İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
Kolpacı
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYav Ali sırası mı şimdi Ferguson'un kardeşim. Daha önemli mevzular var burda :-))))
Ayrıca kartımı ilk etapta Bay Roninden yana kullanıyorum , Nazım Beyin sıradışı girişi haklılığının üzerine gölge düşürmüş.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence de aynı. Hatta o kadar aynı ki, Lucescu gelsin ama parayı Şenol'a ödeyelim.
Peki Lucescu gelirse onun adina da Kütüphane. Medrese, Fiskiyeli Park falan yaptiracak miyiz???No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu uyuşmazlıklar camiamıza zarar verir , bütünlüğü açık bir şekilde tehdit eder , tarafların gerekçelerini incelerken fark ettim , bu davayı çözecek kişi kesinlikle çikolata zevki olan biri olmalı , kimi ima ettiğimi herkes anladı
Ayrıca kartımı ilk etapta Bay Roninden yana kullanıyorum , Nazım Beyin sıradışı girişi haklılığının üzerine gölge düşürmüş.
Yorum
-
İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleborç 500 milyon tl.esas soru şu ?10 milyon tl iyi bir hocaya mı verelim yoksa iyi bir futbolcu alalım ?
İyi bir hoca tabiki.
Oyuncuların etinden sütünden yararlanmayı bilecek, üst düzey verim alacak hoca lazım. Loser ve winner topçuları ayırıp kafasındaki sistemi kuracak olan, scoutlarla çalışan tecrübeli, kurt hoca lazım. Eğer ligde diğer takımlardan farkımız olsun istiyorsak, fark yaratacak ekiple çalışmalıyız. Ligde bunu yapacak tek hoca Ersun, yabancı olaraksa Luce... Başkada hiçbir hoca derdimize derman olmaz.
Bence Luce ile görüşme olacak ve kesin cevap gelmezse Ersun hoca getirilecek. Usta yönetiminin gidip Hugo Bross, Lazoroni, Vahid felan getireceğini sanmıyorum. Hiçbiri boş adam değil, elbet içlerinden birisi çıkıp ''Son 15 yılda ligde Luce, Daum, Gerets dışında hangi yabancı başarılı olmuşta biz tutup yabancı getireceğiz, üstelik Trabzon gibi bir yere. Kafayı mı yediniz ?'' diyecektir... Luce olmazsa Bursa ya sıcak bakmayan Ersun a imza attırılır. Diğer ihtimalleri düşünmek istemiyorum. Ersun pusuda bizi bekliyor."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet bende itiraf ediyorum Lucescu ve Senol Günesin kaliteleri bence de ayni)))))))))))))))))))))
))
Yorum
-
İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu uyuşmazlıklar camiamıza zarar verir , bütünlüğü açık bir şekilde tehdit eder , tarafların gerekçelerini incelerken fark ettim , bu davayı çözecek kişi kesinlikle çikolata zevki olan biri olmalı , kimi ima ettiğimi herkes anladı
Ayrıca kartımı ilk etapta Bay Roninden yana kullanıyorum , Nazım Beyin sıradışı girişi haklılığının üzerine gölge düşürmüş.belki cok daha siradisi konular konusma firsati bulabiliriz diye düsünüyorum bu arada Transfer Forumun daki Yumlu ile ilgili mesajlar gercekten efsane niteliginde, forum yöneticileri o mesajlari, defne yapragina sarip müzede falan saklamalilar
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki Lucescu gelirse onun adina da Kütüphane. Medrese, Fiskiyeli Park falan yaptiracak miyiz???
Yorum
-
Lucescu gelmeyecek,şenol geri dursun sonun başlangıcı her zaman odur bu takım için ,yine en mantıklısı ersun... gelmez diyorum 4 ay önce kovulduğu camiaya ama en mantıklısı yine ersundur.Lucescu oğlunu felan önermiş bilmem ne çok pis söverim bu takım ali babanın çiftliği değil öyle bir durum varsa kalsın Ukrayna da keyfine baksın.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu gelmeyecek,şenol geri dursun sonun başlangıcı her zaman odur bu takım için ,yine en mantıklısı ersun... gelmez diyorum 4 ay önce kovulduğu camiaya ama en mantıklısı yine ersundur.Lucescu oğlunu felan önermiş bilmem ne çok pis söverim bu takım ali babanın çiftliği değil öyle bir durum varsa kalsın Ukrayna da keyfine baksın.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhahahahahahahahahaahahhaahahahhh :-)))))))))))))))))
Wallaha uzun bir aradan sonra kendi yazdigima kendim kahkaha atarak güldümNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePardon abi ama sende mi Tonya lisinAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla fuul tehlikeler şu an online burası karışmassa iyidir.
nazım arkada kaynadı ama seni unutmadım sana bugün ceza yakındır söyliyim yani .bırakmam seni
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum