Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ah Hakan hoca ah!

Haydi seçim öncesi heyecanıdır dedik yaptığın bir sürü işi bir şekilde unuttuk şimdi en sakin olman gereken zamanda bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!

Mevcut yönetim tarafında bu sezon için atılan adımları (maaş düşürme,kadro temizliği,geçici hoca görevlendirmesi ,kulübün bütün gider kalemlerinde tasarruf arayışı v.s.) bütün sezonlar için uygulayacakmış zannnediyor ve aynısını biz yapacaktık öyleyse niye seçilemedik diye kendini yiyorsun.

Halbuki az düşünebilsen .... yönetim kötüyse gidecek tıpkı gitmez,bşaımıza çöktü denilen niceleri gibi.
    Çok iyi alternatif isen zaten istemesende seni o koltuğa oturtacaklar tıpkı gel bize başkan ol batıyoruz diye ayağına kadar gidilen niceleri gibi.

ah Hocam ah ,seni bu karlı havalar bozdu galiba
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Muharrem Usta ‏@UstaMuharrem <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 27 Min.Vor 27 Minuten</small><button type="button" class="btn-link js-translate-tweet translate-button expand-stream-item" data-nav="translate_tweet" style="color: rgb(136, 153, 166); font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 12px; line-height: 12px; font-family: inherit; margin: 3px -2px -2px 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px; border-radius: 0px; box-shadow: none; display: block; text-align: left; float: right; background-image: none; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Übersetzung anzeigen</button>
      1-Çöküş dönemi bir durum tespitidir.Olanlardan ders çıkarmaya yarar ki aynı hatalar tekrarlanmasın diye.
      2-Bu sezonun 2.yarısına GEÇİŞ DÖNEMİ diyoruz.Amaç kulübü derleyip toparlanmak ve yeni bir ruha kavuşturmaktır.Sabırla ama kararlılıkla
      3-Kulübümüz için 2016-17 sezonu YÜKSELME DÖNEMİ olacaktır.Hedefimiz...yeni stadla birlikte iddialı bir takım olmak ve zirveye oynamaktır.
      4-Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki...50.yılda şampiyonluğa parolasıyla 2017-18 yılı hedefe kilitleneceğimiz bir yıl olacaktır.
      Başkanın son açıklamaları çok yerinde ve çok gerçekti. Hami hamlesi. Muhammed demir hamlesi iyi oldu. Birde sol bek ve yedek stoper alınıp douglas. Esteban. İshak. Musa. Deniz. Soner. Sefa. Nbia da satılırsa süper iş olacak.

Yorum

• bir düşünün usta yerine celil le hocanın seçimi kazandığını.uçurumun eşiğindeki trabzonspor un halini.usta nın seçildikten sonra basında çıkan haberlerine dikkat edin. sponsor buluyor.futbolcuların parasını ödüyor.projelerden bahsediliyor.hoca usta için istifa etsin diyor .en iyisi mi hocaya bir psikolog bulsun usta.

Yorum

• Başkana güvenim tam.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• hakan kulacoglu cok kotu niyetli bir adam..issiz oldugu icin kendisine is ariyordu ve trabzonspor onun yeni isi olacakti..olmayinca boyle oldu, iki aylik yonetimi istifaya davet ediyor..usta secim oncesi ne dediyse simdi de ayni seyi soyluyor.mesele bu adami tam olarak anlayamayanlar..elestirenler usta'nin cok buyuk transferler yapacagini,kulubu batakliga surukleyecegini soyluyordu..halbuki usta hicbir zaman boyle bir sey soylemedi..simdi yapilmasi gerekeni yapinca kulacoglu nereden vuracagini sasirdi.velev ki usta secim propagandasini yanlis yapmis olsun(ki yok boyle bir sey), sen iyi bir trabzonspor'luysan cikip yonetim secimde farkli konustu ama simdi en azindan dogrulari yapiyor,kendilerine basarilar diliyorum dersin.olay budur.ama sen koylu kurnazi issizin isguzarin tekiysen 2 ayi dolmayan yonetimi daha bir sey yapmamisken elestirirsin..allahtan bu adamlar secilmedi..

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hakan kulacoglu cok kotu niyetli bir adam..issiz oldugu icin kendisine is ariyordu ve trabzonspor onun yeni isi olacakti..olmayinca boyle oldu, iki aylik yonetimi istifaya davet ediyor..usta secim oncesi ne dediyse simdi de ayni seyi soyluyor.mesele bu adami tam olarak anlayamayanlar..elestirenler usta'nin cok buyuk transferler yapacagini,kulubu batakliga surukleyecegini soyluyordu..halbuki usta hicbir zaman boyle bir sey soylemedi..simdi yapilmasi gerekeni yapinca kulacoglu nereden vuracagini sasirdi.velev ki usta secim propagandasini yanlis yapmis olsun(ki yok boyle bir sey), sen iyi bir trabzonspor'luysan cikip yonetim secimde farkli konustu ama simdi en azindan dogrulari yapiyor,kendilerine basarilar diliyorum dersin.olay budur.ama sen koylu kurnazi issizin isguzarin tekiysen 2 ayi dolmayan yonetimi daha bir sey yapmamisken elestirirsin..allahtan bu adamlar secilmedi..
              Son zamanlarda benimde gözümden düştü ama eleştirileriniz abartı gibi sonuçta işsiz kalmasının sebebi 'kupa cumhurbaşkanında' sözü.
              Mustafa Yumlu.

Yorum

• başkanımıza teşekkür ederiz yeni forvetimiz için. muhammet demiri çok beğeniyorum. fatih tekkeye çok benzetiyorum oynadığı futbolu.
                keşke takasla alabilsek ama mecburduk. başkan birde stoper veya sol bek transferi yapsa yeterlidir bu sezon sağ açık ta olsa iyi olurdu ama sefa özer marin falan idare edeceğiz artık. aslında kiralık bir oyuncu bulamazmıyız idare edicek bizi.
                YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Arkandayız Usta!
                  10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Eğer ki Tolunay Kafkas'ın alacağı tazminattan vazgeçtiği haberi doğru ise, Başkan ve Yönetim bir tebriği daha haketmiş oluyor.
                    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      MUHARREM USTA İÇİN ŞOK İDDİA!

Trabzonspor başkanı Muharrem Usta’nın ekonomik olarak tek dayanağının Nevzat Aydın olduğu iddia ediliyor. Bu yüzden de Muharrem beyin, başkan yardımcısı Nevzat Aydın’a sormadan, hiç bir adım atamadığı ileri sürülüyor. Hatta şok bir iddiaya göre Nevzat Aydın, transfer için adı geçen oyuncuları bizzat değerlendiriyor. Muhammet Demir’de ısrar ediyor, diğer golcü adaylarına hiç bakmıyor bile! Transferden, teknik adam seçimine kadar, şu an için topun, Aydın’da olduğu ileri sürülüyor. Hatta Nevzat beyin, resmi olmayan bir transfer ‘onay’ merkezi(!) olduğu, bu birimde iki eski yönetici, iki ünlü menajer ve bir Trabzonlu teknik adamın olduğu da ifade ediliyor! Peki Nevzat Aydın kimin adamı? Kimilerine göre Faruk Özak, kimilerine göre Sadri Şener’in ! Yani sizin anlayacağınız, ‘Yandı gülüm keten helva’! Eğer Muharrem bey gerçekten iddia edildiği gibi ekonomik olarak hazırlıksız ve plansız programsız ise zaten kulübü kendi aklı ile yönetme şansı yok.

Kaynak : Omurilik Soğanı......
                      Yönetimde Trabzon ve İstanbul kanadı olmak üzere bir ikiliğin olduğu doğru. Başkana en yakın ismin Nevzat Aydın olduğu da doğru. Başkan tek adam olmaya çalışıyor ve bu konuda yanındaki isimlerin başında Nevzat Aydın geliyor. Ama ben ne olursa olsun başkanı destekliyorum. Nasıl yönetirse yönetsin işini doğru yapacağından eminim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Oyun cu ucretleri indireme gitmesin trabzon yakin tarihin en onemli icraati.muhanmet transferi cok Basarili gurayi takasla alip eldeki fazlaliklari da gonderirse su kisa donemde 10 uzerinden 10 icraat yapmis olur

Yorum

• Tolunay Kafkas'ın tazminattan vazgeçtiği doğru mu? Kaynağı ne bu haberin?
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tolunay Kafkas'ın tazminattan vazgeçtiği doğru mu? Kaynağı ne bu haberin?
                            Türkiye’de gerek saha içi gerekse saha dışındaki ilkeli duruşuyla adından her zaman söz ettiren genç jenerasyonun önemli isimlerinden Tolunay Kafkas’ın Türk futbolundaki yeri göz ardı edilemeyecek kadar önemlidir. Futbol yaşantısına gerek oyunculuğu gerekse teknik adamlığı döneminde sığdırdığı başarılar hepimizin malumudur. Futbolculuğu döneminde kariyerinin en parlak dönemini yaşadığı Trabzonspor’da, gerçek bir Trabzonlu ve Trabzonsporlu gibi davranarak taraftarlarımızın kalbinde ayrı bir yer edinmiştir. Sahadaki hırsı, haksızlığa karşı tutumu ve başarı için gösterdiği gayret hala hafızalarımızdadır. Yıllar sonra “hep hayalimdi” dediği Trabzonspor’daki teknik direktörlük süreci talihsiz bir şekilde sonuçlanmıştır. Bu şekilde bir ayrılış ne Trabzonspor, ne de Tolunay Kafkas tarafından hak edilmemiştir. Evini ve eşini Trabzon’dan seçen Tolunay Kafkas’ın Trabzonspordan ayrılışı aşamasında yaşamış olduğu üzüntüyü, üzüntümüz olarak görüyor başarılı kariyerinin artarak devamını diliyoruz.
                            Trabzonspor Yönetim Kurulu

bu aciklama iskembeden yapilmamisdir
                            yoksa
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yönetim bakti kisa sürede sahaya yapabilecek bir sey yok saha disi sorunlari çözmeye basladi..Bu adamlara destek vermek bize 5 vakit namaz gibi farz...

Ts Clup ta ki fahiş fiyatlarda düşüş oldu imkanlar el verdigince bir seyler alacagim...Destek sözde kalmamali..
                              En son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 23.01.2016, 11:09.

Yorum

• yeni yönetimin ilk transferi(m.demir) çok çok iyi.transfere iyi başladılar.
                                TEKKEBALL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X