Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• EN BÜYÜK HATA ONUR’U SATMAMAK OLDU

Trabzonspor eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, geçtiğimiz hafta sonu yapılan Genel Kurul’da başkanlığı kaybetmesinin ardından ilginç açıklamalarda bulundu.

Hacıosmanoğlu, teknik direktör seçiminde yaptığı hatalardan, kaleci Onur krizine, şike davası sürecinden son seçimdeki adaylığına kadar başkanlığı dönemindeki birçok konuda paylaşımlarda bulundu.

“Yaptığımı En Büyük Hata Onur’u Satmamak Oldu; Asbaşkanımdan Özür Diliyorum”

“Yaptığım en büyük yanlışlardan biridir kaleci Onur’u satmayışım! Makedonya olayından sonra onu göndermem gerekirdi. İyi niyetle bir şans daha vermek istedim. Fakat olmadı. Verdiğim o şans, benim çöküşümü hızlandırdı. Asbaşkanım Ali Kemal Başaran’dan özür diliyorum. O dönem bana yalvardı. ‘Onur’u kadro dışı yapalım. Ya da satalım’ dedi. Çok ısrar etti. ‘Hayır’ dedim. Keşke dinlemiş olsaydım. Çünkü Ali Kemal abi, tecrübeli bir siyaset adamı olduğu için tespiti de doğruydu. Ama ben onu dinlemeyerek, en büyük hatalardan birine imza attım. Makedonya olayı ayrıldığımız güne kadar büyüyerek takıma sirayet etti.”

trabzon trabzon dan yönetilmenin sonucu az kalsın ptt ligi idi.bizi Allah korumuş.

Yorum

• İlk olarak nalagasıvar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şu İHO nun röportajını okudunuz mu ? ... sonrasında muharrem usta onur u fırçaladı haberlerini ... bu herifin ağlamasına tav oldunuz bide ...

bukadar fırıldak bukadar pis bi herif bu aklınca intikam alıyor onur dan ...

arada RTE yide aklamış aklınca ... bize destek oldu falan fistan ...

ulan adamı defettiler hala nasıl zarar verebilirimin derdinde
      Muharrem ustanın herhangi bir insana , hele ki çalışanına , "ya adam olursun" böyle ucuz bi telkinde bulunacağına inanmamak gerekir , iho şerefini hala koltuk altında taşıyo.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ziya Doğan, Ersun Yanal...
        qapaq..

Hatta bunlara 90'lı yılların başlarını ekleyebiliriz. Takım 2000'in başlarına kadar hep ilk 3 mücadelesi veriyordu.

Öyle bir algı yaratılıyor ki Şenol Güneş(Allah gecinden versin) ölünce bir daha şampiyonluğa oynayamicaz.

Bu işin doğrusu şudur; evet Şenol Güneş bizi şampiyonluğa oynatan hocalardan biridir ama son anlarda bu şampiyonlukları kaybedince olay çok dramatik oluyor ve hafızalara kazınıyor.
        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Açıklamalara gelin Hacıosmanoğlunun Nefret etsemde gözyaşlarına üzülmüştüm. Üzülmez olaydım , kurtulduğumuz iyi oldu.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Hemen başlamışlar yıpratma çalışmalarına.Bunların tohumları bozuk.Yapanın da yaptıranın da yanına bırakmamak şart.
            TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              EN BÜYÜK HATA ONUR’U SATMAMAK OLDU

Trabzonspor eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, geçtiğimiz hafta sonu yapılan Genel Kurul’da başkanlığı kaybetmesinin ardından ilginç açıklamalarda bulundu.

Hacıosmanoğlu, teknik direktör seçiminde yaptığı hatalardan, kaleci Onur krizine, şike davası sürecinden son seçimdeki adaylığına kadar başkanlığı dönemindeki birçok konuda paylaşımlarda bulundu.

“Yaptığımı En Büyük Hata Onur’u Satmamak Oldu; Asbaşkanımdan Özür Diliyorum”

“Yaptığım en büyük yanlışlardan biridir kaleci Onur’u satmayışım! Makedonya olayından sonra onu göndermem gerekirdi. İyi niyetle bir şans daha vermek istedim. Fakat olmadı. Verdiğim o şans, benim çöküşümü hızlandırdı. Asbaşkanım Ali Kemal Başaran’dan özür diliyorum. O dönem bana yalvardı. ‘Onur’u kadro dışı yapalım. Ya da satalım’ dedi. Çok ısrar etti. ‘Hayır’ dedim. Keşke dinlemiş olsaydım. Çünkü Ali Kemal abi, tecrübeli bir siyaset adamı olduğu için tespiti de doğruydu. Ama ben onu dinlemeyerek, en büyük hatalardan birine imza attım. Makedonya olayı ayrıldığımız güne kadar büyüyerek takıma sirayet etti.”

trabzon trabzon dan yönetilmenin sonucu az kalsın ptt ligi idi.bizi Allah korumuş.
              Verilmiş sadakamız varmış.
              Gerçi birkaç sayfa geride Hurma'yı takdis edip "Onur Fanatiklerine" -kimseler, ve nasıl Onur fanatiği olunuyorsa, giydirenleri görünce Hacı'nın ruhunun hala aramızda dolaştığını görüyorum ya, hayırlısı...

Yorum

• Önce Altuğ Atalay "Kimseyi dinlemiyor, kendi bildiğini okuyor" diyerek diktatör benzetmesi yaptı. Tepki alınca da "Dışarıdan kimseyi dinlemiyor" diye kıvırdı.. Şimdi de Halil Şanlı "Başkan Onur'u fırçaladı" şeklinde haber yapmış..

Sorsan bunların tek derdi Trabzonspor.. Allah ıslah etsin hepsini..
                www.x.com/zykmda

Yorum

• Yahu bu takıma on libero Ziya Doğan bile Türkiye Kupası aldırdı.....

Takımı 2. yaptı.....

Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynattı....

Siz neden bahsediyorsunuz......
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Önce Altuğ Atalay "Kimseyi dinlemiyor, kendi bildiğini okuyor" diyerek diktatör benzetmesi yaptı. Tepki alınca da "Dışarıdan kimseyi dinlemiyor" diye kıvırdı.. Şimdi de Halil Şanlı "Başkan Onur'u fırçaladı" şeklinde haber yapmış..

Sorsan bunların tek derdi Trabzonspor.. Allah ıslah etsin hepsini..

ilk maçta İHO beslemesi tribün grubu onur a giydirmesin de
                    sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

• Süleyman Hurma istifa etmiş hayırlı uğurlu olsun hepimize
                      -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Hurma: "Yönetimle görüşüp istifa ettim. Trabzonspor'a bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum"

Güle güle Hurma
                        Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• Hurma takımın bütün vidaları ile oynayıp gitti
                          SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                          SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hurma: "Yönetimle görüşüp istifa ettim. Trabzonspor'a bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum"

Güle güle Hurma
                            Sayın Usta ve yönetimi beni şaşırtmıyor.
                            Çok şükür.
                            Hamiş

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Süleyman Hurma istifa etmiş hayırlı uğurlu olsun hepimize
                              Bir haftada bu kadar fazla iyi haberi taraftarın bünyesi kaldırmayabilir

Yorum

• Hersey duzeliyor hersey rayina gitiyor INSALLAH takimimiz buyuk basarilara imza atacak
                                bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X