düzenlendi; 14.12.2015, 14:12.
        Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
        (Dozer) Cemil Usta
        Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• bence artık bu ersun sevdamızdan vazgeçmemiz lazım olmaz yani o teknik adamla

Yorum

• ya hala ersıun gelsin kadroyu kurşun şenol güneş gelip şampiyon olur diyenler var ... ya bırakın şenolu adam işini yapsın uzaktan uzağa takılsın işte şampiyonluk yarışında adam ... bırakalım bu işleri ya temcit plavı gibi td değişek hemen şenol ersun yeter valla ya
            Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• 35 milyon faiz ödüyormuşuz... Para birimini hatırlamıyorum.

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                35 milyon faiz ödüyormuşuz... Para birimini hatırlamıyorum.
                TL

Yorum

• Yetki Sayın Başkanda.

Hadi Albayrak'ı da yanına al şu tff'ye bir operasyon çekin. Yetki , güç sizde...

Ee hadi...

İHO bu gücü yanına aldı bir nebze,uygun faizli banka kredilerine yol açıldı, bu paralar ile yapılan fahiş ve ömründe TS taraftarının bir daha göremeyeceği transferler yapıldı, ancak tff gerçeği vardı bir tarafta...

Güç sahipleri tff'nin başına tüpçüyü bıraktı şike hesaplaşmasında...Ne demişti eski bakan Tüzmen " beni başkan yapın 2 haftada cezalarını kesim"...İzin verilmedi...büyük futbol camiaları ile karşı karşıya direk olarak gelinmek istenmedi...Ne yapıldı İHO'nun önünü açacak mali destek sağlandı, bu yapılırken de tff'nin başına diğer tarafın istediği kişiler getirildi...Ne şiş yandı ne kebap...

Hadi getirin Mehmet Atalay'ı..Trabzonlu'yu...Dürüst olanı...iş biliri...

Ee hadi getirin...

Ne yani yetkiniz mi yok ?

Kimse TS ve camiasını, taraftarını "ucuz " tranferler, sükseli teknik adamlar, sponsorlar ile kandırmasın...

TFF üzerinde operasyon istiyoruz...
                  ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    35 milyon faiz ödüyormuşuz... Para birimini hatırlamıyorum.
                    tl ve yılda....
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak KEREM77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yetki Sayın Başkanda.

Hadi Albayrak'ı da yanına al şu tff'ye bir operasyon çekin. Yetki , güç sizde...

Ee hadi...

İHO bu gücü yanına aldı bir nebze,uygun faizli banka kredilerine yol açıldı, bu paralar ile yapılan fahiş ve ömründe TS taraftarının bir daha göremeyeceği transferler yapıldı, ancak tff gerçeği vardı bir tarafta...

Güç sahipleri tff'nin başına tüpçüyü bıraktı şike hesaplaşmasında...Ne demişti eski bakan Tüzmen " beni başkan yapın 2 haftada cezalarını kesim"...İzin verilmedi...büyük futbol camiaları ile karşı karşıya direk olarak gelinmek istenmedi...Ne yapıldı İHO'nun önünü açacak mali destek sağlandı, bu yapılırken de tff'nin başına diğer tarafın istediği kişiler getirildi...Ne şiş yandı ne kebap...

Hadi getirin Mehmet Atalay'ı..Trabzonlu'yu...Dürüst olanı...iş biliri...

Ee hadi getirin...

Ne yani yetkiniz mi yok ?

Kimse TS ve camiasını, taraftarını "ucuz " tranferler, sükseli teknik adamlar, sponsorlar ile kandırmasın...

TFF üzerinde operasyon istiyoruz...
                      İho yaptı operasyonu, "adamını" içeri sokacam diye tüpçüye verdi oyunu, sonra da tarihinde ilk defa bir tff asbaşkanına ceza kesen disiplin kuruluna şahit olduk.

Bırakın şu ucuz kahramanlıkları artık kimse yemiyor.

Yorum

• @KEREM77

Yorum

• İho kulübü batırdı. Yıllık 140-150 milyon TL açık veren kulüp olur mu? Nerden gelecek bu para? Peki ekonomiyi yönetemedi, diğer kısımları yönetti mi? Nereyi yönetti?
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ts Tv en kısa zamanda kurulmalı. Diğer takım kanalları gördüğüm kadarıyla fazlasıyla kalitesiz ve sıkıcı. Bir futbol takımı olsa bile kanalı özünü kaybetmeden markalaştırmalıyız. Umarım en kısa zamanda kurulur ve kanala dair taraftarların fikri önemsenir. Trabzonspor kimliğine bağlı kalarak kanalı gerçekten izlenilebilir hale getirmek zor değil. Onlarca farklı program yapılabilir. Yalnızca Trabzonspor'a sevdalı olanların değil her kesimden insanın sıkılmadan takip edebileceği bir kanal olmalı. Zamanla asalak yerel medya da önemini kaybeder böylece.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              <iframe width="560" height="315" src="//sendvid.com/embed/eqjj2m4d" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>
                              <iframe width="560" height="315" src="//sendvid.com/embed/57ramo6w" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>
                              <iframe width="560" height="315" src="//sendvid.com/embed/0km4xas1" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>
                              .
                              Arkada kalmasın.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ersuna içim ısınmıyor açık konuşayım, 2 kere geldi ne verdi sorgulanabilir. Derseniz kim gelsin o da büyük soru işareti???
                                Ilk gelişimde 2010-2011 sezonu şampiyon kadrosunu kurdu. Her zamanki gibi yerel medya ve derin Trabzonspor adamın başını yedi. Halbuki o kadronun kurulduğu ilk sezon takım son 4 haftaya kadar şampiyonluk yarışının içinde girdi, devre arası Ersun Hocanın çok istediği Yusuf Şimşek alinsaydi belki de şampiyon olacaktı ama adama sezon sonunu göstermediler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X