Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    aynı takımla yıprandı zaten.yine mi aynısı olsaydı? belki çekinmiştir.
    O açıdan bakarsak doğru, yeni takımdan ayrılmış bir adamı tekrardan takımın başına geçirmek olmazdı. Ama aynı şekilde düşünürsek şimdi getirmek de doğru değil. Ha şöyle olurdu;Hami üst üste yenilgiler almaya başlayınca takımın başına getirilirdi, helal olsun adama elini taşın altına sokuyor, sorumluluk alıyor denirdi. İşleri toparlayamasa bile kredisinden bir şey kaybetmezdi diye düşünüyorum. Yalnız Ersun ismine camianın büyük bir kısmı karşı. Bence farklı bir isim getirilseydi olası bir kötü gidişte kredisi daha fazla olurdu.

@M. Fatih ALEMDAR Bence bu olayın tek kaybedeni başkan. Ersun Yanal'ı yiyemediler ama başkanı yediler(ben de ağır eleştirdim) Eğer seneye Ersun başarılı olamazsa başkanın 2. sezonunu görmesi zorlaşır.
    En son TSemih61 tarafından düzenlendi; 14.05.2016, 23:34.

Yorum

• başkan az zamanda çok ve büyük işler başardı!!!!
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• başkanın acilen 15 gün içinde olağanüstü kongreye gitmesi gerekir.. en azından yönetimine futbolu bilen maddi durumu da iyi kişileri ilave etmeli.. ve aralıkta kongre saçmalığından da tüzük değişikliğiyle kurtulmamız lazım..

bu günkü sorunumuzun temeli bence aralık ayında kongre yapıyor olmaktır!! gelenin eli kolu bağlı oluyor..
        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yav madem Ersun Yanal'ı getirecektiniz, bunca ay ne diye beklediniz? Aylardır uğraşıyoruz dediğiniz bu muydu yani? 2. dönem başında getirseydiniz. Ersun Yanal'ı getirerek resmen tüm hatalarınızı kabul etmiş oluyorsunuz.
          Bunu sizin şahsınızda demiyorum, herhangi bir tartışma ortamı olsunda istemem ama şu eleştiriye burada binkez cevap verdik bin kezde bu eleştiri yapılmaya devam ediyor.
          Ersun Yanal ile Hamiden önce görüşüldüğünü ama bu haldeki bir takıma ara dönemde gelmek istemediğini belirtti başkan.Hatta görüştüğümüz hocalar teklifimizi kabul etmeyince Hami ile anlaştık dedi.Bu Başkanın anlatımı.
          Başkalarıda şu şekilde iddiada bulunuyor.Yönetim içerisinde Ersun Yanal konusunda tepkiler olunca anlaşmadan vazgeçilmiş.
          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            başkanın acilen 15 gün içinde olağanüstü kongreye gitmesi gerekir.. en azından yönetimine futbolu bilen maddi durumu da iyi kişileri ilave etmeli.. ve aralıkta kongre saçmalığından da tüzük değişikliğiyle kurtulmamız lazım..

bu günkü sorunumuzun temeli bence aralık ayında kongre yapıyor olmaktır!! gelenin eli kolu bağlı oluyor..
            Abi olağanüstü kongre kısmına katılmadığımı belirterekten kesinlikle kongre Mayıs ayına alınmalı.Ara dönemde gelen bir yönetime nefes alma imkanı kalmıyor.Mayısta olsa lig bitmiş oluyor ve kendi kadrosunu, yapısını kurma imkanı kalıyor.
            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O açıdan bakarsak doğru, yeni takımdan ayrılmış bir adamı tekrardan takımın başına geçirmek olmazdı. Ama aynı şekilde düşünürsek şimdi getirmek de doğru değil. Ha şöyle olurdu;Hami üst üste yenilgiler almaya başlayınca takımın başına getirilirdi, helal olsun adama elini taşın altına sokuyor, sorumluluk alıyor denirdi. İşleri toparlayamasa bile kredisinden bir şey kaybetmezdi diye düşünüyorum. Yalnız Ersun ismine camianın büyük bir kısmı karşı. Bence farklı bir isim getirilseydi olası bir kötü gidişte kredisi daha fazla olurdu.

@M. Fatih ALEMDAR Bence bu olayın tek kaybedeni başkan. Ersun Yanal'ı yiyemediler ama başkanı yediler(ben de ağır eleştirdim) Eğer seneye Ersun başarılı olamazsa başkanın 2. sezonunu görmesi zorlaşır.
              İnsallah basarili olur diyelim ozaman renkdas.
              Ve boylece; Bizde takimda baskanda hocada hepimiz mutlu,huzurlu ve uzun,saglikli bol bol sampiyonluklarla dolu yillara yelken acariz
              TRABZONSPOR

Yorum

başkanın acilen 15 gün içinde olağanüstü kongreye gitmesi gerekir.. en azından yönetimine futbolu bilen maddi durumu da iyi kişileri ilave etmeli.. ve aralıkta kongre saçmalığından da tüzük değişikliğiyle kurtulmamız lazım..

Bu daha önceden yapılmalıydı şimdi yeri ve zamanı değil. Sportif başarı için futboldan gelen yöneticilerin seçilmesi şart değil. Bunu diğer takımların yönetim kurullarındaki kişilere bakarak çok net görebilirsiniz. Avrupa'nın büyük kulüplerinde de yönetici sayısı çok azdır ve çoğunluğunun spor geçmişi yoktur ama o kulüplerin hepsinde üst düzey profesyoneller yer alıyor. Bizim sıkıntımız yöneticiden ziyade profesyonellerimiz. Kaldı ki kimilerine göre 1.5 kimilerine göre 2.5 yıl daha görev süresi olan Usta'nın olası Hekimoğlu'nun adaylığı karşısında bir olağanüstü kongre kararı alma cesaretini göstereceğini düşünmüyorum. Usta'nın temel yanlışı gelecek sezon şampiyonluğa oynayacağımızı bir sonraki sezon ise kesinlikle şampiyon olacak bir Trabzonspor vaad etmesiydi. Bu durum seçilmesine önemli bir katkı sağlayınca haklı olarak isyanlar başladı. O dönem bunu inanarak mı söyledi yoksa göreve geldikten sonra yaşadıkları onu bambaşka bir tabloya mı itti bilemiyoruz. Ama şu bir gerçek ki gelecek sezon başında da ligden koparsak bu yönetimin ömrü uzun olmaz...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abi olağanüstü kongre kısmına katılmadığımı belirterekten kesinlikle kongre Mayıs ayına alınmalı.Ara dönemde gelen bir yönetime nefes alma imkanı kalmıyor.Mayısta olsa lig bitmiş oluyor ve kendi kadrosunu, yapısını kurma imkanı kalıyor.
                  bjk sanırım bu gün ya da yarın kongre yapıyor.. kimse farkında bile değil.. ama o kongreyi aralıkta yapsalardı ciddi manada tantanalı geçecekti.. işler zaten iyiyse herkes gider aynı başkana oy atar.. yönetime güçlü isimler de girmeye çalışır.. işler kötüyse yönetime talip olanlar belli projelerle gelir..

aralıkta kongre yapmak büyük bir garabet ve bu garabetten acilen kurtulmamız lazım.. ben olağanüstü kongreyi ustanın elinin güçlenmesi için istiyorum..yönetiminin çok zayıf kaldığını düşünüyorum..
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin

Yorum

• Yani bir kongre olsa acaba sonuç nasıl olur?
                    En son hodlu tarafından düzenlendi; 15.05.2016, 00:12.
                    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Süper fikir valla.. Hemen uygulanmaya konmalı. (!)
                      Benim yazıma dalga geçeceğine sen dahi fikrini yaz. Usta fab club hayranları...
                      2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu daha önceden yapılmalıydı şimdi yeri ve zamanı değil. Sportif başarı için futboldan gelen yöneticilerin seçilmesi şart değil. Bunu diğer takımların yönetim kurullarındaki kişilere bakarak çok net görebilirsiniz. Avrupa'nın büyük kulüplerinde de yönetici sayısı çok azdır ve çoğunluğunun spor geçmişi yoktur ama o kulüplerin hepsinde üst düzey profesyoneller yer alıyor. Bizim sıkıntımız yöneticiden ziyade profesyonellerimiz. Kaldı ki kimilerine göre 1.5 kimilerine göre 2.5 yıl daha görev süresi olan Usta'nın olası Hekimoğlu'nun adaylığı karşısında bir olağanüstü kongre kararı alma cesaretini göstereceğini düşünmüyorum. Usta'nın temel yanlışı gelecek sezon şampiyonluğa oynayacağımızı bir sonraki sezon ise kesinlikle şampiyon olacak bir Trabzonspor vaad etmesiydi. Bu durum seçilmesine önemli bir katkı sağlayınca haklı olarak isyanlar başladı. O dönem bunu inanarak mı söyledi yoksa göreve geldikten sonra yaşadıkları onu bambaşka bir tabloya mı itti bilemiyoruz. Ama şu bir gerçek ki gelecek sezon başında da ligden koparsak bu yönetimin ömrü uzun olmaz...
                        işte bu durumun değişmesi gerekiyor.. usta aralıktaki kongre yüzünden 2 yıllık kredisini 6 ayda doldurdu.. gelinen süreçte belki de en az suç onun ama sorumluluk da liderlerindir.. hekimoğlu ile anlaşarak güven tazelemek için tüzük tadilatını da içeren bir kongre yapılmalıdır..

