Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benim yazıma dalga geçeceğine sen dahi fikrini yaz. Usta fab club hayranları...
    5. ayından giden yönetime istifa edin demek de bir fikir sayılıyor ya ona yanıyorum şu demokrasi düzeninde..

Benim söyleyeceğim hiçbir fikir senin ön yargı duvarlarını yıkmaya yetmeyecek. O yüzden kendimi yormak istemiyorum.

Usta Fan Club konusunda ise. Bayılıyorsunuz etiket yapıştırmaya. Daha 5. Ayında olan yönetime sabredin dedik diye Usta Fan Club üyesi olduk. 5 aylık yönetimi istifaya davet edenin derdi Trabzonspor ama benim derdim USTA Sağlık olsun ne diyeyim..

Son olarak Allah böyle camianın belasını versin!
    www.x.com/zykmda

Yorum

• Ben başkanı gelecek sezonun devre arasına kadar eleştirmeyeceğim. AMA eğer Lucescu gelmeyecekse o zaman sorarım; neden devre arası gelecek yılın hocasıyla anlaşılmadı? Ha eğer gizliden anlaşıp takımı izliyorsa bilemem.

Loading %61..

Yorum

• Ustanın gelişine en çok sevinen bunu için çalışan biri olabilirim ama arkadaş

TRABZONSPOR tarihinin en farklı ve en fazla mağlubiyeti bu başkan görevdeyken olmuş oldu.

5.ayı falan filan bunlar mazaret olamaz sizde bunu anlamıyorsunuz.

Tarihimizde kara lekedir
        sakin olun...

Yorum

• olur olur

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Başkanı bende seviyorum ve güveniyorum ama burda Başkan'a aşık olan insanlar var gözleri kör olmuş.
            Hataları çoğalmaya başladı Başkan'ın Allah sonumuzu hayır etsin
            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Geçen dönemlerde çarçur edildi diye önümüzdeki dönemlerde çarçur edilecek diye bir kaide yok kardeşim.
              Takıma forma sponsoru bulamıyoruz,oyuncuların haklı haksız maaşlarını veremiyoruz,borçtan harçtan yakınıyoruz takımı birde amatör takım çalıştıramayacak kapasitesiz birine teslim ediyoruz çıkan fatura 50 milyon cari açık.
              İşin ilginç yanı taraftar böyle olacağını aylar öncesinden sezmiş lâkin yönetim hangi kafanın ürününü yaşıyor hâlâ anlamış değilim.

Şu takımın başında çok değil işi biraz bilen bir hoca olsaydı ligi rahatlıkla 4.bitirirdik bunun garantisi vardı ama.

Kusura bakma Fatih de son cümle eğeyce güldürdü sadece 4. bitirmenin garantisi mi , 1. bitirmeninde garantisi vardı , bu olaya neresinden baktığına bağlı ...

Az biraz gerçekçi olun , o olsaydı , bu olsaydı da böylede olurdu diye bir olay yok , durumumuz ortadaydı zaten , şuan bulunduğumuz yerde malümun ilanıdır , olabilirllerle olan çok farklı şeyler görüldüğü üzere ...

Bizim şuan ki derdimiz 4. veya 5. olmak değil , olmamalı da zaten , bu külüp nasıl düze çıkarılabilir , nasıl bu paramparça camia bütünleşir ve ayağa kalkar bizlerin derdi bu olmalı ...

Çok da birşey yazmak istemiyorum artık , berbat bir taraftarımız var , nerde , ne zaman ve kime nasıl tepki vereceğini bilmiyor , külübün canına okuyan iho ya 3. yılında bile sabredilmesi gerekiyor, iyi transferler yaptı diyenler , seçileli 5 ay bile olmamış , icraat yapma şansı olmamış bir yönetimi eleştiriyor ... Böyle bir taraftar profilinden ne beklenebilir ki , bütünleşmek ne kelime , lime lime parçalanalım , küçük olsun ama hepimizde bi parça olsun ...

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• ya şu bmn yönetimi doğru düzgün ne konuşulduğunu bile açıklamadığı ustayla kahvaltımı neyse artık orda ne öğrendi de bu adamı eleştirmeye bile tahammül edemiyorlar. Yahu bişey biliyorsanız söyleyin bizde susalım

Yorum

• Konuşulur bağırılır çağırılır ama ligler bitsin bir şekilde sular durulur. Bağırış çağırış biraz da sportif başarısızlıktan kaynaklanıyor.

