Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Celil Bey aşağıdaki açıklamayı yaptı.

Aynen f1bekir'in bahsettiği şekilde düşünüyor Hekimoğlu. Muharrem Usta'yı savunmaktan ziyade altan alta vuruyor borcun altına girmek vizyon işidir derken.
    O zaman şöyle bir sonuç çıkarıyorum....

Hekimoğlu'nun derdi Trabzonspor'u kötü gününden kurtarmak filan değil sadece başkan olmaktı.....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak KEREM77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      "Mazlumun ahı çıkar aheste aheste"

Evet profesyonel anlayışdan yerel halk ağzı dokundurmalarına uzanan geldiğimiz son nokta...

Gelmesi zaten sorunlu, binbir güçlükle olan biri ile bıçak sırtı bir sözleşmesi yapılmış, bunun ileride sorun olacağı ortada ve sözleşmenin taraflarından biri sözleşmeye dayalı haklarının ihlali karşısında avantajını kullanmak istiyor. Adam bize geldiği dönemde aldığı onca teklif varken bizi bir şekilde seçmiş (ama para için ama Trabzon şehri aşkı için) . Her ekonomik tercihin bir fırsat maliyeti vardır. Bu hususları mevcut profesyonel yönetim hayli hayli bilir/bilmesi ve Mbia'ya hak vermesi lazım gelir.

Biz ise ne yapıyoruz/yaptık "yapma bunu, affet, bize acı, biraz zaman tanı, hiç mi vicdanın yok ? " gibi teslimiyetçi bir anlayışa evrilen 1 ayı dahi doldurmayan bir yönetim tarzı.

Yazık tabi...
      harfi harfine katiliyorum. bu Adam buraya gelirken ne icin geldi para icin. ve bunu da acik acik belli etti! kaldi ki baska bir sey icin gelmesini beklemek te ahmaklik olurdu. Trabzonspor babasinin takimi degil en nihayetinde. profesyonel düsünüyor herif.
      senin de dedigin gibi Baskan ilk hatasini yapti bana görede. ins. iho ya baglamaz ki zannetmiyorum. fakat bu konuda kim ne derse desin m'bia hakli. gecti öyle takim aski icin bazi seylerden feragat etme dönemi. en haci en hoca dedigim hamit altintop bile yattigi yerden 3 milyon euro aliyor gs de. ve bu durum icin " Allah bize bu rizki vermis almayalim mi" diyebiliyorken, M'bia nin olayi bu duruma getirmesi yadsinamaz.
      Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Anlamadığım bir şey var....

Muharrem Usta Yönetimi gelir gelmez Mbianın 825 bin euroluk borcunu yatırdı....

Adam giderken başkanın profesyonelliğinden 2.yarıda daha iyi oynayacağından bahsedip gitti....

Gittikten sonra ise saçmasapan yapılan sözleşmesinin karşılığını istedi...

Bunda Usta'nın suçu ne.....

Bundan da Usta giydirmeye çalışmak ne....

iyiniyetli yaklaşımlar değil bunlar....

Sanki Usta karlı havada ayağı kaysada bir tekmede biz atsak türünden anlayışın takımımıza faydası yok...

Yok eğer öyle yapıp Hekimoğlu'nu getirmeye çalışırsanız ve bir gün gelirsede başkaları ilk günden aynı şekilde onun ayağını kaydırır bilmiş olun....

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Anlamadığım bir şey var....

Adam giderken başkanın profesyonelliğinden 2.yarıda daha iyi oynayacağından bahsedip gitti....

Sanki Usta karlı havada ayağı kaysada bir tekmede biz atsak türünden anlayışın takımımıza faydası yok...

Yok eğer öyle yapıp Hekimoğlu'nu getirmeye çalışırsanız ve bir gün gelirsede başkaları ilk günden aynı şekilde onun ayağını kaydırır bilmiş olun....
          Çoğu Afrika kökenli sporcuda olduğu gibi Mbia'da da karakter zayıflığı olduğunu gösterir bu davranış.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Anlamadığım bir şey var....

tek hatasi duygusal bir aciklama yapmasi. iho denen is bilmez durumu bu hallere getirdi tamam amenna da, mbia da neden taviz versin ki, fedakarlik yapsin ki, gelirken zaten Adam kendini belli etti, ben para gözüm arkadas diye.

aklima gelmisken hep düsünüyorduk ya gs macindan sonra bu takima ne oldu diye. olayin hakem hatalari haricinde tamamen duygusal oldugu mbia gibi takimda sözü gecenlerin sabote ettikleri de aciga cikti böylelikle.

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tek hatasi duygusal bir aciklama yapmasi. iho denen is bilmez durumu bu hallere getirdi tamam amenna da, mbia da neden taviz versin ki, fedakarlik yapsin ki, gelirken zaten Adam kendini belli etti, ben para gözüm arkadas diye.

aklima gelmisken hep düsünüyorduk ya gs macindan sonra bu takima ne oldu diye. olayin hakem hatalari haricinde tamamen duygusal oldugu mbia gibi takimda sözü gecenlerin sabote ettikleri de aciga cikti böylelikle.
              O zaman burada Usta'nın yapması gereken şey....

Klübü zor durumda bırakmamak için bütün cezaları ödemek..

Karaktersiz Mbianın kadro dışı bırakıp bir an önce güzel bir fiyata satmak....

Ha ben olsam defederken 1 kişi bile yollamam peşinden , kuru bir teşekkür dahi etmem .

not : Bu arada bizim karaktersiz oyuncularımız sadece transfer taksitlerini alırken hatırlıyorlar nedense profesyonel olduklarını. 3. lig oyuncusu kadar bile futbol oynamayıp premier lig parası alırken yani....
              En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 31.12.2015, 10:00.

Yorum

• Neymiş twitterdan serzenişte bulunmuş....

Yahu iho denilen adam kameraların önüne geçip "maçın hakemini aradım akıllı ol dedim" diyordu düne kadar...

İhonun saçma sapan transferlerine oley çeken, yahu bu adam kulübü batıracak dediğimiz zaman da "sen misin kulübün muhasebecisi, senin cebinden mi çıkıyor parası" diyen taraftarlarımızı hatırlayarak bunları da çok normal karşılıyoruz.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Neymiş twitterdan serzenişte bulunmuş....

Yahu iho denilen adam kameraların önüne geçip "maçın hakemini aradım akıllı ol dedim" diyordu düne kadar...

İhonun saçma sapan transferlerine oley çeken, yahu bu adam kulübü batıracak dediğimiz zaman da "sen misin kulübün muhasebecisi, senin cebinden mi çıkıyor parası" diyen taraftarlarımızı hatırlayarak bunları da çok normal karşılıyoruz.
                  Bu forumun en az %80-90'ı bu saçma transferlerle mest oluyor.
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu forumun en az %80-90'ı bu saçma transferlerle mest oluyor.
                    Kap kap kap diye tempo tutanlar vardı, aha böyle kaptırdılar...

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Katılmıyorum.
                      Sadri Şener kulübü devrettiğinde kulübün borcu 192 milyon tl,borsadaki tüm hisseler satılmış,kulübün tüm gelirleri 2017 yılına kadar temlik edilmişti üstelik elde avuçta para edecek doğru dürüst futbolcuda yoktu.O zamanlardada enkaz edebiyatı yapılıyordu.
                      Hacıosmanoğlu krediler çekip Borçların vadesini uzattı aşırı harcamaya gitti yüksek faizler ödendiği doğrudur lakin batmış lafları bayattır.Kulübün hâli hazırda Akyazı Projesi,M.A.Yılmaz tesisleri ve Kartal tesisleri projesinden yakın vadede borcu eritmek bi kenara artıya rahatlıkla geçilecek durumdayız.Paniğe gerek yok.

Fatihcim benim bahsettiğim şey şu, ekonomi dilinde şu an batık bir şirket durumundayız. Bunu ifade ediyorum.

Yoksa enkaz edebiyatı konusundaki düşüncelerine katılıyorum. Yönetim bunları bir şekilde düzeltecek, düzeltmeli de...

Yorum

O zaman burada Usta'nın yapması gereken şey....

Klübü zor durumda bırakmamak için bütün cezaları ödemek..

Karaktersiz Mbianın kadro dışı bırakıp bir an önce güzel bir fiyata satmak....

Ha ben olsam defederken 1 kişi bile yollamam peşinden , kuru bir teşekkür dahi etmem .

not : Bu arada bizim karaktersiz oyuncularımız sadece transfer taksitlerini alırken hatırlıyorlar nedense profesyonel olduklarını. 3. lig oyuncusu kadar bile futbol oynamayıp premier lig parası alırken yani....
                        aynen öyle hocam. eli Güclü bir yönetim normalde böyle yapmasi gerekir lakin maddi durumumuz buna imkan vermiyor. hem faizlerini öde, hem yillik ücretini öde, hem de oynatma, bu lüksümüz yok maalesef.

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          aynen öyle hocam. eli Güclü bir yönetim normalde böyle yapmasi gerekir lakin maddi durumumuz buna imkan vermiyor. hem faizlerini öde, hem yillik ücretini öde, hem de oynatma, bu lüksümüz yok maalesef.
                          bu arada yönetimin tüm çabalarına rağmen Mbia geri adım atmamış...

Yorum

• Ahh bu sosyal medya ahhh!
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

bu arada yönetimin tüm çabalarına rağmen Mbia geri adım atmamış...
                              Ne olacak peki abi serbest mi kalacak
                              Yoksa satılacak mi

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne olacak peki abi serbest mi kalacak
                                Yoksa satılacak mi
                                ya bütün cezalar ödenecek parası verilecek....

Ya da serbest kalacak....

İHO maalesef enkaz bile bırakmadı bize......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X