İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
Trabzonspor eski altyapı sorumlusu Sadi Tekelioğlu, görevi bıraktığı bırakmadığını, bordo mavili kulübün başkanı Muharrem Usta'nın kendisini istemediği söyledi.
Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren Gençlik Geliştirme Sorumlusu Sadi Tekelioğlu, görevi bıraktığı yönünde yapılan açıklamaların gerçeği yansıtmadığını belirtti, bordo mavili kulübün başkanı Muharrem Usta'nın, hem A takımda, hem de altyapıda görev yaparken rahatsızlık duyduğunu, bu nedenle de benimle ve ekibiyle yeni mukavele imzalamadığını iddia etti.
Gençlik Geliştirme Sorumlusu Sadi Tekelioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, göreve başladığı 1 Ağustos 2013 tarihinden mukavelesinin bittiği 31 Mayıs 2016 tarihine kadar geçen süre zarfında Trabzonspor Altyapı Koordinatörlüğü görevini büyük istek, azim ve özveri ile yerine getirdiğini söyledi.
"ALTYAPI TARİHİNİN EN BAŞARILI DÖNEMİ"
'Benim Altyapı Koordinatörlüğü görevimden kendi isteğimle ayrıldığım gibi bir algı oluşturulmaya çalışılması son derece manidardır' diyen Tekelioğlu, "Eğer görevimi bırakmak gibi bir düşüncem olsaydı bunu mukavelemin bittiği tarihinden önce yazılı olarak kulübe bildirirdim ve yönetime yeni yapılanma ile ilgili zaman kazandırırdım. Bunun tam aksine mukavelem bitmesine ve geçen iki aylık süre içerisinde başta Süper Lig takımları olmak üzere birçok profesyonel takımdan çalışma teklifi gelmesine rağmen, bekleyeceğimi ve kulüpteki görevime devam edeceğimi beyan etmiştim. Altyapıda aralıklı olarak 2009'dan bu tarafa çalıştığım 5 yıl içeresinde altyapı tarihinin en başarılı yılları olarak tarihe geçmiştir. Trabzonspor, 1461 Trabzon ve birçok profesyonel takımlara, mili takımlara önemli sayıda oyuncu kazandırılmıştır" ifadelerini kullandı.
"BAŞKAN A TAKIMDA VE ALTYAPIDA OLMAMDAN RAHATSIZLIK DUYDU"
Trabzonspor ile olan üç yıllık mukavele süresinin 31 Mayıs 2016 tarihinde bittiğini hatırlatan Tekelioğlu, "Mukavelemin bitiminden sonraki iki aylık süre içerisinde altyapı faaliyetlerimiz devam ettiği için görevimin başındaydım. Geçen bu süre zarfında kulübümden görevimin devam edeceği yönünde hiçbir bildiri almadığım gibi benim yerime göreve getirilen arkadaş çalışmalarımız devam ederken 1 ay önce Trabzon'a getirilmiş ve benim ayrılmam beklenmiştir. Sayın başkanımız hem A takımda hem de altyapıda olmamdan rahatsızlık duymuş ve tamamen şahsi düşüncesi ile şahsım ve benimle birlikte A takımda görev yapmış Ahmet Başkır, Salih Tekke, Harun Beklemiş ve Taner Yılmaz ile mukavele yapılmamıştır" ifadelerine yer verdi....
Yorum
-
Öncelikle şunu belirtmek gerek. Sadi Hoca'nın sözleşmesi zaten 1 haziran itibari ile bitmişti. Yani kimse onu görevden almadı.
Şu yaptığı açıklamalar nasıl bir insan olduğunu göstermektedir. Şu süreçte takıma destek olması gerekirken ortalığı karıştıracak, taraftarı bölecek açıklamaları gerçek Trabzonsporlu birine yakıştıramıyorum. Bunun tek bir sebebi olabilir, menfaat kaynakları kesildiği için konuşmaya başlamıştır. Örnek vermek gerekirse Osmanlşısporun antrenörlüğünü yaparken bile Trabzonspor için elimdem gelen herşeyi yaparım, loca alacağım, yeterince para kazandım, Trabzona dönünce ücretsiz altyapılarda çalışırım diyen bir MRA ile Sadi Hocayı kıyaslamak bile yanlış olur Sadi Hocanın bu açıklamalarından sonra.
Yaptığı açıklamalara gelecek olursak; Altyapı tarihinin en başarılı dönemini geçirdik demiş. Allah aşkına altyapıdan yetişmiş bir tane futbolcumuz var mı şuanda takımda. Yumlu'danmı bahsediyor Zeki'den mi? Altyapının amacı alt liglerde başarılı olmak değildir. İstersen her sene sonuncu ol altyapı liglerinde ama 2 tane oyuncu ver A takıma yeter bana göre.
Başkan altyapıda ve A takımda olmasından rahatsız olmuşmuş. Bu başkan değilmiydi açıklama yaptı. Ben Sadi Hoca ile ligi bitirmek istedim ama hem kendisi istemedi hemde Hami Hoca ile çalışmamız için camiadan büyük baskı geldi diyen. Sanada baskı yapmışlar demek sen altyapıya dön, Hami gelecek zaten. Oradaki işinden de olursun diye. Sende bırakıp gitmedin mi?
O kadar iyi bir antrenörtsen emin ol yine teklif gelir Sadi Hoca. Ama gerçekten merak ediyorum. Antrenör lisansını nerden aldın, hangi kurs ve seminerlere katıldın, hangi eğitimleri aldın, hangi yabancı dilleri biliyorsun, Trabzon dışında nasıl bir oyuncu portföyün var? Yeni antreman tekniklerinden ve yeni taktiklerden hangilerini uyguluyordun antremanlarında. vs. vs.
Ben yeni gelen Cem Bağcı'ya güveniyorum. O da Trabzonluymuş zaten. Özgeçmişide gayet iyi. Altyapıya yeni bir soluk getirecektir. Takımda bazı şeylerin değişmeye ihtiyacı vardı. Senelerce burada altyapıyı eleştirdik, şimdi altyapı ile ilgili bir hamle yaptı yönetim, şimdide onu eleştiriyoruz. Bence destek verilirse, ve Trabzonsporun ağababaları ve abileri tarafından önüne engel koyulmazsa iyi işler çıkaracaktır yeni antrenör.
Sadi Hocayıda tekrar bu yaptığı basın açıklamasından dolayı eshefle kınıyorum. Bu cesaretide kimden aldığını gerçekten çok merak ediyorum....
Yorum
-
Altyapının başarılı olmanın kıstası nedir acaba çok merak ettim???
Altyapıda,kendi yaş grubunda şampiyon olan takımdan,takımlardan A takıma futbolcu çıkmamasının sorumlusu altyapı mıdır,mevcut A takımının hocası mıdır?
Sen,sözde altyapıda yetiştirdiğin adamı önce Trabzon'daki nargile kafelerden,kıraathanelerden,üniversite kampüslerinde kız peşinde koşmaktan kurtar da sonra altyapı çok başarılıdır safsatasını yap.
Bıktım senin gibi iş bilmez,yaşı geçmiş adamların nazını,niyazını çekmekten.
Paran mı yok?Bırakın artık,düşün şu camianın yakasından,yeter...En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 29.07.2016, 09:42.Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAltyapının başarılı olmanın kıstası nedir acaba çok merak ettim???
Altyapıda,kendi yaş grubunda şampiyon olan takımdan,takımlardan A takıma futbolcu çıkmamasının sorumlusu altyapı mıdır,mevcut A takımının hocası mıdır?
Sen,sözde altyapıda yetiştirdiğin adamı önce Trabzon'daki nargile kafelerden,kıraathanelerden,üniversite kampüslerinde kız peşinde koşmaktan kurtar da sonra altyapı çok başarılıdır safsatasını yap.
Bıktım senin gibi iş bilmez,yaşı geçmiş adamların nazını,niyazını çekmekten.
Paran mı yok?Bırakın artık,düşün şu camianın yakasından,yeter...
Başkan birinci paragrafı okurken Sadi hocayı destekliyorsun sandım. İkincide desteklemediğini farkettim kafam çok karıştı xDUğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan birinci paragrafı okurken Sadi hocayı destekliyorsun sandım. İkincide desteklemediğini farkettim kafam çok karıştı xD
Sadi hoca demiş ya,altyapı başarılıdır diye,ben de açıkçası sesli düşündüm ilk paragrafta...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Başkanı eleştiriyoruzda......
Konyaspor'un passoligli taraftar sayısı :105.740 kişi.....
Trabzonspor'un passoligli taraftar sayısı : 94.511 kişi....
Böyle mi şampiyon olacağız ?
Dibinden başına , her şeyine karşıyım Passolig sisteminin..... Ancak bu sene takımım için passolig aldım......
Şu Konyayı geçelim artık.... En kısa zamandada 100 binli rakamları.....En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 29.07.2016, 11:40.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Ya Sadi Hocayı birileri gaza getirmiş, ya da ne dediğini bilmiyor. Sanki biz olaydan bi haberiz de "En başarılı alt yapı" yalanını açık açık alenen, insanların gözünün içine bakarak ortaya atıyorsun. Sözleşmen bitmiş, beni gönderdiler diyorsun.
Sui zanda bulunmak istemem ama bu bildiğin başka birşey. Bunun altından birşeyler çıkar. Suat Şen de istifa etmiş.
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanı eleştiriyoruzda......
Konyaspor'un passoligli taraftar sayısı :105.740 kişi.....
Trabzonspor'un passoligli taraftar sayısı : 54.511 kişi....
Böyle mi şampiyon olacağız ?
Dibinden başına , her şeyine karşıyım Passolig sisteminin..... Ancak bu sene takımım için passolig aldım......
Şu Konyayı geçelim artık.... En kısa zamandada 100 binli rakamları.....
Yorum
-
İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakamda yanlislik var abi. 54.511 degil, 94.511.
Düzelttim....
O kadar da olmaz yani....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonyanın 100 bin pasoligi alması bir yanılgı, 80 bini gs fener bjk taraftarıdır."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Passolig sayısı veya uygun fiyatlı koltukların kombine satışı Anadolu kulüpleri için büyükşehir belediyesi ve o ildeki kurumların desteğiyle artabiliyor.
Konya'da da şehirdeki bütün kurumlar ve başta belediye olmak üzere iki yıldır topyekün bu işe adandılar ve beraberinde stadyum ambiansı ve o iyi havayı yakaladılar.
Biz de onca badireyi atlattıktan sonra artık iyi bir yönetim ve dengeli bir takımla bu yıl yeniden tüm şehir olarak+gurbetçiler olarak birer kombine almak boynumuzun borcu olsun!▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
"Küçük bir kentin büyük savaşı"kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonyanın 100 bin pasoligi alması bir yanılgı, 80 bini gs fener bjk taraftarıdır.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadamlar 30küsür bin kombine satti
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum