Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tapeleri yayınlasa ne olacak siteden? Tam takım ve camia konsantrasyonu ve motivasyonu sağlamışken, yine mi yitirelim? Hukuki zeminden sonuç bekliyoruz artık, başka ne yapılabilir?

Her şekilde kaybeden biz oluyoruz. Bizim tek kazanabileceğimiz savaş uluslararası hukuk mücadelemiz.
    En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 03.02.2017, 23:23.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Balık hafızalıyız kardeşim. Toplum olarak böyleyiz. Dün dünde kalıyor. Sanırım 1, 2 haftalık bir hafıza yetiyor bizlere. Muharrem Usta'nın seçildiği günden beri sisteme karşı tutumunu görmemek Usta taraftarlığından ziyade fanatikliğiyle açıklanabilir ancak.

- Başkanın Kuddusi vukuatı
      - Başkanın "Federasyona karşı değil, federasyonla birlikte" söylemi
      - Kulüpler Birliğinde şikeci şerefsiz tayfasıyla bir araya gelinmesi, Süper Lig A.Ş. için icra kurulu seçimi ve Mosturoğlu tescilli şikecesinin, hırsızının, ahlaksızının seçimi.
      - Başkanın şike meselesi ayrı fenerle TS taraftarı iç içe maç izlemesi için ne engel var, şike işi ayrı kulüpler arası ataraftarlar ayrı söylemi
      - Utanmadan, sıkılmadan, hiç bir şey olmamış gibi, Mosturoğlu'nun bize iftiralarının sıcaklığı bitmeden külüpler birliği toplantısında ttransfer görüşmesi yapması
      - Aziz'i stat açılışına çağırması (yuh artık yuh)
      - Son bu ceza kepazeliği ardından federasyona tek kelime söylemeden (söyleyemeden) tarafatara açıklama yapma (elimizden geleni yapıcaz)

Bir çırpıda aklıma gelenler bunlar. Her şey ap açık ortada kardeşim. Adam güce karşı sivrilik yapmak istemiyor. NOKTA. Tam da Özkan Sümer'in dediği gibi "sevişerek" sistem içinde kendine yer edinmeye çalışıyor. Şener de İHO da aynı haltı yedi sonuç malum.
      Yerel medyadaki fosiller bir de bu forumdaki fosiller kıyasıya yarışırlar.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Trabzonspor ne zaman kaybetse açıklama yapan Sadi , Giray Kaçar vs. gibi türevlerin sesi hiç çıkmıyor. Bunlar bir de bu kulübün ekmeğini yedi.

Bugün bir de başkanın özel hayatını eleştiren bir gazeteci müsveddesi çıktı. Yerel medyada ki bazı kişileri ayrı tutuyorum ama diğerleri tam bir anlamıyla çöp yığını.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

Balık hafızalıyız kardeşim. Toplum olarak böyleyiz. Dün dünde kalıyor. Sanırım 1, 2 haftalık bir hafıza yetiyor bizlere. Muharrem Usta'nın seçildiği günden beri sisteme karşı tutumunu görmemek Usta taraftarlığından ziyade fanatikliğiyle açıklanabilir ancak.

- Başkanın Kuddusi vukuatı
          - Başkanın "Federasyona karşı değil, federasyonla birlikte" söylemi
          - Kulüpler Birliğinde şikeci şerefsiz tayfasıyla bir araya gelinmesi, Süper Lig A.Ş. için icra kurulu seçimi ve Mosturoğlu tescilli şikecesinin, hırsızının, ahlaksızının seçimi.
          - Başkanın şike meselesi ayrı fenerle TS taraftarı iç içe maç izlemesi için ne engel var, şike işi ayrı kulüpler arası ataraftarlar ayrı söylemi
          - Utanmadan, sıkılmadan, hiç bir şey olmamış gibi, Mosturoğlu'nun bize iftiralarının sıcaklığı bitmeden külüpler birliği toplantısında ttransfer görüşmesi yapması
          - Aziz'i stat açılışına çağırması (yuh artık yuh)
          - Son bu ceza kepazeliği ardından federasyona tek kelime söylemeden (söyleyemeden) tarafatara açıklama yapma (elimizden geleni yapıcaz)

Bir çırpıda aklıma gelenler bunlar. Her şey ap açık ortada kardeşim. Adam güce karşı sivrilik yapmak istemiyor. NOKTA. Tam da Özkan Sümer'in dediği gibi "sevişerek" sistem içinde kendine yer edinmeye çalışıyor. Şener de İHO da aynı haltı yedi sonuç malum.
          hafızayla/hatırlamamayla alakalı bir durum değil bu. daha ziyade nasıl yorumladığınla alakalı. mesela şu federasyon meselesi. şu benim için makul bi bakış açısı, bu sistematik bozukluğun kişilerle bir alakası yok, bu federasyonun başına geçen herkes aynı haltları etti, bundan sonra da gelecek isimler aynı haltları etmeye devam edecek - o yüzden kişilerin değil sistemin/kurumun baştan aşağı değişmesi gerekiyor. çok emin olmamakla birlikte muharrem usta'nın da aşağı yukarı söylediği bu sanırım.

öte yandan fenerbahçe'yle ilişkiler konusunda da biz zaten şikeden önce de nefret ederdik, şike olmasaydı da yine nefret etmeye devam ederdik. yalnız bu nefretimiz son yıllarda fener'e değil bize zarar verdi. biz bence de olaylara daha büyük perspektiften bakmalıyız, büyük düşünmeliyiz. olaylara bu şekilde yaklaşmak kimsenin altına yatmak değildir. sorunları çözmeye dair farklı bir yol izlemektir.

söylediğin şeyleri oldukça taraflı ve kişisel görüşlerine göre yorumlayıp yazıyorsun. 3-4 madde yazdın "neden aziz ve mosturoğlu'na sövmüyor" temalıları tek sayarsak - hepsi de oldukça küçük çaplı şeyler. öte yandan bunlara karşı verdiği hukuki ve medya savaşını burada derlemeye hiçbirimizin zamanı yetmez. şener duygusal savaş verdi olmadı, iho fiziksel tehdit ve sözlü sataşma/hakaret denedi olmadı, muharrem usta da hukuki boyutuna odaklanıyor. bana göre de hukuki boyutu dışındaki aşağı yukarı her şey abesle iştigaldir. sana göre değildir, ona da ok de çıkıp da senin aşırı spesifik fikirlerini benimsemediği için adama hain demen saçmalığın daniskası.

neyse, umarım girdik bi yola diye sırf tartışmış olmak için tartışmaya devam etmezsin bu konuyu. yaptığın bu zira. aziz'i stada çağırmış mesela, hani adam bütün avrupa mahkemelerinde olabilecek en tedarikli şekilde verilebilecek en sağlam, en büyük savaşı veriyor fener'e karşı. çıkıp televizyonlarda tek başına en azdıkları dönemde bütün fenerbahçe camiasını susturdu, tek bir hakaret etmeden hepsini rezil rüsva etti. o günden sonra bütün istanbul'a "trabzonspor haklı" dedirtti. ondan sonra stada çağırmış. çağırsın. büyük oynuyor usta. küçük işlerle uğraşmıyor. buna katılırsın katılmazsın o önemli değil ama yaptığın çıkarımlar ve vardığın noktalar hiç oluru olmayan şeyler.

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hafızayla/hatırlamamayla alakalı bir durum değil bu. daha ziyade nasıl yorumladığınla alakalı. mesela şu federasyon meselesi. şu benim için makul bi bakış açısı, bu sistematik bozukluğun kişilerle bir alakası yok, bu federasyonun başına geçen herkes aynı haltları etti, bundan sonra da gelecek isimler aynı haltları etmeye devam edecek - o yüzden kişilerin değil sistemin/kurumun baştan aşağı değişmesi gerekiyor. çok emin olmamakla birlikte muharrem usta'nın da aşağı yukarı söylediği bu sanırım.

öte yandan fenerbahçe'yle ilişkiler konusunda da biz zaten şikeden önce de nefret ederdik, şike olmasaydı da yine nefret etmeye devam ederdik. yalnız bu nefretimiz son yıllarda fener'e değil bize zarar verdi. biz bence de olaylara daha büyük perspektiften bakmalıyız, büyük düşünmeliyiz. olaylara bu şekilde yaklaşmak kimsenin altına yatmak değildir. sorunları çözmeye dair farklı bir yol izlemektir.

söylediğin şeyleri oldukça taraflı ve kişisel görüşlerine göre yorumlayıp yazıyorsun. 3-4 madde yazdın "neden aziz ve mosturoğlu'na sövmüyor" temalıları tek sayarsak - hepsi de oldukça küçük çaplı şeyler. öte yandan bunlara karşı verdiği hukuki ve medya savaşını burada derlemeye hiçbirimizin zamanı yetmez. şener duygusal savaş verdi olmadı, iho fiziksel tehdit ve sözlü sataşma/hakaret denedi olmadı, muharrem usta da hukuki boyutuna odaklanıyor. bana göre de hukuki boyutu dışındaki aşağı yukarı her şey abesle iştigaldir. sana göre değildir, ona da ok de çıkıp da senin aşırı spesifik fikirlerini benimsemediği için adama hain demen saçmalığın daniskası.

neyse, umarım girdik bi yola diye sırf tartışmış olmak için tartışmaya devam etmezsin bu konuyu. yaptığın bu zira. aziz'i stada çağırmış mesela, hani adam bütün avrupa mahkemelerinde olabilecek en tedarikli şekilde verilebilecek en sağlam, en büyük savaşı veriyor fener'e karşı. çıkıp televizyonlarda tek başına en azdıkları dönemde bütün fenerbahçe camiasını susturdu, tek bir hakaret etmeden hepsini rezil rüsva etti. o günden sonra bütün istanbul'a "trabzonspor haklı" dedirtti. ondan sonra stada çağırmış. çağırsın. büyük oynuyor usta. küçük işlerle uğraşmıyor. buna katılırsın katılmazsın o önemli değil ama yaptığın çıkarımlar ve vardığın noktalar hiç oluru olmayan şeyler.
            imzamı atarım nokta..

Yorum

aziz'i stada çağırmış mesela, hani adam bütün avrupa mahkemelerinde olabilecek en tedarikli şekilde verilebilecek en sağlam, en büyük savaşı veriyor fener'e karşı. çıkıp televizyonlarda tek başına en azdıkları dönemde bütün fenerbahçe camiasını susturdu, tek bir hakaret etmeden hepsini rezil rüsva etti. o günden sonra bütün istanbul'a "trabzonspor haklı" dedirtti. ondan sonra stada çağırmış. çağırsın. büyük oynuyor usta. küçük işlerle uğraşmıyor. buna katılırsın katılmazsın o önemli değil ama yaptığın çıkarımlar ve vardığın noktalar hiç oluru olmayan şeyler.

Aynen katılıyorum...

Sen TV'ye çıkıp kimsenin karşı çıkamayacağı cümlelerle kulübünün hakkını savunduktan sonra, sen Avrupa'da CAS mahkemesinde davayı sonuna kadar götürüp muhatapları köşeye sıkıştırdıktan sonra, stadyum açılışı transfer görüşmesi falan bunlar hikaye...

Tam aksine elimizi güçlendirir.

Trabzonspor düşmanlıktan hareket ederek değil, adalet arayışı ile bu mücadeleyi sürdürüyor algısı yaratır. Bu gerçeğin anlaşılması ve İstanbul medyasında kabulü, mücadelede önemli bir kazanımdır. Zira Usta'nın sakin ve kendini iyi ifade eden şekli, tezleri ortaya net şekilde koyması gibi durumlara karşı hiçbiri sesini çıkartamıyor.

Bu mücadeleyi aynı şekilde mahkeme kanallarında sürdürerek adalet arayışımızı devam ettirirsek, adalet geç de olsa gelecek.
              En son Çağatay_ tarafından düzenlendi; 04.02.2017, 16:43.
              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

İHO tayfası gitti Usta tayfası geldi şimdi de lailaheillallah... Kardeş, sen değil misin "başkanın ne zaman mhk, tff ve pfdk yanlısı olduğunu gördün" diyen?