Başkan ve yönetimin önünde hazırlık için çok büyük zaman vardı. Hala var. Daha ligler dahi bitmedi. Herkesin beklentisi hazırlık aşamasının doğru bir şekilde yapılıp uygun zamanda icraat aşamasına geçilmesi.

Bu sağlanırsa işin rengi değişir bence. Ama ligler biter de bizler hala hoca bekler, Lucevari değil de (atıyorum) Tolunay gibi bir hocayla anlaşılır, yetmedi futbolcu alış satışları don lastiği gibi uzatılırsa ve lige hala hazırlık aşamasını bitirememiş şekilde başlanmaya çalışılırsa bu pilav daha çok su kaldırır, söyleyeyim
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kusura bakma Fatih de son cümle eğeyce güldürdü sadece 4. bitirmenin garantisi mi , 1. bitirmeninde garantisi vardı , bu olaya neresinden baktığına bağlı ...

Az biraz gerçekçi olun , o olsaydı , bu olsaydı da böylede olurdu diye bir olay yok , durumumuz ortadaydı zaten , şuan bulunduğumuz yerde malümun ilanıdır , olabilirllerle olan çok farklı şeyler görüldüğü üzere ...

Bizim şuan ki derdimiz 4. veya 5. olmak değil , olmamalı da zaten , bu külüp nasıl düze çıkarılabilir , nasıl bu paramparça camia bütünleşir ve ayağa kalkar bizlerin derdi bu olmalı ...

Çok da birşey yazmak istemiyorum artık , berbat bir taraftarımız var , nerde , ne zaman ve kime nasıl tepki vereceğini bilmiyor , külübün canına okuyan iho ya 3. yılında bile sabredilmesi gerekiyor, iyi transferler yaptı diyenler , seçileli 5 ay bile olmamış , icraat yapma şansı olmamış bir yönetimi eleştiriyor ... Böyle bir taraftar profilinden ne beklenebilir ki , bütünleşmek ne kelime , lime lime parçalanalım , küçük olsun ama hepimizde bi parça olsun ...
                    Estağfurullah kusura bakmıyorumda lig 4.için yukarıdaki takımlarla aramızda 150 puan falan yok altı üstü 15 puan civarı.Hami geldiğinden beri kaybettiğimiz puan sayısı 40 yıllık süper lig tarihimizin rekorunu egale etmiş durumda.
                    Matematik hesabı ortada doğru düzgün bir hoca ile yola devam edilseydi şu rezilliklerin olmayacağı garantisi vardı tabikide bunu görmek için kahin olmaya gerek yok.
                    Bizim pekâlâ meselemiz çıkabilecek en yüksek noktaya çıkmaktır gerisi masaldır.Hani şu paraya karşı emeğin masalları devri geçmişte kaldı şimdi ne kadar paran varsa o kadar köfte derdin olmalıdır gerçeklerle yüzleşmekten kaçmanın faydası yok.

Yorum

• İlk olarak Someone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Adamda vizyon var yeaaaa

#spoiler

Sportoto süper lig de 1 galibiyet 1 milyon lira

#spoiler

Ama ekonomiyi düzeltti yeaaaa

Olm sende anlama sorunumu bar 1 galibiyet 1 milyon lira

Yaptığı sözleşme düzenlemelerinden kazandıklarını zaten galip gelse bi kaç Maçta kazanacaktı hemde Avrupa kupalarına katılacaktı

Ama Adamın vizyonu var

Yersen....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yemem arkadaş yemem , insanları anlama zorluğuyla itham ederken az zeka belirtiside göstermek lazım , senin o bahsettiğin ligde sezonda 50 maç mı oynanıyor , sırf o elindeki çöplerden kurtulmak kulübe 50 milyondan fazla tasarruf ettirdi , 1 galibiyet 1 milyon dedin değil mi ? 17 de 17 yapsak 17 milyon ediyor ....

50 > 17 olm sende anlama kıtlığı mı var , bu kadar basit bir matematiği anlayamıyormusun ?

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• Trabzonsporumuz'un Başkanı Muharrem Usta!

Usta geçiş sezonunun ikinci yarısını, kendi tabiriyle geçiş dönemini sportif manada kötü olarak tamamlanmasına göz yumdu. Net eksisi bu.

Fakat bu durum "uzun vadeli" projeksiyonuna inancımı yok etmedi. Kendi haneme 2. Yarıdan zaten ümitli değildim. Kötünün de kötüleri ile karşılaştık, olabilir..

