Biz de izleyeydik iyiydi ya....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledevre arası göndereceğin bir adamı ne diye takımın başında tutarsın diye sorarlar.giden sadece 3 puan olmadı.rize maçında.sezon uçtu gitti sadi hoca tercihinden dolayı
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKayıt var da upload hızım düşük parça parça yüklüyorum.
Usta herkesi şaşırtmaya devam ediyor. İnşallah bozmaz...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKayıt var da upload hızım düşük parça parça yüklüyorum.
Usta herkesi şaşırtmaya devam ediyor. İnşallah bozmaz...
Yorum
-
Cok net ve guzel konustu.Onemli mesajlar verdi.Isi zor fakat su bir gercek ki baskan bizim icin son umut..Simdiden Sadi hoca konusu nedeniyle baskana gonderme yapan zihniyet oldukca umudum azaliyor.Hatalari da olacaktir ama su vizyonu gordukten sonra sonsuz destek vermek gerekiyorBunca ölümden dönülmez bu kadar sevmeyince...
Yorum
-
<iframe width="560" height="315" src="//sendvid.com/embed/eqjj2m4d" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="//sendvid.com/embed/57ramo6w" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="//sendvid.com/embed/0km4xas1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Paylaşım için teşekkürler. Ben de dün akşam takip etmiştim röportajı. Açıkçası bundan sonra Trabzonspor başkanının verdiği demeçler ile kulübün imajı bir hayli düzelecektir. Dünkü konuşmaları bile sadece Trabzonsporlular'ı değil tüm takım taraftarlarını etkiledi. Tüm olumsuzlukları beyan etmesi olaya gerçekçi yaklaştığının da bir göstergesidir. Sabırlı bir şekilde gelişmelerin takipçisi olmamız lazım. Ne olursa olsun doğruları alkışlamalı yanlışlarda da sesimizi çıkartmalıyız. Şu an görevimiz başkan ve yönetimin kargaşandan uzak rahat bir ortamda çalışmasına imkan tanımaktır.
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
Beyler kendinize gelin!
Oyunu benden başka farkeden yok mu?
Muharrem Usta Trabzon'a illımimatinin adamı olarak sokuldu! Herşey o kadar açıkki..
Bakın sistemin kanalı ligtv bile nasıl parlatıyor adamı, zaten bakın görün stada rockefeller ailesi sponsor olmazsa bende birşey bilmiyorum!
Hedef 2019.. Muharrem Usta 2017de takımı şampiyon yapacak ve 3 yıl üstüste başarıdan sonra avrupada kupa kaldıracak..
Ve 2019daki Devlet Başkanlığı seçimlerine bağımsız aday olarak girecek..
Bütün basın futbolla uyutulmuş halka diyecekki bitmiş Trabzonu 3 yılda dünyanın zirvesine getiren adam Türkiye'yi ne yapar siz düşünün!!
Tayyip Erdoğan çok pis oyuna geldi, artık herşey için çok geç...Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni Başkanımıza 6 ay HEP BİRLİKTE destek verelim.....
Eğer klüpte kalıcı ve olumlu değişiklikler yapamadı ise beraber eleştirelim...
Varmısınız?
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBendeki kredisi 2 yıl... 6 ay az bence. Hiç değilse önümüzdeki sezonu görmek lazım. Köklü temizlik yapılıyor ve bu zaman alır.
6 ayda "olmadı" diyebilmemiz için bence İHO'dan beter bir ilk 6 ay yaşamamız lazım... İHO, AKP mitinginde yer almıştı. Bilmem bundan beter bir işe imza atar mı?“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence de en az 1.5 yıl çok çalışmaları gerekiyor.
6 ayda "olmadı" diyebilmemiz için bence İHO'dan beter bir ilk 6 ay yaşamamız lazım... İHO, AKP mitinginde yer almıştı. Bilmem bundan beter bir işe imza atar mı?
Ama teknik kadroda istikrar şart..Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum