Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ama bu çok doğal. Ronin bir "Güneş" erkeği... Doğal olarak Nazım'a seçenek olarak gölge kalıyor.
    Kendisinin sert bir mizacı var , haklı olmanın verdiği rahatlık mülayim birine dönüşmesine sebep olabilir ki bu hiç hoşuma gitmez.

Abi bu arada duyulanların daha somut bir şekilde foruma aktarılmasına ne kadar zamanımız var ?
    Dar zamanda hoca işinin kesinleşmesine sabredeyim , sadi tekelioğluna mı derken , kemal kılıçdaroğluna sabretmeye karar verdim.

Yorum

• tüh be telefon geldi.millet ben kaçtım görüşürüz.

adminlerim nazımın ceza işinide bi zahmet unutmayalaım.

Yorum

• Nazım o şahıs Samsunlu, lütfen dikkat.

İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Pardon abi ama sende mi Tonya lisin
        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
        FIRTINAİHTİLALEFSANE
        we the north

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
          Ben Zonguldaklıyım kardeşim Trabzon kentiyle alakam yok kıvırcık derler bize....

Abi su burda bir herif varyaTonya55, ne zaman Lucescu ile ilgili pozitiv birseyler olsa adam resmen sinirleniyor, cinleniyor sende öyle Lucescu gelmez falan deyince bende takildim sende mi Tonya´limisin falan diye Yahu abicim rica ediyorum su Lucescu gelmez, gelmeyecek hayal falan gibi cümleler sarf etmeyin, Usta kendi dedi, görüsüyoruz, görüsme halindeyiz, ayrica yönetime yakin abilerimiz var güvendigimiz, sevdigimiz burada, onlarda Pozitiv bakiyorlar Lucescu ile görüsmelere daha yapici olmaniz dilegiyle sevgiler, saygilar.
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Ogünün Ersun gittikten sonra bilgisayarla olmuyor bu işler sözleri hala aklımda.Kendisi bilgisayarsız 10lig şampiyonluğu yaşadığı için böyle eleştirebiliyor gerçi!
            Ersun hoca gelsin şahsen isterim ama Trabzondakiler fena yerler hocayı
            TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nazım o şahıs Samsunlu, lütfen dikkat.

Kendisinin biraz negativ bir bakis acisi var onu biraz yumusatmaya calisiyorum

Yorum

Sayın adminim [MENTION=994]U.Sadıkoğlu[/MENTION]
                Arkadaşlarımız bana rep veremiyorlarmış. Bu durum hepimizi geriyor. Nedenini öğrenebilir miyim acaba... Saygılar hürmetler efendim... (Ulan Ronin, ahlakımı bozdun şerefsizim)
                REP ne yahu?

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ali senden elektrik aldim istersen gel bir cay icelim belki cok daha siradisi konular konusma firsati bulabiliriz diye düsünüyorum bu arada Transfer Forumun daki Yumlu ile ilgili mesajlar gercekten efsane niteliginde, forum yöneticileri o mesajlari, defne yapragina sarip müzede falan saklamalilar
                  Ekran alıntısını aldım ben , yönetimin silme ihtimaline karşılık
                  Çay içelim diyince , aklıma hakan akkaya geldi , biraz huzurlu hissettim anlamadım neden

Yorum

• Onu anladım. O şahıs dediğim sonu 55'li olan.

İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kendisinin biraz negativ bir bakis acisi var onu biraz yumusatmaya calisiyorum
                    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                    FIRTINAİHTİLALEFSANE
                    we the north

Yorum

• İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kendisinin sert bir mizacı var , haklı olmanın verdiği rahatlık mülayim birine dönüşmesine sebep olabilir ki bu hiç hoşuma gitmez.

Abi bu arada duyulanların daha somut bir şekilde foruma aktarılmasına ne kadar zamanımız var ?
                      Dar zamanda hoca işinin kesinleşmesine sabredeyim , sadi tekelioğluna mı derken , kemal kılıçdaroğluna sabretmeye karar verdim.
                      Valla bu forumda en sert mizaçlı bilinen ilk iki kişi ben ve Nazım'dır sanırım. Ama bixim onunla muhabbetimize şahit olsan emin ol gülmekten işi gücü bırakırsın Ali'cim. :-)))) Öyle biri değil...

Duyum konusuna gelince. Gizli bir şey kalmadı zaten. Dün de yazmıştım, iki hafta içinde herşey netleşecek. (Tonya'lı atarlanmıştı ama sağolsun Usta başkanımız dün gece tv'de aynı şeyi söyledi) Lucescu ile belli koşullar netleştiriliyor. Ersun'la ciddi temas var. Bir de son bir alternatif, yabancı başka bir hoca. Kimse hayır diyemez, öyle bir isim. Beklemedeyiz..

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        REP ne yahu?
                        Su ekranin sol kösesinde kimil kimil yesil yanan bende baya bir olan kücük sirin mesajlarimizi begenen arkadaslarin bizlere verdikleri hediye

Yorum

• Ben her zaman ve her platformda arkasında yönetim ve kamuoyu desteği ile gelecek bir Ersun Yanal'ın gerekli imkanları bulması durumunda bizim için en doğru hamle olacağını düşünenlerdenim. Ersun Yanal Türkiye standartlarının çok üstünde donanıma sahip bir teknik direktördür. Oyunu okumadan ve teknik anlamda sıkıntıları vardır ama kendisiyle uzun süreli bir yapılanmaya ve sonucunda başarılara ulaşacağımızı düşünüyorum.
                          En son Yaşar tarafından düzenlendi; 14.12.2015, 18:51.

Yorum

Valla bu forumda en sert mizaçlı bilinen ilk iki kişi ben ve Nazım'dır sanırım. Ama bixim onunla muhabbetimize şahit olsan emin ol gülmekten işi gücü bırakırsın Ali'cim. :-)))) Öyle biri değil...

Duyum konusuna gelince. Gizli bir şey kalmadı zaten. Dün de yazmıştım, iki hafta içinde herşey netleşecek. (Tonya'lı atarlanmıştı ama sağolsun Usta başkanımız dün gece tv'de aynı şeyi söyledi) Lucescu ile belli koşullar netleştiriliyor. Ersun'la ciddi temas var. Bir de son bir alternatif, yabancı başka bir hoca. Kimse hayır diyemez, öyle bir isim. Beklemedeyiz..

Teveccühüne layik olmaya calisiyorum abicim yalniz anlamadigim bir nokta nasil bir insa bu [MENTION=50434]tonya55[/MENTION], aha Lucescu geldi gelecek diye heyecanlaniyoruz, adam birden sinirleniyor, sanki aralarinda mal davasi falan var, nedir bu kin nefret anlamadim gitti

Yorum

• Aslında TS TV kurulursa Ersun hocaya daha rahat bir çalışma ortamı sağlanır. Haberleri saçma sapan gazeteci kılıklılarsan değil bizzat resmi yayın organından takip ederiz. Çamur yine atılır ama izi kalmaz.
                              FIRTINAİHTİLALEFSANE
                              we the north

Yorum

Yanılıyorsun abi... Mourinho bile tartışıldı burada.... Öyle iddaalı laflar etme kimse hayır diyemez diye..... ....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X