Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sayın adminim [MENTION=994]U.Sadıkoğlu[/MENTION]
    Arkadaşlarımız bana rep veremiyorlarmış. Bu durum hepimizi geriyor. Nedenini öğrenebilir miyim acaba... Saygılar hürmetler efendim... (Ulan Ronin, ahlakımı bozdun şerefsizim)

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      borç 500 milyon tl.esas soru şu ?10 milyon tl iyi bir hocaya mı verelim yoksa iyi bir futbolcu alalım ?
      Gerek yok abi, 10 tane gereksiz oyuncuyu gönderelim yeter..

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sayın adminim @U.Sadıkoğlu
        Arkadaşlarımız bana rep veremiyorlarmış. Bu durum hepimizi geriyor. Nedenini öğrenebilir miyim acaba... Saygılar hürmetler efendim... (Ulan Ronin, ahlakımı bozdun şerefsizim)

kankam valla ben sana rep veriyim dedim olmuyor .

Yorum

• Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim hepinize... Benim şahsi fikrim ve sıralamam şöyle...

Lucescu'nun yanına Hami gibi birisi konulacaksa ve ilk etapta istediği 3 oyuncu alınacaksa kendisinin takımın başına gelmesi...

Şenol Güneş'e 5 yıl sabredilecekse ve yine yanında Ünal gibi (kabul eder mi bilemem) elektriğinin tuttuğu birisiyle çalışacaksa 2. Alternatifim budur...

Son olarak Ersun Yanal diyorum zira camianın sıcaklık olarak en az ısınacağı isim kendisi olacaktır...
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kankam valla ben sana rep veriyim dedim olmuyor .
            Maalesef kimse veremiyor Ronin'cim. Bi engel var ama bilmiyorum...

Yorum

Sayın adminim @U.Sadıkoğlu
              Biraz rep saçması gerekiyor olabilir hep aynı kişilere rep vermeye çalışırsanız sistem otomatik olarak engeller onun belli bir limiti var rep dağıtırken bonkör olursanız benim gibi (misal 2'nizide repledim) daha çok birbirinizi repleyebilirsiniz değerli insanlar
              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Aldınız uşağı dalgaya yeter da

Yorum

• Rap yapin bari birbirinize oo olur

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aldınız uşağı dalgaya yeter da

O dua etsin arada Ümit abi var, yoksa ben ona güzel bir recete yazardim burdan.
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Samimi söylüyorum , Lucescudan sadece Ferguson için cayarım , aklıma gelebilecek tüm üst düzey hocalara benden veto , Forza Mircea

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim hepinize... Benim şahsi fikrim ve sıralamam şöyle...

Lucescu'nun yanına Hami gibi birisi konulacaksa ve ilk etapta istediği 3 oyuncu alınacaksa kendisinin takımın başına gelmesi...

Şenol Güneş'e 5 yıl sabredilecekse ve yine yanında Ünal gibi (kabul eder mi bilemem) elektriğinin tuttuğu birisiyle çalışacaksa 2. Alternatifim budur...

Son olarak Ersun Yanal diyorum zira camianın sıcaklık olarak en az ısınacağı isim kendisi olacaktır...
                        Biz de genc dinamik yenilikci iyi kond iyi analizci cok yabanci dil bilwn iyi egitimci birini bulalim cok sey istiyorum galiba..

Yorum

• İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Samimi söylüyorum , Lucescudan sadece Ferguson için cayarım , aklıma gelebilecek tüm üst düzey hocalara benden veto , Forza Mircea
                          Yav Ali sırası mı şimdi Ferguson'un kardeşim. Daha önemli mevzular var burda :-))))

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim hepinize... Benim şahsi fikrim ve sıralamam şöyle...

ersun yenal=aslında kendisini severim karizmada ve tam profsonelde .2 kere denedik ve en önemlsiide yapamıyor bu şehirde bu adam.aklı fikri istanbulda bodrumda .ve ayrıca futbolcularla ilgili bir sevgi problemi var gittiği takımlarda futbolcular sevmiyor bu adamı.

şenol güneş ve lucesku =ayırd edemedim ama kalite olarak bence aynılar ama ben şenol güneş diyorum.hem bu şehirli hem yaşı daha genç.hemde bjk ye sağlam darbe vurmuş oluruz şenol güneş gittimi bjk biter.

lucesku gittiği hertakımı şampiyon yaptı bize gelirse ne olur merakte etmiyorum değil başarısız olursa kesin sorun bizde demektir.oda olabilir.

Yorum

• Evet bende itiraf ediyorum Lucescu ve Senol Günesin kaliteleri bence de ayni)))))))))))))))))))))

Yorum

Yav Ali sırası mı şimdi Ferguson'un kardeşim. Daha önemli mevzular var burda :-))))

Abi sence de Lucescu ve Senol Günesin kaliteleri ayni mi, ben sahsen Ronin söyledikden sonra hemen ikna oldum bence sende ikna ol, adamlar ayni kalitede

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X