Kuddusi olayı gerçek değil mi? "federasyonla birlikte" açıklaması doğru değil mi? Kulüpler Birliği İcra Kurulunu bizzat kuran kendisi kardeş yorum değil gerçek. Yorum bunlara "büyük oynuyor Ustam ondan" demektir. Kulüpler ayrı taraftar ayrı birlikte izlenebilir diyen kendisi. Mosturoğlu'yla transfer görüşmesi yapan bizzatihi kendisi. Yorum ne biliyor musun? Usta'yı savunucam diye olmuş bitmiş olaylara "ne olmuş canım büyük oynuyor Usta" demekir. Aziz'i stada çağırmasına eyvallah diyen sen ve senin gibilerinin midesi kaldırabilir ama benim kaldırmıyor kardeşim. Sadri Şener'in İHO'nun sözde mücadelelerine girmiyorum bile. Diğerlerine de girerim şimdi ama yani vallahi bezdim bu tarafgirlikten Usta'cılıktan İHO'culuktan. Eğriye eğri doğruya doğru demenin nesi bu kadar zor. Yok zararı biz görüyor muşuz. Yani şu düzende, adamların kurduğu düzende adamlara karşı mücadele edip dönen tekerlerine çomak sokmaya çalışacaksın (hakkını araman bile adamlara karşı mücadele) ve sana zarar vermeyeceklerini mi sanıyordun. Yönetimlerimizin yaptıkları hatalar da ayrı konular...

Yukarda yazmıştım. Yine yazıyorum. Usta şike davasını örtmeye geldi demiyorum. Ama bu yaptıklarının yenilir yutulur tarafı yok be kardeşim. Ve Usta'nın sisteme karşı sivrilik yapmamaya çalışması gün gibi ortada. Sadri Şener de İHO da bunların dik alasını yaptı da n'oldu? Kavga gürültü etme. Hakkını ara. Ama dik dur kardeşim. Aziz'i stada çağırmanın, Mosturoğlu'yla hiç bir şey olmamış gibi görüşmenin, TFF'nin verdiği cezaya karşı gık dememenin sistematikle bankamatikle bilmemneyle ne alakası var bırakın bu işleri. Bu ya.şak güruha şirin gözükerek ne olunucağını sanıyorsunuz? Şener ve İHO (farklı yöntemlerle) gözüktü de ne oldu?
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aynen katılıyorum...

Sen TV'ye çıkıp kimsenin karşı çıkamayacağı cümlelerle kulübünün hakkını savunduktan sonra, sen Avrupa'da CAS mahkemesinde davayı sonuna kadar götürüp muhatapları köşeye sıkıştırdıktan sonra, stadyum açılışı transfer görüşmesi falan bunlar hikaye...

Tam aksine elimizi güçlendirir.

Trabzonspor düşmanlıktan hareket ederek değil, adalet arayışı ile bu mücadeleyi sürdürüyor algısı yaratır. Bu gerçeğin anlaşılması ve İstanbul medyasında kabulü, mücadelede önemli bir kazanımdır. Zira Usta'nın sakin ve kendini iyi ifade eden şekli, tezleri ortaya net şekilde koyması gibi durumlara karşı hiçbiri sesini çıkartamıyor.

Bu mücadeleyi aynı şekilde mahkeme kanallarında sürdürerek adalet arayışımızı devam ettirirsek, adalet geç de olsa gelecek.
                  Allah aşkına Çağatay Aziz'i stada çağırmanın ve ya diğerlerinin elimizi nasıl güçlendirdiğini açıklayabilir misin? Hatta daha keskin, net sorayım. fenerbahçeyle aramızı düzeltmenin Trabzonspor'a en ufak bir katkısını söyleyebilir misin? Ya da mesela federasyon "şikeci Bülent" diye tezahürat yapıldı diye ceza verdi kulüp buna gık demedi gık. Açıklama yaptı, taraftara. Bunun faydası ne? Yani mücadele ettiğimiz güruha karşı alttan almanın, sivrilik yapmamanın, Trabzonspor'un uğradığı haksızlık karşısında ses çıkarmamanın faydası ne? Vallahi de anlayamıyorum billahi de anlayamıyorum.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

Allah aşkına Çağatay Aziz'i stada çağırmanın ve ya diğerlerinin elimizi nasıl güçlendirdiğini açıklayabilir misin? Hatta daha keskin, net sorayım. fenerbahçeyle aramızı düzeltmenin Trabzonspor'a en ufak bir katkısını söyleyebilir misin? Ya da mesela federasyon "şikeci Bülent" diye tezahürat yapıldı diye ceza verdi kulüp buna gık demedi gık. Açıklama yaptı, taraftara. Bunun faydası ne? Yani mücadele ettiğimiz güruha karşı alttan almanın, sivrilik yapmamanın, Trabzonspor'un uğradığı haksızlık karşısında ses çıkarmamanın faydası ne? Vallahi de anlayamıyorum billahi de anlayamıyorum.
                    Abi Trabzonspor'un hakkının her platformda doğru şekilde korunması konusunda sonuna kadar katılıyorum.

