Usta bu işi beceremeyecek eleştirilere başlayabilirim
Yılmaz büyükaydın 1461 e iki oyuncu almış vizyon bu mu ?
Sedat er kim de bunun oyuncuları hep 1461 de
1461 i sadece kolej takımı olarak görmemek lazım bence...Yabancı futbolcular 23-24 yaşlarında olabilir ve Piyasa yapabilirlerse satılabilir...1461 in 1. misyonu A takıma oyuncu yetiştirmek,2.Bulunduğu lig de kalıcı olmak.. 3. A Takıma giremeyeceği kanaat getirilen futbolcuları satabilmek ve her sene takım içindeki futbolcu sürkülasyonu sağlamak..
Büyük takımların B takımları böyle yapıyor bu işi...
Mircea Lucescu son 11 yildir sadece lafla anlasildi anlasiliyor geliyor diye gündemde...Ama bu sefer gercekten gelmesi icin gündeme girdi ve allahin izniyle gelecek...Kolay degil Mircea Lucescu vari adamlar getirmek...
Ciddi hedefimiz yok dolasiyla aceleci olmanin anlami yok.
Mbia olayi var o umarim takimda kalir ama kalmasa bile Lucescu gelsin takimida Lucescu vari olacaktir...Rahat olalim.
burada yapılan ankette forumun geneli neredeyse hepsi Usta'yı istiyordu ama ben o ankette Usta'yı işaretlememiştim. (Çok bir şey bildiğimden değil ya neyse)
Usta'da twitter üzerinden özellikle taraftar bize sahip çıksın diyor beraber bu işi düzeltiriz demesine rağmen daha şimdiden saçma sapan bir şekilde eleştirilmeye başlanmış.
Allah başkanın yardımcısı olsun.
elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...
Takımda belirli bir tavan ve taban ücret olmalı. Bu iki değer birbirine yakın tutulmalı. İlk 11 oyuncuları 1-1.5 arası alsa mantıklı.
Ama sözleşmelerde indirime gitmeye çalışmak bariz bir şekilde akıntıya kürek çekmek. Bunu yapmayı kabul edecek kimseyi düşünemiyorum. Yabancılar zaten kabul etmez. Bunun dışında takımda yüksek ücret alan yerli de az zaten, Onur ve Erkan var en çok, onlar da yanaşmayacaklardır.
Olursa ancak şöyle olabilir: Oyuncu yaşlıdır, sözleşmesi bitmeye yakındır, biraz daha düşük ücretle kontrat uzatılabilir, ama bu da bizim işimize gelmez. Yüksek maaşlılar bir an önce gitse de yeniden yapılansak diye bekliyoruz çünkü.
Neymis twit atmis başkan..! Bak sen !!! Haci asarim keserim dedigi zaman neredeydiniz acaba !!!! Bu mu jargon... 6 ayligina hoca bulamamiş filan falan... Yahu kim gelir... Giray bulak kafasinda yaşayan insanlar görüyorum... Sizi o paklar zaten... Bırakın sadiyle gitsinler sezon sonuna. Yönetimin amacı bu. Ikinci devreyi minumum zararla atlatip lucescu ya emanet etmek takımı... Durun bi bakalım dün bismillah dedi bu yönetim...
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Umarım şu anda sosyal medyada üflenen bazı saçmalıklar doğru değildir.Barış Memiş'in getirilmesi vb.
Tamam anladık aceleye getirmemek için Sadi hoca ile devam edilmesine de eyvallah ama ipin ucu kaçmaz umarım.
Neymis twit atmis başkan..! Bak sen !!! Haci asarim keserim dedigi zaman neredeydiniz acaba !!!! Bu mu jargon... 6 ayligina hoca bulamamiş filan falan... Yahu kim gelir... Giray bulak kafasinda yaşayan insanlar görüyorum... Sizi o paklar zaten... Bırakın sadiyle gitsinler sezon sonuna. Yönetimin amacı bu. Ikinci devreyi minumum zararla atlatip lucescu ya emanet etmek takımı... Durun bi bakalım dün bismillah dedi bu yönetim...
6 ayligina gelecek olan adamin sadi den farkli olmayacagini dusunuyorum.
Hami nin sadi den bir artisi yok.
Zaten hedefimiz yok.
Ben transfer yapilmasina bile karsiyim.
Bizim hedefimiz bu yil degil gelecek seneler.
Devre arasi alinan topcular hem pahali hem verimsiz oluyor.
gelecek hocanin dogrultusunda transfer yapmaliyiz. Transfer yapmak icin yapmamaliyiz.
Iho doneminde yatabareyle waris ayni anda alindi sonra ne oldu ortada.
yeni bir tüzük yapılacaksa şayet yıllık üyelik aidatı 200- 250 tl gibi bir meblağ olmalı.. bütün üyelere sezon forması hediye edilmeli ve dergi üyeliği de bonus olarak verilmeli.. bir taşla 3 kuş vurulmuş olur böylece..
Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Abartıyorum anlaşılmak istiyorum diyeyim Yerli sevici çıktı adamlar
Ne yaptı da yerli sevici çıktı? Bu ne saçma bir yorum ya? Yerli sevici ne demek mesela? Ne yapınca yerli sevici oluyorsun? Elle tutulur, mantıklı hiç bir yanı yok.
Yönetim bu aralar 5 kuruşun hesabını (hakkı olarak) yaparken, ve bu sezondan ümidi (haklı olarak) ümidi kesmişken, yarım sezonda takıma çok bir şey katamayacak ortalama ayarda yeni bir hoca verilecek ekstra para yerine, normal maaşıyla devam eden Sadi Hoca'yı uygun görmüştür. Ha ben Sadi hocayı sevmiyorum ve ikinci yarının bize zulüm gibi geçeceğini biliyorum ancak şu durumda yönetimi haklı buluyorum. Yapcak bişey yok. Bu sezon böyle bitecek bir şekilde.
Yönetim hiç bir şekilde bu sezondan umudu kesemez en azından hedef Avrupa kupaları olmalıdır, Avrupaya gitmeliyiz ki muhtemel men cezası alırsak cezamızı bu yıl tamamlayalım.İHO düşüncesi ile Avrupa kupası önemli değil derseniz 50.Yılda gelecek Süper Lig şampiyonluğunun sevincini yaşarken Avrupadan gelecek bir men cezası ve devamında yerimize şikecilerin şampiyonlar ligine gönderilmesini nasıl ve ne şekilde izah edebiliriz.Arkadaşlar ligin 2.yarısında mutlaka hem yapılanma hemde Avrupa hedefi ile yola çıkmalıyız.
Yorum