başkanın ağzından üç tane isim çıktı.şenol güneş, lucescu, ersun yanal.bana üçü de uyar.malum şenol güneş mümkün değil.lucescu ile devre arasına kadar görüşülecek. olmazsa ersun yanal hayırlı olsun.
Ersun Yanal mı dediniz Eğer gelme durumu varsa 5 dakika bile beklememek lazım Lucescuyu. Taraftar, basın ve futbolcularla iletişim açısından yerli hoca bana göre bir adım öndedir. Sezon sonu gelecek Lucescudansa Ersun Yanalı tercih ederim.
50. yıl şampiyonluk sözü inşallah lafta kalmaz sayın başkan,ben sonuna kadar güveniyorum kapasite var ortada ve bunu icraata dökmek gerekli.Sıradaki seçimde tahminim 10bin kişi oy kullanır ve gerçekleştiremediğiniz her söz için oy kaybedersiniz.
bjk nin yaptıgı gibi ya ara transferde ya da sezon sonunda futbolculardan sözleşme ücretlerinde indirim istenecektir adam olanlar ts sevdalıları kalacak paralı olanlar ise kabul etmeyecek ve ayrılacaktır başarıya aç birkaç nokta transfer ile yeni sezona başlanacaktır.
Kesinlikle ve kesinlikle bu yaklaşımı destekliyorum bu düzende başarı gelmez YETERSİZ OYUNCULARDAN kurtulmak mecburiyetindeyiz.
En son S.ÖZKAN tarafından düzenlendi; 14.12.2015, 13:26.
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak Atın beni ateşe cayir cayir yanayim Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
ersun yanal iyi hoşta geçen seferki gibi beyinen kendini trabzona getiremedikten sonra gelmesinin bir anlamı yok. Bize gelecek hoca yeni bir yapılanma ile bu takıma çok fazla zaman ayırabilecek birisi olmalı . Yönetim oyunculara az çok bir özgüven getirmiştir ama geri kalan eksiklikleri de kapatabilecek bir hoca da lazım takıma. Ersun Yanal'ın çalışma şekliyle bu olmaz diye düşünüyorum . Tabi bunu bir önceki çalışma şeklini referans alarak söylediğimi belirtmek isterim .
yok hocam borc konusunda inan hic bir tereddütüm yok. enkazdan asil kastim bu oyuncu kitlesinin bir takim kimligi olusturamayacagi olgusuydu. bu dogrultuda hem sportif basari gelmez hem de maddi külfeti olur. yani tamam ben de sizin gibi düsünüyorum yerel kafaya bin kez tercihimdir Usta lakin söyle hepimizin sirtimizi arkamiza yaslayip rahatca maclarini izleyecegimiz, 2010/11 sezonundaki gibi güvenebilecegimiz bir takim olusturmanin sanilanin aksine cok daha zor olacagini düsünüyorum. bu olur mu olur, fakat kisa vadede cok zor.
Baştan beri savunduğum da tam bu ...Adamlar yenilgiye üzülmüyor. Hemşerim senin oynadığın takım Trabzonspor mersinden,rizeden ,osmanlıdan 3 yiyemezsin utanacak vede bu duruma isyan edeceksin bence direk satış listesine konulmalı%90 'ı yoksa bu kadro hem ustanın hemde yeni gelecek hocanın da başını yer.
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak Atın beni ateşe cayir cayir yanayim Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
şahsen yerli olacaksa ersun olsun ama nedense hiç istemiyorum bu adamı ... son gelişinde çok desteklemiştim ama nedense gidişinin ardından bir soğukluk oldu bende adama karşı ... ayrıca lucescu dan ersuna geçiş beyin kıvrımlarım için çok zor olacak
Yorum