Takımı istanbula taşımak değilde anzhi modeline geçilebilir. Sadece maç günleri Trabzon'a gitmesi gibi takımın. Hem futbolcu getirmemizide kolaylaştırır bu durum.
Yıllardır savunduğum sistem...
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak Atın beni ateşe cayir cayir yanayim Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Trabzona yatırımmı yapılıyor allah askına doğuda terör var göç oluyor trabzonun nufusünün &70 i göç vermiş neden acaba
yapılmaz tabi ben olsam bende yapmam şehrin takımını bile istanbula taşımayı düşün sonra yatırım yapılmıyor. Topçular istanbulda gezsin diye takımı istanbula taşıyalım ne güzel güzel
yapılmaz tabi ben olsam bende yapmam şehrin takımını bile istanbula taşımayı düşün sonra yatırım yapılmıyor. Topçular istanbulda gezsin diye takımı istanbula taşıyalım ne güzel güzel
Ben kulübün istanbula taşınmasınada ve bunun gibi aptalca düşünceleri söyleyenlerede gülüyorum konuşulması bile hata ben sadece Trabzona yatırım yapılmadıgını ve aşırı göç verdiğini hatta çohu karadeniz düzgün bir konumda deyil ama iş vatan millet olunca bizden iyisi yok ve hak ettiğin şekildede yaşatıyolar işte bizi ben artık ülkeden umudu kestim ve milli duygularım yok oldu sizi bilemem.
Daha önce de birkaç kez konuşulmuştu; zira yönetiminde -kendisi de dahil- spor/takım yöneticiliği bilen ya da futbol kısmında bulunmuş, diğer bir deyişle "toptan anlayan" efektif yönetici neredeyse yok. Nevzat Aydın'ın önceden yöneticiliği var, o da FM tadında bile diyemeyeceğim transferlerin öncüsü oldu malesef. Paylaşılan tablodan yola çıkarak batakta olan kulübe istenen transferler muhakkak zordu. Ama Onazi'ye falan da 3.5 mio da verildi mesela.
Her neyse umarım gereken zamanlarda kendisini doğru yönlendirecek, birkaç tane iş bilen yönetici alır yanına, ne gibi bir aksiyon alıyorlar bilemiyorum ama bu rezaletten "Sabır..Sabır..." diyerek çıkılmaz. Bir de takım yapılan(a)maması/eksikler konusunda sadece yönetime yüklenilmemeli; Ersun Yanal bu işin başından beri içindeydi seçim/karar ya da onayları işkembesinden mi verdi diye düşünüyor insan.
En son Erkin tarafından düzenlendi; 23.11.2016, 22:16.
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Samsun'da yaşıyorum durum burada çok daha kötü dilimizi unutacağız az kaldı. Vizyonla ve şampiyonlukla alakası yok söylediğimin.
Samsuna bende sık sık giderim. Arap sorunu yerine suriyeli sorunu var. Bu durumada Trabzonsporun kupasını verdirmeyen sarayında yaşayan beyefendi sağolsun.
Trabzonda durum farklı. Araplar Trabzonda kendilerine ait bir şehir bile kurmak istiyorlar. Yani kendi kanunları geçerli olan bir şehir. Türk topraklarında yani.
Kusura bakmasın ama Muharrem Usta belki kendi çapında iyi bir yönetici fakat kesinlikle lider bir yönetici değil.Adamın öyle bir mizacı yok zaten.Şu bir senelik başkanlık sürecinde 50 yaşında bir yöneticinin yapmayacağı her yanlışı yaptı.
Bir kere konuşma yaparken lafım kimseye dokunmasın diye çok korkak konuşuyor.Demesi gerekenleri cesurca söyleyemiyor.
Ve hiçbir takımın başkanı bu kadar siyasetle/siyasetçililerle bu kadar içli dışlı olmaz.Hacıosmanoğu'ndan beter.Durmadan Allah razı olsun stadımızı devlet yaptı.Kardeşim açılışta bir kere teşekkür edersin,30 kere neyin teşekkürünü ediyorsun?
Ha bide durmadan siyasetçilerle iç içesin bari bi iş yaptır adamlara onu da yaptırmıyorsun.Adam staddan bir koltuk kaldırılması için bir yerlere rica ediyor.Sanki adam stadı yapmış gibi bi yağlama yıkama.
Gerekirse Sekiztaş,Galatasaray maçına sen gitme başkan yardımcın gitsin.Hangi İstanbul takımının başkanı Trabzon'a maç izlemeye geliyor?Biraz ağırlığın olsun.
Dozer Cemil ne demiş:"Ben Trabzonspor'un kaptanıyım.Başka bir kaptanın arkasından sahaya çıkmam."
Adam gibi dur...Dik dur...Sen Trabzonspor'un başkanısın...
Daha önce de birkaç kez konuşulmuştu; zira yönetiminde -kendisi de dahil- spor/takım yöneticiliği bilen ya da futbol kısmında bulunmuş, diğer bir deyişle "toptan anlayan" efektif yönetici neredeyse yok. Nevzat Aydın'ın önceden yöneticiliği var, o da FM tadında bile diyemeyeceğim transferlerin öncüsü oldu malesef. Paylaşılan tablodan yola çıkarak batakta olan kulübe istenen transferler muhakkak zordu. Ama Onazi'ye falan da 3.5 mio da verildi mesela.
Her neyse umarım gereken zamanlarda kendisini doğru yönlendirecek, birkaç tane iş bilen yönetici alır yanına, ne gibi bir aksiyon alıyorlar bilemiyorum ama bu rezaletten "Sabır..Sabır..." diyerek çıkılmaz. Bir de takım yapılan(a)maması/eksikler konusunda sadece yönetime yüklenilmemeli; Ersun Yanal bu işin başından beri içindeydi seçim/karar ya da onayları işkembesinden mi verdi diye düşünüyor insan.
Çok doğru bir eleştiri gerçekten,Muharrem Usta,Ersun Yanal'ın ve Ersun Yanal'a güvenen yöneticilerin çok fazla yörüngesine girmiş,entelektüel olarak işe odaklanma ve sistemi yönetme konusunda ortak yönleri olmasına bir şey diyemeyiz ama Ersun Yanal'ın geçmişte Selçuk İnan'ın transferi olayındaki vakası bile belli bir noktaya kadar mahremiyetini ve güvenini saklaman gerektiğinin en büyük delili,sahadan koşarak çıktığı günler de hafızalardan silinmedi,kesinlikle Ersun Yanal'a saldırmak amacında değilim,Şenol Güneş'in bile şike yapan bir İstanbul takımına gittiği ortamda tüm sermayeyi kediye yüklemenin anlamı yok,profesyonellik denen illet var ve işin sonunda bu adamlar parasına bakıyor,ne kadar aidiyet duyabilrler bir kulübe?
Tamamen katılıyorum,bize içimizden çıkan ve bu kulübün parçası olan,futbolun gittiği yönü kavramış,kendisini geliştirmiş,zeki bir sportif direktör şart,kafamdaki isim Özkan Sümer'in gençliği olarak biraz benzettiğim Mustafa Reşit Akçay ama onun da işin dozunu kaçırdığı felsefik yaklaşım ve ani çıkışları var,ikili ilişkileri ve yönetimi nasıl yapar soru işareti.
Yorum