Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ersun Yanal'ın Muharrem Usta ile çok rahat çalışabileceğini

ve ayrıca daha başarılı olabileceğini düşünüyorum.....

bilmem siz ne dersiniz.....
    Lucescu'yu bekleyene kadar Ersun Yanal'ı tercih ederim. Bu iş devre arası bitmeli...

Yorum

• Hoca konusu 15 günlük sürede kesinleşecekmiş... Başkanın beyanı...
      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
      Malik bin Dinar

Yorum

• Şimdi görev taraftara düşüyor. Herkes 1 adet lisanslı forma satın alsa kaç para yapar kulübe katkısı düşündünüz mü? 1 milyon forma satsa kulüp yaklaşık 80 milyon TL kazanır.

Yorum

• İlk olarak Yusuf BALCI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şimdi görev taraftara düşüyor. Herkes 1 adet lisanslı forma satın alsa kaç para yapar kulübe katkısı düşündünüz mü? 1 milyon forma satsa kulüp yaklaşık 80 milyon TL kazanır.
          Katılıyorum. İlla forma almasına da gerek yok. Ben kendime göre bir davranış geliştirdim; birine hediye alacaksam TSClub'dan alıyorum. Kalitesine göre pahalı oluyor ama sonuçta para Trabzonspor'a gidiyor. Üstelik bu şekilde TSClub ile ilgili farkındalık da oluştuğunu düşünüyorum.

Herkese tavsiye ederim.

Yorum

• Eğer Lucescu gelecekse yarım sezon Sadi hocaya bile katlanirim.
            Lucescu bu.

Yorum

• Başkanın duruşu konuşması bile güven veriyor.
              Oldu ya Lucescu olmadı mutlaka 2. Ve 3. Planları olduğunu hissetdiriyor adama.

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hoca konusu 15 günlük sürede kesinleşecekmiş... Başkanın beyanı...
                İki gün önce ben "2 hafta bekleyin, iyi şeyler olacak" dediğimde forum trolleri kafa buluyordu. Demek ki ciddiye alınmak için başkan olmak lazımmış :-))))

Son anda enteresan bir sürpriz olabilir. Ekşın seviyorum ben ya :-)))

Yorum

• 2 Haftaya herşey belli olacakmış başkan öyle didi Adamı dinledim ufkum açıldı vizyon full load %100
                  -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Sadi hoca ile devam edilmesi büyük hata olur zaten. vizyonlu bir hoca gelmeli. bu denli daginik psikolojikman sorunlu olan bir takimin basinda Sadi hoca olmaz, olamaz.
                    Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• buraları okuyor mudur acaba? ya da benzer sohbetler twitter'da dönüyor muhtemelen.çünkü konuşulanlara hakim, endişeleri hemen dindiriyor başkan.yanlışlıkla cevat kol yorumlarıyla mı karşılaştınız? hemen bir tutam usta dinleyip kendinize gelebilirsiniz.ilaç gibi.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İki gün önce ben "2 hafta bekleyin, iyi şeyler olacak" dediğimde forum trolleri kafa buluyordu. Demek ki ciddiye alınmak için başkan olmak lazımmış :-))))

Son anda enteresan bir sürpriz olabilir. Ekşın seviyorum ben ya :-)))
                        İpucu yok mu abi ..... Azıcık biz de ekşın yaşayalım ......

Yorum

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İpucu yok mu abi ..... Azıcık biz de ekşın yaşayalım ......
                          Ya uzaktan tanıdık biri, ya da yakından... Şahsen ikinciyi tercih ederim. Anladın sen onu :-))))

Yorum

Ya uzaktan tanıdık biri, ya da yakından... Şahsen ikinciyi tercih ederim. Anladın sen onu :-))))
                            Seni güldürdüğüne göre anlaşılmıştır abi yakından olan ....Hadi hayırlısı.....

Yorum

Lucescu veya Ersun hoca...
                              Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

Lucescu & Ersun
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X