Adam verilen paraları beğenmeyip kendi şirketinden sponsorluk sağlıyor. Finansal herşeyi yaptı. Sıra sportif başarıda. O da olacak inşallah. Yanındayız başkan.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
Başkanım, çalışmalarınız,isteginiz , fedakarlığınız ve sabrınız icin teşekkürler.
Kulüp menfaatleri doğrultusunda hareket ediyor olmanız sevindirici.
Umarım 50. Yılda şampiyonluk mücadelesi ile ipi göğüsleyen biz oluruz.
Bugün için ve yaptıklarınız için Teşekkürler.
Daha güzel günler görebilmek adına umutla yarınlara bakıyor olabilmemiz sayenizde...
Yorum
-
Her daim savundum, bazende kizdim, baskanim ne sakliyorsun bizden dedim, 1 ay once istifa etmelisin dedim... dedim ama bende galeyena geldim.
Kusura bakma baskanim. Sen bize bakma. Bildigin yoldan devam et.
Guzel gunleri getir bize baskanim. Ozledik artik.u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlaya nasil bakildigiyla alakali bazilari fedakarlik der bazilari basarisizligi , verilen sözleri tutamamanin verdiği hisle hareket ettiğini söyleyebilir
Yorum
-
Hepimiz biliyoruz ki bu sponsorluk açılış günü açıklanacaktı ne oldu da bugüne kaldı bilmiyoruz.
Neyse girmeye gerek yok bu konulara.
Medical Park sponsorluğu tutarı ne olursa olsun çok önemlidir. Kimsenin taşın altına elini koyamadığı dönemde böyle bir olayı gerçekleştirdiği için Başkana ne kadar teşekkür etsek az olacağını kanaatindeyim.
Yorum
-
Başkanımız Nuharrem Usta'yı bazen destekledik bazen eleştirdik....
Amacımız sadece Trabzonspor'un iyiliği içindi...
Başkanımız yaptığı hatalardan ders almışa benziyor...
Bu şeklde devam edelim lütfen....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSırf eleştirmek için mesaj yazmaktan vazgeç. Çok göze batıyorsun..
Yorum
-
İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlaya farkli bakis acisi getirdim alakasi yok dediğiniz şeyin kaldi ki ben ne düşündüğümü söylemedim benim adima cikarim yapmayın isterseniz
Yorum
-
İlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerşeyi eleştirmek mi farklı bakış açısı ? Olumlu şeyleri görmezden gelmeyi ve aksine olumsuz görmeyi seviyorum derseniz daha doğru olur.
Yorum
-
Bu arada Başkan Muharrem Usta'nın Medikal Park ile anlaşması güzel ;
Senelik 5 milyon dolar alacağız. İyi bir gelir bu....
Yalnız lafa gelince mangalda kül bırakmayan zenginlerimiz nerede ? Neden takıma sahip çıkmıyorlar ?
Bütün yükü neden Muharrem Usta'nın sırtına bıraktılar ?
Bu mu Trabzonsporluluk ?Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum