İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Yusuf BALCI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi görev taraftara düşüyor. Herkes 1 adet lisanslı forma satın alsa kaç para yapar kulübe katkısı düşündünüz mü? 1 milyon forma satsa kulüp yaklaşık 80 milyon TL kazanır.
Herkese tavsiye ederim.
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca konusu 15 günlük sürede kesinleşecekmiş...Başkanın beyanı...
Son anda enteresan bir sürpriz olabilir. Ekşın seviyorum ben ya :-)))
Yorum
-
buraları okuyor mudur acaba? ya da benzer sohbetler twitter'da dönüyor muhtemelen.çünkü konuşulanlara hakim, endişeleri hemen dindiriyor başkan.yanlışlıkla cevat kol yorumlarıyla mı karşılaştınız? hemen bir tutam usta dinleyip kendinize gelebilirsiniz.ilaç gibi.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİki gün önce ben "2 hafta bekleyin, iyi şeyler olacak" dediğimde forum trolleri kafa buluyordu. Demek ki ciddiye alınmak için başkan olmak lazımmış :-))))
Son anda enteresan bir sürpriz olabilir. Ekşın seviyorum ben ya :-)))..... Azıcık biz de ekşın yaşayalım
......
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİpucu yok mu abi..... Azıcık biz de ekşın yaşayalım
......
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa uzaktan tanıdık biri, ya da yakından... Şahsen ikinciyi tercih ederim. Anladın sen onu :-))))....Hadi hayırlısı.....
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa uzaktan tanıdık biri, ya da yakından... Şahsen ikinciyi tercih ederim. Anladın sen onu :-))))Sevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa uzaktan tanıdık biri, ya da yakından... Şahsen ikinciyi tercih ederim. Anladın sen onu :-))))
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum