İlk olarak artvints tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
TSTV deki programlar sadece spor haberleri ve mac yayinlariyla sinirli kalmamasi gerektigine katiliyorum. Cok guzel fikirler uretilebilir. Mesela ozellikle gunduz cocuklar icin yarisma programlari yapilabilir sporla alakali. Ya da mesela cocuklarin katildigi TS ile ilgili bilgi yarismalari. Sabah mesela bizim hastasi oldugumuz Tsubasa yayinlanabilir. Ozellikle cocuklarin TSTV ye cekilmesini ben cok onemli buluyorum cocuklarin Trabzonspor'a baglanmalari acisindan. Bunun disinda Trabzonun ilce ve koyleri gezildigi yoresel yemeklerin tadildigi programlar, ya da Turkiyenin hertarafinda TS taraftarlarina ziyarete gidilen programlar olabilir.
Oturup dusunulmesi gerektigini dusunuyorum, cok onemli buluyorum.
Yorum
-
Trabzonspor turuncu forma giyiyordu. Neden giyiyordu? Ne alakası vardı Trabzonspor'un renkleriyle?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak yederli6155 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatılıyorum. Zaten onu bir önceki mesajımda belirttim. Sadece sporla ilgisi olmayan filmlerle ilgili söyledim.gerçi çok ağır gelir, sansürden geçilmez.
Yorum
-
Bordo-mavililerde Oscar Cardozo, Dame N'Doye ve Onur Kıvrak 2 milyon 500'er milyon Euro, Marko Marin 1 milyon 600 bin Euro, Douglas Teixeira 1 milyon 550 bin Euro, Mehmet Ekici 1 milyon 400 bin Euro, Özer Hurmacı 3 milyon 500 bin TL, Carl Medjani 950 bin Euro ve Luis Cavanda 875 bin Euro'ya oynuyor.
paralara bak be,özer onur ve ndoye paraları yarı yarıya düşsün,görelim o zaman bazı oyuncularımızın Ts sevgisini öle twit atmakla olmuyor,@zafercalikoglu
@trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk kez bu kadar güzel konuşan kültürlü Trabzonspor başkanı gördüm.
Yorum
-
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de ilk kez bu kadar güzel konuşan kültürlü bir kulüp başkanı gördüm.
Yorum
-
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de ilk kez bu kadar güzel konuşan kültürlü bir kulüp başkanı gördüm.
Sadri Beyle ( Şener)
Atay Beyde ( Aktuğ)
kibarlık ve kültür konusunda Muharrem Ustadan geri kalmazlar....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Başkanımız tamamen gerçektir. Lütfen alıcılarınızın ayarlarıyla oynamayın.Ekli dosyalar
Yorum
-
Trabzonspor dünya kulübü diyen bir başkanımız var. O halde Trabzonspor dünyaya hitap edecek, dünya da Trabzonspor'a, öyle değil mi?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor dünya kulübü diyen bir başkanımız var. O halde Trabzonspor dünyaya hitap edecek, dünya da Trabzonspor'a, öyle değil mi?
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlışlarını çok eleştirdik lakin....
Sadri Beyle ( Şener)
Atay Beyde ( Aktuğ)
kibarlık ve kültür konusunda Muharrem Ustadan geri kalmazlar....
Yorum
-
İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleusta hem kibar hem de iş yapan birisi.bu başkanlardan on kat daha iyi.
Usta'yı destekledik ve her platformda da destekliyoruz lakin henüz görevinin ilk günlerinde olan bir başkanı, bu kulübü 27 yıl üstüne şampiyon yapan ve Tekkeli, Gökdenizli, Yattaralı, Szymkoviaklı kadronun, 2 yıl üst üste ligi ikinci bitirmiş ve 2 fener maçından birini kazansa dahi şampiyon olacak olan bir takımın başkanıyla kıyaslamak olmaz.
İnşallah Usta bu iki başkanımızdan da daha başarılı olur ve biz nice şampiyonluklar yaşatır.efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum