Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sayın başkanım; transfer konularında taraftara rahat olun diye diye öylesine rahatladım ki, her yanımdan
    rahatlık fışkırıyor, lütfen sizlerde rahat olun, rahatlığın ne kadar işe yaradığını bilen biri olarak bunu söylüyorum.
    Bazen bu rahatlığın verdiği rehavete kapılarak inanın Trabzonsporuda unutuyorum, aklıma gelince gazeteleri
    bi acıyorum, bakıyorum ki 10 gün önce okuduğum taransfer haberleri aşağı yukarı hep aynı. Gelecek olan futbolcuların
    eli kulağında, ha geldi ha geliyorlar, birde koptu geliyor cümlesi varya beni mest ediyor. Bu transfer sezonu arasına,
    Atatürk havaalanı patlaması ve birde darbe girsede bizim transferde alma olasılığı olan futbolcuları almakdaki eşsiz
    gayretlerimizden bize geri adım attıramadı. İlk başlardaki 6-8 futbolcu alma gayretlerimizden bizi hiçbir şeyin
    yıldıramayacağını diğer yöneticilerimizdende duymak ayrı bir rahatlık veriyor insana. Rahatlık battı kıvamına geldim
    yada gelmek üzereyim, Allah herkese böyle rahatlıkları nasip eylesin, aaamin. Ooooohhhh.
    En son salihismet tarafından düzenlendi; 19.07.2016, 15:37.
    insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Bir yönetim geliyor transfer manyağı yapıyor taraftarı, diğeri sabır taviyesinde bulunuyor devamlı, yani buzlu sudan
      çıkıp kaynar suya girmek gibi bi durumun içindeyiz.

Yorum

• Pardon arkadaşlar, bu tarnsfe konusunda yazarken uefa dan aldığımız uyarı aklıma hiç gelmedi,
        gelmedi gelmesinede, benimde aklım bu hep konuşulan 6-8 e takılı kalıyor bazen, akıl işte her
        zaman engel olamıyorsun. Bunu yazarken kimse zannetmesin ki sabrımda zerre kadar geri adım
        attım, asla, sabır sabır devam ediyorum.

Yorum

• Mesajımı değil, benide silseniz burdan üzülmeyeceğimi bilmenizi isterim, çünkü işe yarayacak
          yerlere kafa yormak, en doğru iş olduğunu düşünüyorum artık.

Yorum

• Programda bahsedilen, 12 numarada Ahmet Suat hocanın bulunduğu ve diğer numaralarda 11 kişilik kadronun bulunduğu saat bende var, duyunca mutlu oldum

Yorum

• Aralık ayındaki kongreden sonra çok fazla foruma girmiyorum. Kulübümüz zor bir süreçten geçiyor. Başkan Usta ve yönetim elinden geleni yapıyor. Allah kolaylık versin. Hekimoğlu'na oy vermiş birisiyim ama seçim bitti birlik beraberlik başladı ben böyle bir taraftarım. Bu yolun sonu Şampiyonluktur buna inanıyorum. Olcay abinin bugün yazdığı gibi 'o sene bu sene' olur inşallah....
              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Sadi hocayı yollamak neye kime hizmet anlamadım. İyi icraate övgü dizerim yanlışı da söylerim. Olmadı Sn. Başkan, sinek küçüktür mide bulandırır Sadi hocayı yolladınız midemizi bulandırdınız....
                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sadi hocayı yollamak neye kime hizmet anlamadım. İyi icraate övgü dizerim yanlışı da söylerim. Olmadı Sn. Başkan, sinek küçüktür mide bulandırır Sadi hocayı yolladınız midemizi bulandırdınız....
                  Ben de diyorum ki o zaman, yollamasa idi midem bulanırdı. Ne olacak şimdi?
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Sadi Hoca bence de iyi bir TD, ama gercekten cok konusuyordu. Durmadan elestiren bir tutum. Durmadan gazetelere demec vermeler. Sen TS nin bir calisani olarak yönetimin rizasi olmadigi hic bir seyi yapmaman gerekiyordu
                    Nefsin icin sevme

Yorum

• Sadi Tekelioğlu'nun sözleşmesini yenilemeyen Usta'nın ellerinden öpüyorum.
                      Yeter artık...Emeği vardır Sadi Hoca'nın ama yeter,altyapıda tabiri caizse devrim gerekiyordu,ilk adım atıldı.
                      Umarım Usta,taraftar ve de yerel medyaya aldırış etmeden bildiği doğruları yapar ve bu camiayı artık kapasite,yeterlilik ve de vizyon olarak miyadını doldurmuş herkesten kurtarır.
                      En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 28.07.2016, 12:33.
                      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Sadi hoca ile yolların ayrılması hayırlı olmuştur..Altyapıdan üst yapıda geçişte geleceği olan oyuncuları;başka takımlarda kiralık olarak görmeliyiz..mümkünse Avrupa'da bir pilot takım da olur..Yurt içinde ise oyuncuların oynayabileceği takımlara göndermemiz gerekir..Bu biraz zor..üst klasmanda ki takımların gençlere şans vermesi imkansız gibi bir şey..

Yorum

• Sadi Hocama bugüne kadar olan hizmetleri için teşekkür ederim....

Lakin sadece ayrıldıktan sonraki açıklamaları bile neden gönderildiğini açıklıyor...... O
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Sözleşmesi bitmiş adamı yolladınız ne demek ya

Bi de "Usta benden rahatsızlık duyuyordu" diye şikayet etmiş. Bu Usta ligin ikinci yarısında takımın başında kal diye kaç kere yalvardı sana. Sen ne yaptın? Israrla alt yapıya dönmek istediğini söyleyip kaçtın.

Allah razı olsun yönetimden. Sözleşmeyi yenilemeyerek çok doğru bir iş yaptıklarını düşünüyorum.
                            En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 28.07.2016, 13:53.
                            www.x.com/zykmda

Yorum

• Camianın ağır toplarından olan kankileri ortalığı ateşe verdi resmen. Şu bi nesil hakkın rahmetine kavuşmadan rahat yok şu kulübe yeminle.

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Sadi Hoca'nın gönderilmesi bence doğru bir karar.
                                Hamiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X