Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkan ve yönetimi gayet iyi gidiyor. En büyük artısı da hata yaptığında doğruya dönebilmesi. Gol sonrası çalınan şarkı örneğinde olduğu gibi.

Başkan iyi başladı. Hoca konusu ilk büyük sınavı. İnşallah ondan da alnınının akıyla çıkar...
    En son poetricus tarafından düzenlendi; 25.12.2015, 21:37.

Yorum

• sabretmeliyiz bel altı vuran cok yakında yerel basında baslar sallamaya ama su bir gercek adam hep dogruları konusuyor.ben seçimde hekimogluna oy verdim usta kazandı kim kazanırsa kazansın kazanan TRABZONSPOR olsun.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kongre süresince arkadaşlarla günlerce istişare ettik.....

Mevcut adayları tarttık biçtik...

Sonunda Muharrem Usta!da karar kıldık.

Tercihimiz nedeniyle arkadaşlarımız ve abilerimiz tarafından eleştirildik.... Hatta gönül koyanlar bile oldu....

Gelinen süreçte şöyle bir durum oldu....

Dün sabah saatlerinde Trabzonspor Dergisi ile ilgili klübümüze bir mail attım.

Bir kaç gün içinde bir mail cevabı gelir diye düşünüyordum. Akşam saatlerinde Trabzonspor'un üst düzey bir yöneticisi tarafından cep telefonumdan arandım.

Gönderdiğim mail için çok teşekkür ettiler. İlk yönetim kurulu toplantısında yazdıklarımın gündeme geleceğini beyan ettiler. Ancak daha elzem konular olduğundan direkt sonucu almanın biraz zaman alacağını söylediler.

Daha öncede klübe defalalarca bu konuda arayan ,mail atan , faks çeken birisi olarak ilk sefer bu kadar ilgi gördüğümü söyleyebilirim.

Trabzonspor taraftarının ilgisiyle yöneticilerinin bilgisiyle yücelir.

Gıyabında yönetime bir kez teşekkürlerimi sunuyorum....

Helal olsun....
        ne diyeceğimi bilmiyorum ama sadece vay be =). çok ama çok güzel haberler bunlar =)
        Manuel Fernandes&Gustavo Colman

Yorum

• Aylardır işim gereği yaşadığım şehrin dışında olduğumdan ve de şantiye ortamında düzensiz saatlerde çalıştığım için,Usta'nın başkan seçildikten sonra medyaya verdiği demeçleri çok takip edemedim.

Az önce Usta'nın,NTV Spor'da,Ercan Taner denen adamın programına katıldığı yayının bant kaydını izledim.

Abartmak istemiyorum ama uzun yıllar sonra ilk defa bir başkana bu kadar güveniyorum.

Adamın her cümlesinden mantık akıyor,umarım hayal kırıklığı yaşamayız.
          Biraz sabır ....
          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aylardır işim gereği yaşadığım şehrin dışında olduğumdan ve de şantiye ortamında düzensiz saatlerde çalıştığım için,Usta'nın başkan seçildikten sonra medyaya verdiği demeçleri çok takip edemedim.

Az önce Usta'nın,NTV Spor'da,Ercan Taner denen adamın programına katıldığı yayının bant kaydını izledim.

Abartmak istemiyorum ama uzun yıllar sonra ilk defa bir başkana bu kadar güveniyorum.

Adamın her cümlesinden mantık akıyor,umarım hayal kırıklığı yaşamayız.
            Biraz sabır ....
            lig tv de sansarin programinada katildi
            onuda izlemelisin
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              lig tv de sansarin programinada katildi
              onuda izlemelisin
              Mutlaka izleyecegim Selçuk, aklımda o da.Sağolasin...
              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• ImageUploadedByTapatalk1451135274.834245.jpg

Bu konuyla ilgili bir bilgisi olan varmi ?
                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Muharrem Usta @UstaMuharrem <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 7 dk.7 dakika önce</small>İstanbul, Türkiye
                  Evet...şimdi gerçeklerle yüzleşme zaman geldi.Kadro ve bütçe disiplini ile kurumsallaşmayla ilgili adımlar başlıyor.Yarın web sitesinde.

Yorum

• Yani başkan diyor ki, öncelikle hak etmeyen fuzuli tayfayı şutliycaz, kalanlar da paşa paşa indirime gidecek.

Yorum

• Başkan'a desteğimiz tam. İşi çok zor. Elinde enkaz var. Her yıl 150 milyon TL bütçe açık veriyor. Yarın bakalım neler açıklayacak.

Yorum

• usta başkanım iho bizi takmadı.usta başkanım tüm taraftar istiyor akyazı stadının çatının altını düz kapla başkanım .ve saç olsun sonra gör gürültüyü başkanım.yoksa balon gibi keçiboynuzu gibi stadımız olur.alt ksımı saçla düz kapla başkanım.

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Muharrem Usta @UstaMuharrem <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 7 dk.7 dakika önce</small>İstanbul, Türkiye
                          Evet...şimdi gerçeklerle yüzleşme zaman geldi.Kadro ve bütçe disiplini ile kurumsallaşmayla ilgili adımlar başlıyor.Yarın web sitesinde.
                          Neler olacak çok merak ediyorum.
                          Hamiş

Yorum

• Habertürk Kübra Par ile röportajı

Trabzonspor'a yeni başkan Muharrem Usta, ezber bozan bir başkan portresi çiziyor. Eğitimli, centilmen ve kucaklayıcı üslubuyla sadece Trabzonspor’un değil, Türkiye’de futbolun hoyrat yüzünü değiştirmeye aday olduğunu söylüyor
                            Özkan SÜMER

Yorum

• Çok bir şey beklememek lazım, malum bugün pazar. Yarından itibaren başlar köklü değişiklikler.

Yorum

• - Haftada 2 kez yüzüyor. Tenis oynuyor. Kitap okumaya düşkün. Ağırlıklı olarak tarih ve siyaset okuyor.
                                ---

Beyler, şaka değil. Trabzonspor başkanının hobileri...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X