Ersun hoca'ya ise son derece olumlu bakıyorum. Teraziye koyduğumda pozitif yönü, negatif yönünden çok daha ağır duruyor. Umarım Başkan da Ersun hoca da kulaklarını tıkayıp işlerini yapabilir.

Biri seçimle, diğeri seçilerek bu süreyi hak etti.

Bekleyip göreceğiz, izleyeceğiz, eleştireceğiz ve yine sevmekten vazgeçmeyeceğiz..

En son SenolDurgun tarafından düzenlendi; 15.05.2016, 01:36.
                        "Kendine gel, yepyeni bir söz söyle de dünya yenilensin! Sözün öylesine bir söz olmalı ki dünyanında sınırını aşmalı. Sınır nedir, ölçü ne? Bilmemeli!"
                        Hz. Mevlana

Yorum

• Ben başkandan orta vadede özellikle Kartal projesinin hayata geçirilmesini bekliyorum.Kulübün para kazanması kasasının dolması bu sektörün yadsınamaz gerçeğidir.Büyük camialar kısa vadede başarı ister,kısa vadede başarı için en önemli unsur paradır,parayı doğru harcamaktır.

Yorum

• İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yemem arkadaş yemem , insanları anlama zorluğuyla itham ederken az zeka belirtiside göstermek lazım , senin o bahsettiğin ligde sezonda 50 maç mı oynanıyor , sırf o elindeki çöplerden kurtulmak kulübe 50 milyondan fazla tasarruf ettirdi , 1 galibiyet 1 milyon dedin değil mi ? 17 de 17 yapsak 17 milyon ediyor ....

50 > 17 olm sende anlama kıtlığı mı var , bu kadar basit bir matematiği anlayamıyormusun ?
                            17 de 17 yapmasın 5 maç kazansın o alacağı 5 maç ne olacaktı biliyormusun ?

taraftardaki güven duygusu bu kavgaların çoğu olmayacaktı

avrupa kupalarına katılma şansı hem hoca hemde topçu alırken bir referans bir amaç koyacaktın önüne

sponsorluk anlaşmalarında elin daha güçlü olacaktı ve daha çok maddi kazanç sağlayacaktın

he şimdi sen o 50 miyon lirayı harca yap bakalım bunları sizde bunu anlamıyorsunuz

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben başkandan orta vadede özellikle Kartal projesinin hayata geçirilmesini bekliyorum.Kulübün para kazanması kasasının dolması bu sektörün yadsınamaz gerçeğidir.Büyük camialar kısa vadede başarı ister,kısa vadede başarı için en önemli unsur paradır,parayı doğru harcamaktır.
                              kartaldaki arsanın olduğu yer kartal belediyesine mi ait yoksa büyük şehir belediyesine mi ? kartal belediyesiyse o iş yaş siyasi destek olmadan o iş olmaz kartl belediyeside chp de ustanın chp ile bir yakınlığı var mı bilmiyorum

Yorum

• İlk olarak SenolDurgun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Usta geçiş sezonunun ikinci yarısını, kendi tabiriyle geçiş dönemini sportif manada kötü olarak tamamlanmasına göz yumdu. Net eksisi bu.

Fakat bu durum "uzun vadeli" projeksiyonuna inancımı yok etmedi. Kendi haneme 2. Yarıdan zaten ümitli değildim. Kötünün de kötüleri ile karşılaştık, olabilir..

Ersun hoca'ya ise son derece olumlu bakıyorum. Teraziye koyduğumda pozitif yönü, negatif yönünden çok daha ağır duruyor. Umarım Başkan da Ersun hoca da kulaklarını tıkayıp işlerini yapabilir.

Biri seçimle, diğeri seçilerek bu süreyi hak etti.

Bekleyip göreceğiz, izleyeceğiz, eleştireceğiz ve yine sevmekten vazgeçmeyeceğiz..

idda ediyorum bugun ersun gelsin diyenler 2 hafta yenilelim bu adam onceden gelmisti neden ersun geldi hani lucescu gelcekti dicek.

lucescu gelsin bu sefer bu adam yasli neden ersun gelmedi dicekler.

oyuzden yonetim umarim kimseden etkilenmez yoluna devam eder. fedaysa feda bu taraftar sabirsizligiyla bizim ileri gitme ihtimalimiz yok.
                                hangi hocayi getirirsen getir yeni kadro kurulcak yeni kadro yeni hocayla ne kadar basarili olunabilir?

seneye burda konusanlar daha da konuscak yonetimin saglam durup etkilenmeden isine bakmasi lazim. anca 2 yila duzeliriz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X