Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Boşuna zeka meselesi demiyoruz,konu kaleci kalitesi değil,bunu anlayacak seviye lazım.

Son maçta sakatlanmadan çıkan,küme hattındaki rakiplerle oynanacak 3 kader maçı öncesi bir anda tedavi olacağı tutan,yedekte 18 yaşında acemi bir çocuk ile Esteban'ı bu kader maçlarında yalnız bırakıp,kaçan bir karakter ile tarihin en rezil başkanı,en rezil Hocası ve kadrosu ile maça çıkıp,takımı ligde tutan adamın karakterini konuşuyoruz.

Kaldı ki bu ligde en rezil frikik gollerini yiyen de,takım içinde huzursuzluk çıkaran da,Hocaları,başkanları tehdit eden de aynı şahıs.

O yüzden açık denizde sigortadan para almak için gemi batıran biri ile çok zor şartlar ve imkansızlıklarla doktor olup,Avrupa'nın en büyük sağlık sektörü zincirlerinden birini kuran arasındaki farkı da anlamaz.
    • Memento mori

Yorum

• sana yazdıklarımı siliyorum senin seviyene istersem inerim hatta daha ağır yazarım ama benim için gereksiz bir insansın onun için siliyorum. Her okuyan adam değildir. Usta Dr kariyeri belki iyidir yönetici olarak asla. şimdi senin zekanla kendini sana bırakıyorum
      En son Sefaenes tarafından düzenlendi; 05.10.2018, 19:58.
      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Çok zor ve imkansizliklarda doktor olmuş, ilginç
        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Parayı öde parayı, bırak tatavayı!
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Demek ki neymiş,kulüp yönetmek öyle kağıtta yazılanın sahada birebir aynen olacağı bir işdemek değilmiş.İşin içine binlerce etmen giriyormuş.
            Bir tarafta daha önce spor kulübü yöneticiliği/başkanlığı yapmamış bir Muharrem Usta,kulübü aldığı kişi tam bir yürüyen cehalet İHO,kulübü batırmışlar ve takımda 55 tane çöp,bir o kadar FIFA'ca dava,kasaplara bile borç.
            Yola çıktığı arkadaşları tarafından sırtından bıçaklanması ve Hami Mandıralı,TFF'nin hakem katliamlarına rağmen sağlam bir kadro ve 61cell,Macron,MedicalPark,QNB sponsorlukları ile bırakan Muharrem Usta.

Diğer tarafta da yıllarca kendilerince 'efsane' başkan diye tabir ettikleri şikeci başının yanında görev yapmış,kulübü çok iyi bilen,ülkenin en büyük holdinglerinden birinin veliahtı KOÇ ve o kadar hakem ve medya desteğine rağmen düştüğü durum.

Muharrem Usta'ya yapılan haksızlıktı,bugün daha iyi anlaşılmıştır.

Diğer iki kulüpte de başkanlar değil görevdeki Hocalar o kulüpleri kurtarmıştır.ŞG ve FT olmasa hepsi çöptür.
            • Memento mori

Yorum

• Milleti kör alemi sersem zannediyor her hafta maaşını ödemediği topçulardan biri iyi oynamışsa tivit atıyor alemsin Muharrem...
              Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Kesinlikle başarılı olmaya çalıştığını ve başarısızlık gelince panik transferler yaptığını düşünüyorum. Art niyetli olduğunu da düşünmüyorum. AMA asla kabul ve affetmeyeceğim şey iho dönemini eleştirirken “futbolcuların maaş almadığı” ından bahsedip kendisininde aynı şeyleri yapması.

Futbolcular uzun zamandır maaş almamış. Yazıklar olsun!

Yorum

• Gün olur boşluğuna gelirde yöneticilerinden biriyle tıpkı Trabzonspor'a aldığın oyuncularla imzaladığın sözleşmeler gibi sözleşmeler yaparsın da burnun surter amin
                  sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gün olur boşluğuna gelirde yöneticilerinden biriyle tıpkı Trabzonspor'a aldığın oyuncularla imzaladığın sözleşmeler gibi sözleşmeler yaparsın da burnun surter amin
                    Kalbimizi okudun

Yorum

• Bu adamin cidden galatasaraylı oldugunu dusunuyorum. Yoksa by17 gibi birisini lazio diye samiyene gitmesinden sonra nasıl bir ruh hali getirir ki? GS den gitti diye üzülmüştür , GS deki sevgisiyle getirmiştir adamı.

Bu adamın cibiliyeti ne peki? Son basın toplantısında camiayı küçümsemesi,ben artık olabilcegine inanmıyorum demesi camiayı asagılaması.. Elimde ip olsa asacak kadar öfkem var...

Bu adam bana ajan gibi geliyor,,,ya da gerizekalının önde gideni.. Fakat MP paraları nereden bulmus.. Aklım almıyor. Tek gerçek hem kendi hem avaneleri tarihimizde ihodan da beter en aşagılık güruh oldukları.

Hakkımız elbet sorulur.

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Her şey bir tarafa önceki yönetimlere hesap sorma konusunda haklıdır muharrem usta. Eski yönetimler dost bir önceki hasım diye düşünüyorlarsa o zaman trabzonspor menfaatlerini düşünüyorlar diye söyleyemeyiz biz de.
                        Dediğiniz de en ufak mantık yok.. Ömür boyu İhoyu hatırlayamayız.. Muho geldiginde ihonun bogazını sıkmak istiyordum.. İho ile gerekli açıklamaları yapacakti.. Burada muharrem zaten giderleri kistigimizda muslukları foraa diye açmasaydı borcumuz bugun yine 400m tl civarında olması çok basitti.

Muharrem önünde ne yapılmaması gerektigini bildigi halde aynılarini yaptı. Burada art niyet var.. Kulübün son mermisinde gelip kendi kafamıza sıktı.. Ucurumdaki arabaya gelip birde arkadan o vurdu.. O aracı ucurumdan kurtarabilirdik..

Tarafsanız adamlıgınız beş para etmez.

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dediğiniz de en ufak mantık yok.. Ömür boyu İhoyu hatırlayamayız.. Muho geldiginde ihonun bogazını sıkmak istiyordum.. İho ile gerekli açıklamaları yapacakti.. Burada muharrem zaten giderleri kistigimizda muslukları foraa diye açmasaydı borcumuz bugun yine 400m tl civarında olması çok basitti.

Muharrem önünde ne yapılmaması gerektigini bildigi halde aynılarini yaptı. Burada art niyet var.. Kulübün son mermisinde gelip kendi kafamıza sıktı.. Ucurumdaki arabaya gelip birde arkadan o vurdu.. O aracı ucurumdan kurtarabilirdik..

Tarafsanız adamlıgınız beş para etmez.
                          Bugüne kadar muharrem ustayı savunduğumu hatırlamıyorum ama söylediği veya yaptığı doğru bir şey varsa söylemekten de geri durmam. Bu yönetim geldiği günden beri iyi işler yapmaya çalışıyor. Kendisinden önceki yönetimlerin pislikleri ile uğraşıyor. Fakat usta da ilk geldiğinde böyleydi. Onun da önünde büyük bir enkaz vardı. O enkazı bırakanın ismi anılmıyor. Söyleyince de geri gitmiş oluyoruz nasılsa. Daha adam beş sene önce başkandı şurada neyin eskisiyse. Kimsenin tarafı değilim adamlığımı sorgulamak da size düşmez. Dert trabzonspor bana ne iho dan muhodan
                          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Muho geldiginde ihonun bogazını sıkmak istiyordum.. İho ile gerekli açıklamaları yapacakti.. Burada muharrem zaten giderleri kistigimizda muslukları foraa diye açmasaydı borcumuz bugun yine 400m tl civarında olması çok basitti.

Şöyle ki; Usta yönetimi göreve geldiğinde Nevzat Aydın ve diğer yöneticilerle karar alıp, giderleri kısmayı, İHO zamanındaki pahalı oyuncuları göndermeyi, yıllığı 1 Milyon Euro üstünde yabancı oyuncu almamayı vaad ettiler. 1461 kökenli yerlilerle genç yabancılar harmanlanarak, sezonu ilk 5'te bitirecek bir kadro kurulacaktı. Bu süreçte iktidar desteğiyle HES satılacak, stad tamamlanıp hemen tapusu alınacak, stad çevresinden gelir elde edilecek, ayrıca Milli Emlak, Toki ve Kartal Belediyesi ile anlaşılıp Kartal'da 30 yıllık kiraladığımız araziye dev binalar dikilecekti. Ekonomi de toparlandıktan sonra, 50.yıl şampiyonluğu için düğmeye basılacaktı.

Nevzat Aydın önderliğindeki scout sistemi doğru, ancak scout seçilen adamlar yanlıştı. Kimi internetten (hatta birkaç tanesi zamanın aktif BMN üyeleriydi) , kimi onun bunun torpillisi adamlarla scout ekibi tutuldu. Adamlar topçuları yerinde izleyeceğine, uluslararası bağlantı kuracaklarına, ergen veletler gibi "yemeksepeti" şirketinin çatı katında bol bol televizyon izleyip, play station oynayıp adam beğendiler. Esasında Castillo, Onazi ve Durica tercihleri fena değildi ama, Bero ve Suk gibi saçma adamlar da alındı. Çünkü o scout'ların hepsini toplasan bir Özkan Sümer etmezdi.

İlk sezonun devre arasına gelince takım küme düşme hattının biraz üstünde kalabildi. Ondan sonra Usta ve çevresi panik yaptı. Scout ekibi dağıldı, Nevzat Aydın ve 5 yönetici arkadaşı, kulübe verdiği paraları da alamadan istifa et(tiril)di. Koca kulüp Özkan Doğan-Metin Korkmaz menejer ortaklığının kucağına oturtuldu. Hele ilk transferleri Mas ve Perreira tutunca adamlar kulübün yeni yöneticileri oldu. Tabi bu süreçte topçulara, bonservis bekleyen kulüplere para falan ödenmiyor, "LucescuVARİ" Ersun hoca ile şampiyonluk bekleniyordu. Geçen sezon başında da Burak'lara, Sosa'lara, Kucka'lara olmayan paralar dökülüyor, Küçük Kaynarca Anlaşması gibi sözleşmeler yapılıyordu. Topçunun, kulübün, hatta çalışanların paraları bile ödenmedi ama -sağolsun- mübarek menejerlerimiz tüm komisyonlarını peşin peşin cebe indirdi. "KAP var mı KAP'larla, "50.yılda şampiyonluk" masallarıyla taraftar uyutuldu. Kulüpte 2 doktor ve bir müteahhit dışında seçilmiş gerçek "yönetici" kalmadı. Onlar da ekmeklerine baktılar. Hükümet destekli yapılacağı vaad edilen sadece stad yapıldı, tapusu alınamadı. Stad çevresi halen atıl duruyor, 2 senelik kirası( aylık 1 Milyon küsür TL) da ödenmiş değil. Diğer projelerin yerinde yeller esti. Trabzonspor'u düştüğü mali sıkıntılardan kurtarmak vaadiyle gelen Usta ve birkaç yönetici, "amaaan ben mi kurtaracam Trabzonspor'u, ekmeğime bakayım artık" diyerek, Trabzonspor için kullanamadıkları rant ve siyaset odaklı bağlantılarını kendi işleri için çok güzel kullandılar. 2017 Aralık ayında da mali olarak mahvettikleri kulübün boş ve ağzına kadar borçlu, tüm gelirleri temlikli kasasını bırakıp kaçtılar.
                            En son oflubektas tarafından düzenlendi; 17.01.2019, 15:11.
                            BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Nedense aklıma direkt gelen:

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Iho ile ıhraç edilmeliler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.