trabzon ve trabzonsporun yapısı diğer kulüplerden çok farklı.. şehirde sözü geçen ağırbaşlı ve futboldan da anlayan kişiler - bence mesela hayrettin hacısalihoğlu gibi- yönetimde olursa o yönetimin önü daha açık oluyor..şehirdeki homurdanmaları ancak böyle kişiler durdurabiliyor.. şu anki yönetimde bu minvalde bir tek ahmet çubukçu var..

profesyonel yapı maalesef en az 4-5 sene daha uzağımızda gözüküyor..
                        En son memozcan tarafından düzenlendi; 15.05.2016, 00:09.
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin

Yorum

bjk sanırım bu gün ya da yarın kongre yapıyor.. kimse farkında bile değil.. ama o kongreyi aralıkta yapsalardı ciddi manada tantanalı geçecekti.. işler zaten iyiyse herkes gider aynı başkana oy atar.. yönetime güçlü isimler de girmeye çalışır.. işler kötüyse yönetime talip olanlar belli projelerle gelir..

aralıkta kongre yapmak büyük bir garabet ve bu garabetten acilen kurtulmamız lazım.. ben olağanüstü kongreyi ustanın elinin güçlenmesi için istiyorum..yönetiminin çok zayıf kaldığını düşünüyorum..
                          Bjk örneği tam oldu abi dediğin gibi Aralık olsa idi sıkıntı çıkacaktı.
                          Mayıs ayına alınması konusunda düşüncesi vardı yönetimin ama ne zaman hayata geçirir birşey diyemiyorum.
                          ÜNALKARAMANSPORLU..

"

Yorum

işte bu durumun değişmesi gerekiyor.. usta aralıktaki kongre yüzünden 2 yıllık kredisini 6 ayda doldurdu.. gelinen süreçte belki de en az suç onun ama sorumluluk da liderlerindir.. hekimoğlu ile anlaşarak güven tazelemek için tüzük tadilatını da içeren bir kongre yapılmalıdır..
                            Olağanüstü genel kurul başka tüzük tadil için kongre çağrısı başka. Sadece tüzük tadil kongresi yapmak çok zor bir şey değil ama bu durumda Usta'nın görev süresi yeni bir tartışma konusu olacak. Delegenin mevcut yönetimin görev süresini 6 ay daha uzatmaya yönelik bir girişimde bulunacağını düşünmüyorum. Muhalif kanattan tüzük teklifi kabul görse bile onlar da olağan genel kurulun 2017 Mayıs ayında yapılmasını isteyeceklerdir...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bunu sizin şahsınızda demiyorum, herhangi bir tartışma ortamı olsunda istemem ama şu eleştiriye burada binkez cevap verdik bin kezde bu eleştiri yapılmaya devam ediyor.
                              Ersun Yanal ile Hamiden önce görüşüldüğünü ama bu haldeki bir takıma ara dönemde gelmek istemediğini belirtti başkan.Hatta görüştüğümüz hocalar teklifimizi kabul etmeyince Hami ile anlaştık dedi.Bu Başkanın anlatımı.
                              Başkalarıda şu şekilde iddiada bulunuyor.Yönetim içerisinde Ersun Yanal konusunda tepkiler olunca anlaşmadan vazgeçilmiş.
                              Ersun Yanal sorumluluk almaktan kaçınıyorsa yerine başka teknik adam bulunmalıydı. Bulunmaz diye bir şey yok, illa ki birileri teklifi kabul ederdi. Zaten öyle öldük bittik tarzı kötü bir durum da yoktu. Şampiyonluk potasından uzaklaşmıştık ama Avrupa'ya gitme ihtimalimiz hayli yüksekti. Başkanın hatası Sadi Hoca ile devam etmesiydi. Futbol seyircisini ilgilendiren asıl şey sportif başarı. Takıma toparlayacak birkaç oyuncu ve iyi bir teknik adam ile şuan ilk 5'te olmamız çok da zor değildi. Ligin seviyesi ortada. Şimdi açıp baktım Konya'nın bizden sadece 2 puan fazlası varmış, Osmanlı ise 5 puan aşağıdaymış. Trabzonspor bu takımlarla çok rahat yarışırdı. Dediğim gibi Hami 3 maç üst üste kaybedince başka hoca getirilmeliydi. GS Denizli gibi bir hocayı gönderiyorsa, sen Hami'yi hayli hayli göndermeliydin. Neyse başkan gelecek seneye o kadar fazla odaklandı ki insanlar umut bağladı. Bakalım ne olacak hep beraber göreceğiz.

Yorum

• Başkan Lucescu ile anlaşti ama Turkiyeden birileri araya girip anlasmanin bozulmasini sağladi. Baskanin bu olayi cikip net bir şekilde açıklamasi lazim.
                                You Will Never Walk Alone
                                Liverpool F.C

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X