Ama üstüne bir de ipleri germe yoluna gidildiğinde İstanbul medyası bunu çok iyi malzeme yaptığı gibi, bize pratikte hiçbir katkısı olmuyor.

Oysa basit şeyleri ve gaza gelen söylem dilini bir kenara bırakarak, ilişkileri diplomatik düzeyde devam ettirirken, gereken organlarda hakkımızı sonuna kadar aradığımızda kimse bize laf için dahi olsa bir şey diyemiyor. Bunun örneklerini gördük. Muharrem Usta'nın ticari yaşantı içinde olması sebebiyle bazı konularda çekinceli davranacağı korkusu bende de vardı, ama söylediklerinin lafta kalmaması ve CAS'taki mücadelenin olumlu geçmesi fikirlerimi değiştirdi.

Eğer yarın bir yanlış yapıldığını, yoldan sapıldığını görürsek birlikte eleştiririz. Benim için önemli olan, ilişkilerin diplomatik düzeyde devam edip etmemesinden ziyade, gerçek süreç olan CAS sürecidir. Gerisi boş iş bence.
                    En son Çağatay_ tarafından düzenlendi; 05.02.2017, 01:21.
                    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

İHO tayfası gitti Usta tayfası geldi şimdi de lailaheillallah... Kardeş, sen değil misin "başkanın ne zaman mhk, tff ve pfdk yanlısı olduğunu gördün" diyen?

Kuddusi olayı gerçek değil mi? "federasyonla birlikte" açıklaması doğru değil mi? Kulüpler Birliği İcra Kurulunu bizzat kuran kendisi kardeş yorum değil gerçek. Yorum bunlara "büyük oynuyor Ustam ondan" demektir. Kulüpler ayrı taraftar ayrı birlikte izlenebilir diyen kendisi. Mosturoğlu'yla transfer görüşmesi yapan bizzatihi kendisi. Yorum ne biliyor musun? Usta'yı savunucam diye olmuş bitmiş olaylara "ne olmuş canım büyük oynuyor Usta" demekir. Aziz'i stada çağırmasına eyvallah diyen sen ve senin gibilerinin midesi kaldırabilir ama benim kaldırmıyor kardeşim. Sadri Şener'in İHO'nun sözde mücadelelerine girmiyorum bile. Diğerlerine de girerim şimdi ama yani vallahi bezdim bu tarafgirlikten Usta'cılıktan İHO'culuktan. Eğriye eğri doğruya doğru demenin nesi bu kadar zor. Yok zararı biz görüyor muşuz. Yani şu düzende, adamların kurduğu düzende adamlara karşı mücadele edip dönen tekerlerine çomak sokmaya çalışacaksın (hakkını araman bile adamlara karşı mücadele) ve sana zarar vermeyeceklerini mi sanıyordun. Yönetimlerimizin yaptıkları hatalar da ayrı konular...

Yukarda yazmıştım. Yine yazıyorum. Usta şike davasını örtmeye geldi demiyorum. Ama bu yaptıklarının yenilir yutulur tarafı yok be kardeşim. Ve Usta'nın sisteme karşı sivrilik yapmamaya çalışması gün gibi ortada. Sadri Şener de İHO da bunların dik alasını yaptı da n'oldu? Kavga gürültü etme. Hakkını ara. Ama dik dur kardeşim. Aziz'i stada çağırmanın, Mosturoğlu'yla hiç bir şey olmamış gibi görüşmenin, TFF'nin verdiği cezaya karşı gık dememenin sistematikle bankamatikle bilmemneyle ne alakası var bırakın bu işleri. Bu ya.şak güruha şirin gözükerek ne olunucağını sanıyorsunuz? Şener ve İHO (farklı yöntemlerle) gözüktü de ne oldu?
                      Abi yaşına hürmeten kongre döneminden beri bi laf edip saygısızlık etmeyeyim diyorum ama o süreçten beridir, çok içi dolu bi şey dediğini görmedim.

Hala aynı mesnetsiz ve yüzeysel tavırların devam ediyor. Genç insanlar bazı şeyleri görmüş sen hala aynı havaları çalıyorsun. Deniz Ateş Bitnel o maçtan sonra odaya kapatılsaydı sonuç ne olacaktı? Nazik bir açıklama ve 1-2 tivitle sonuç ne oldu?

Vazgeç abicim bu işlerden. Başkan her şeyi senin istediğin gibi yapacak olsaydı sen o koltukta olurdun o burada yazıyor olurdu.

Seçim yenilgisi onurlu bir yenilgidir, göreve gelen istifa etmezse görev süresini dolduracak ve yeni bir seçim olacak. Bu seçimi kaybeden o seçime daha sıkı çalışacak ve belki de kazanacak.

Bu işin güzelliği budur. Yarışmak Trabzonspor'a hizmet için yarışmaktır. Konuşurken de Trabzonspor'a yararlı laflar edip incitmekten, zarar vermekten kaçınmalıyız.

Ama seninki maalesef çok yüzeysel ve içi boş eleştiriler oluyor. Ne amaçla yaptığın konusundaki tahminimi belirtmek istemiyorum ama eleştirdiğin hususlarda başkan çok 'akıllı' ve doğru hareket ediyor.
                      En son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 05.02.2017, 04:54.
                      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

bu anlattıkların başkanın birinin yanlısı olduğunu göstermez. sen kendine göre böyle yorumluyorsun. saydığın olaylar benim için sivrilmeme, yaranma çabaları değil, aksine bu bozuk düzene ve kurumlara karşı çok sağlam tabanlı bir savaş vermeye başlamış olan bir trabzonspor'un semptomlarıdır. mesela şike davasına yaklaşımını cüzi küslükler, tripler yapıyor mu üzerinden değerlendiriyorsun, ben de hukuki sürece ne kadar özenle yaklaşmış ona bakıyorum. hukuki sürece ve halka aslında nelerin döndüğünü anlatmaya bu kadar sağlam yaklaşan bir yönetim doğal olarak fenerbahçe'ye küsme ihtiyacı hissetmez. şu saatten sonra küsecekse fenerbahçe bize küsmelidir çünkü biz hukuk ve medya savaşını büyük çoğunlukla kazandık.

tff, mhk ve pfdk yanlısı olmakla, sorunların kişilerde değil sistemde ve düzende olduğunu söylemek farklı şeyler. bunu ifade edemiyorum sanırım. ben sana diyorum ki, kuddusi, aygaz, c.çakır bunlar rollerini oynuyorlar. onlar gelmeden önce de bu düzen aynıydı, onlar gittikten sonra da aynı kalır. nitekim usta'nın da her zaman vurguladığı bu. bitneller, çakırlar, tüpler, rıdvanlar, ersinler değil düzen değişsin. yoksa hiçbir şey değişmez. ondan sonra bu oyunu nasıl oynar ona karışamam. arada bazı kişilerin ufak ufak egolarına oynayacaksa, o onun kendi bilebileceği bir iş. çok basitinden, temsili bir örnek verirsek:

"Herkes sakin olsun.Sn Oğuz Haksever hakkaniyetli bir televizyoncudur.Hiç endişeniz olmasın ki aynı süreyi Trabzonspor'a da ayıracaktır."

şimdi biz burada sen nasıl bu adama hakkaniyetli dersin diye kızabiliriz. senin miden bunu da kaldıramayabilirdi ama bunu söyleme sebeplerinin daha büyük bir saldırıya geçmeye araç olduğu hepimiz için aşikar. nitekim aynen öyle yaptı da. ha bu savaşı vermek için illa da böyle bir şey söylemek zorunda mıydı, kesinlikle değildi ama bu kısmına da bırakın kendisi karar versin. bu, bunların yanlısı olduğunu kesinlikle göstermez. büyük savaşı hakkıyla veriyor mu vermiyor mu, biz buna bakarız. yoksa her hareketini, her sözünü herkes kendi şahsi değerlerine ve inançlarına göre dikte edecekse adam kılını kıpırdatamaz, nefes alamaz. burada senin de benim de davam aynı. nihai olarak istediğimiz sonuç aynı. bu sonuca nasıl ulaşmamız gerektiğine dair yöntemlerimiz farklı. aynı şekilde yine ikimizden ve birbirinden de farklı 50 tane daha adam buluruz burada. hepimiz kafamıza göre bir yöne çekiştireceksek bu adam hareket edemez. bırakın da adam işini yapsın, biz de destek verelim zira bizden başka destek vereni veya verecek olanı yok.

şunu da söylemem lazım, ısrarla fanatiği, tayfası tarzı yakıştırmalar yapıyorsun. bu söylediklerine gücendiğimden değil ama şu kadarını söyleyeyim; ben kimseyi tanımam. trabzonsporlu arkadaşım bile neredeyse yoktur. maçlara kalkar kendim giderim, izlediğimde kendim izlerim. hiçbir tayfada, grupta bulunmadım şu güne kadar. usta yönetimine desteğim tamamen bilgisayar ekranından izlediğim, dinlediğim ve okuduğum şeylere inanmam ve destek vermemle alakalıdır. bu bağlamda usta yönetiminin trabzonspor'u başarılı yapabileceğine inanıyorum ve fanatikliğim/desteğim bundan ibaret. bu konuda net olalım.

Yorum

• @My

Abi sen işi biliyorsun. Durumlar az iyiyken eleştireyim diyorsun, kötüyken nasıl olsa herkes eleştiriyor. ��

Yorum

• <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> @onuR AKYÜZ <!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> Yapma Onur, seçim zamanından beri yazdıklarımın hepsi burada. Hakan Kulaçoğlu'nu bile girdiği ittifaklar yüzünden eleştirdim ben. Usta'ya tam da bu meselelerden dolayı hep tereddütlü yaklaşmışımdır, doğrudur, ama bildiğim doğruları Kulaçoğlu'na Usta'ya ve ya Hekimoğlu'na göre yapmadım yapmam da. Mesele tamamen olaylara bakış açımızla ilgili. Sadri Şener'in zamanında da aynı senaryolar dönerken ben yine aynı şeyleri yazıyordum İHO zamanında da şimdi Usta zamanında da. Saydığım olaylara zamanında tepki göstermeyen çok az taraftar vardır. Tartışmada beni Altuğ Atalay seviseyine indirme. Aynı şeyleri sürekli sürekli yaşamaktan bezdim artık, o kadar.

<!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> @Karmam <!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> Tartışma kısır döngüye girdi uzattıkça tadı kaçmaya başladı sanki. Onur'a da dediğim gibi mesele tamamiyle olaylara/meselelere bakış açımızla ilgili. Ve de maalesef bu konularda keskin çizgilerle ayrılıyoruz. Ben diyorum ki Usta tüm bu şirinlikleri yapmadan da hak arayışına devam edebilir; sizler ise bunun Usta'nın stratejisi olduğunu düşünüyorsunuz. Dediğin gibi sistem onların sistemi düzen onların düzeni; ve de karşımızdaki ittifak fena halde ya.ak bir ittifak. Sen istediğin kadar şirinlik yap, alttan al, kavga çıkarma, ortamı germe, efendilik yap (kavga çıkar, ortamı ger felan demiyorum); sen bu düzen içinde hakkını aradığın müddetçe bu şerefsizler seni ezmeye çalışmaktan geri durmayacaklar. Bu güruhun Trabzonspor'dan intikam alacağını daha şike süreci patlak verdiği günlerde konuşmuştuk burada. Ben diyorum ki bu ya.ak güruh sen ne yaparsan yap ya.aklıktan geri durmayacaklar. Hakkını sen yine efendice ara ama camiana ters düşmek pahasına fenere yaklaşma, federasyona mavi boncuk felan dağıtma. O kadar.
                            <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->
                            @Kadir Aydın <!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> Kardeşim Sadri Şener zamanından beri, bu şike süreci patlak verdiğinden beri tüm yazdıklarım burada. Kime ne zaman nasıl destek vermişim, ne olmuş ta eleştirmişim... Eğriye eğri doğruya doğru demenin haricinde hiç bir amaç gütmedim. Ne görüyorsam Trabzonsporluluk değer yargılarımla değerlendirip yorumumu yazmışım. Herkesin Trabzonspor'u bir değil. Dolayısıyla şu ortamda çatışma da kaçınılmaz oluyor. Hepimiz aynı teknenin içindeyiz. Batarsa hepimizin Trabznspor'u batacak.
                            Murat

Yorum

• @My

Estağfurullah, bukalemun gibi olmaktansa böylesi daha iyi demek istiyorum.

Yorum

• iyi yoldasın başkan ..
                                aynen devam et

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X