Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nevzat Aydın 3 temmuz şike sürecinde Çağlayan adliyesinde görülen davaya bir kerecik olsun gitmiş midir?Gittiğini gören veya bilen varsa bi zahmet bilgilendirsin.
    O davalarda Çağlayan adliyesinde herkes vardı da bir o mu yoktu? Bırakın bu saçma sapan tespitleri... Şike davalarından sonra kulüp içinde görev almış kimler vardı Çağlayan adliyesinde? Bende şunu sorayım o zaman. Şike sürecinden sonra hanginizin siyasi görüşü değişti ve ona göre hareket etti? Adamın biri daha dün buralarda " Uzun adam diyor" hala ... Siz neyi tartışıyorsunuz?
    Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• İkisi de haksız, daha önce de yazmıştım; görünen o ki bu tivitlerden başımız baya ağrıyacak ilerleyen zamanlarda da.
      Özkan SÜMER

Yorum

• Yahu ister telefonla ister yüz yüze görüşebileceğin kişiye sosyal medyada üzerinden laf sokmak nedir?

Yaptığın birşeye yaramadığı gibi TS ye zarar veriyor.

Yorum

• Bunlar normal. Nevzat aydın gibi vizyon sahibi adamları anlayamaz bu yerel beyinler. Bu ali rıza'yada ne oluyorsa anlamadım. nevzat aydın diye eleştirdiğin adam bu takımı şampiyon yapan yönetimin 2 numaralı adamıydı. bak üstüne basarak söylüyorum ŞAMPİYON. ve söylediği cümleye bu taraftarın %95 i imza atar.
          sadece yönetim değişsin ama bu yerel yavşak medya eleştirip dursun devri kapandı. bu takım herkesin üstünde demedi mi başkan. bu yerel medya ve yerel medyanın aciz kalemleri yettiniz artık.. almayın bunların gazetelerini, twitterde rt'lemeyin. takip etmeyin. bunların tek dertleri mamalarının kesilmesi...
          bunlar öyle yavşaktır ki: "Trabzonspor o transferi bitirdi" diye haber yapıp seni sitelerine çekerler, sende bir umutla girersin. Aç babam aç, tıkladıkça tıklarsın 10 sayfa açarsın sonuca eremezsin. sonra bakmışsın ki alt yapıdan 17 yaşındaki çocukla profesyonel sözleşme imzalanmış. aynı haberi 2 saat sonra başka başlıkla yine dayar sana. sen tıkla ki bu yavşak senin üzerinden prim yapsın reklam alsın. bunların tek derdi para.
          Nevzat AYDIN bey sizi ayakta alkışlıyorum.
          Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nevzat Aydın 3 temmuz şike sürecinde Çağlayan adliyesinde görülen davaya bir kerecik olsun gitmiş midir?Gittiğini gören veya bilen varsa bi zahmet bilgilendirsin.
            Hangimiz oradaydık ?
            Hamiş

Yorum

• bu trabzon medyasını tesislerden içeri sokmıcaksın...istanbul basını bile bunlardan daha namuslu
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Güzel yazmışsın tebrik ederim......

Patlamamış halkalı çöplüğü, denize deşarj edilen lağım gibi olmuş....

Ama keşke yazdıklarımı anlamak için Yüce Yaradan'dan sana bahşedilen olan organı kullansaydın..... Başka yerini değil...

Üye olun diyorum sadece üye olun...

Ben burada Usta'nın seçiminden 3 ay önce çalışmaya başladım. Günlerce liste hazırladım.Bmndeki insanları toparlamaya çalıştım. Arkadaşlarımla defalarca buluştum.... Saaatleriim günlerimi harcadım Trabznospor için...Üye olsaydın sende üyeler için açılan özel başlıkta neler yaptığımı görebilirdin...

Sen ne yaptın irin dolu klavyen ile pis pis şeyler yazıp takımı kurtardın... İşin garip tarafı boğaza kadar pislik dolu yazdıklarını beğenenler bile oldu....

Olsun herkes sevdiği ile beraberdir...

Sana tavsiyem gram tanımadığın insanlar hakkında yorum yapmamandır...

Ha kuduracaksın yine ama ben oyumun artkasındayım.... Hata yapmadım..... Bmn'deki insanların %90 ıda o seçimde İho'ya oy verdi...

Hatayı biz yapmadık İHO yaptı....

Hatta kendini bize tanıtamayan Usta yaptı....

Neyse sana ne atlatsak boş....Siz kalvyeden takımı kurtarmaya devam edin avanelerinizle
                "Hatayı biz yapmadık İHO yaptı....

Hatta kendini bize tanıtamayan Usta yaptı... "

Şu cümleye katılmıyorum. Kişiler seçimlerinden sorumludur. Her ceza para veya esaret ile ödenmez bazıları vicdanla ödenir. Kötü seçim yapıldığında kişinin yanlış seçim yaptım diyebilmesi bir sonraki seçim için kendini geliştirmesini sağlar.

Teşekkürler...
                {hep yek hep tek}{forever trabzonspor}

Yorum

• nevzat aydını fazla abartıyoruz ,futbol kulübü yöneticiliği açısından söylüyorum bunu ,kendi işinde son derece başarılı ve taktir edilecek bir iş adamıdır.
                  Ancak bunu yöneticilik anlamında söylememiz için çok erken . Şampiyon takımın 2. adamı dediğiniz kişinin o zamanki yönetimde çok önemli bir rolü yoktu . Hatta sadri şenerin nevzat aydının katkısızlığından memnun olmadığını da bir çok yerden duymuştum .Hadi Bu durum geçmişte kaldı diyelim .
                  Şimdiki yönetimde ise gerçekten 2. adam görünümünde evet . Sıfatı 2. Başkan . ama duruşu ne yazıkki duruşu 2. başkan gibi değil . Bu makama layık olabilmesi için daha kırk fırın ekmek yemesi lazım . şu an ki görüntüsü iş dünyasında yakalamış olduğu hava ve kulübe verdiği 3 kuruş para ile kendisini Trabzonsporun tüm değerlerinden üstünde görüyor.
                  2. başkanlık makamı öyle öyle basit görülecek bir makam değildir. Nevzat aydın'ın dünki ve daha önce yaptığı göndermeler, 2. başkanlık makamını daha önce layıkıyla yerine getirmiş ve yöneticilik anlamında da EFSANE olarak trabzonspor tarihinde ismi olan yaşayan ve rahmetli olmuş olan kişilere büyük bir saygısızlıktır.
                  Şimdi bu efsaneler çıkıp bu nevzat daha dün yırtık donla gezerken biz bu kulüp için canımızı dişimize takıp çalışıyorduk desek buna ne cvp verebilir kendileri ?
                  ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Neymiş, ekmek peşinde koşan gazetecilermiş. Pehhh. Türkiyedeki gazetecilerin bir çoğunun bırakın yerel medyayı ulusal medyada bile ne aşağılık satılık kalemler olduğunu biliyoruz. Bırakın bu ekmek mekmek hikayelerini, külahıma anlatın.

Nevzat Aydının ağzına sağlık, çok hoş geçirmiş. Satılık yerel medyası, satılmış taraftarı bu kulüpten ve onun sahici taraftarından emdiği kan yetti artık. Eme eme bitirdiniz bizi. Düşün artık yakasından, biraz nefes alsın. Öldükten sonra size bir karı dokunmayacak.

Yorum

• İlk olarak Erdinç Barutçu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      O davalarda Çağlayan adliyesinde herkes vardı da bir o mu yoktu? Bırakın bu saçma sapan tespitleri... Şike davalarından sonra kulüp içinde görev almış kimler vardı Çağlayan adliyesinde? Bende şunu sorayım o zaman. Şike sürecinden sonra hanginizin siyasi görüşü değişti ve ona göre hareket etti? Adamın biri daha dün buralarda " Uzun adam diyor" hala ... Siz neyi tartışıyorsunuz?
                      Bırakın bu işleri.Nevzat Aydın 2010-2011 sezonunda Trabzonspor yöneticisiydi.Çağlayan adliyesinde elbette olmalıydı.Adam Ofspor'a yemeksepeti.com'un fenerbahçelimüşterilerinden korkusuna reklam bile vermeye cesaret edemedi.Şike davasında üçmaymunu oynamasının sebebi fenerbahçeli müşterilerine kızdırmak istememesidir.Ama bizim güç ve paraya biat ve itaat etmeyi seven halkımız-taraftarımız-insanımız bunları görmez.Sadece yağlamalı goygoy yapar.Ha hangimiz fikrini-partisini değiştirdi diyorsun.Ben değiştirdim.Chp kökenli bir sülalem var.Chp'den milletvekilliği yapmış dayım var.2011 yılına kadar tümseçimlerde verdim oyumu.Ne zamankim6222 sayılı yasayı değiştirip Aziz itini saldılar o zamandan sonra vermedim yakınımdakilerede vermeyin diye baskı yaptım.Bu kentte il başkanlığı yapmış,yöneticilik yapmışadamlarla tartıştım.Kemal Kılıçdaroğlu'nu bir gün meydanda yaklarsam and olsunki 6222'yi soracam.Aziz'e kulluk yapmanın hesabını soracam.Hozatspor başkanı şikeden içeri atımış olsa bir gece yarısı Hozatspor başkanını kurtarmak için yasa değiştirirlermiymiş soracam.Benim haklarımın ırzına geçilirken ırza geçenlerin safında yer alan partiymiş,purtiymiş bana ne kardeşim.

Yorum

Güzel yazmışsın tebrik ederim......

Patlamamış halkalı çöplüğü, denize deşarj edilen lağım gibi olmuş....

Ama keşke yazdıklarımı anlamak için Yüce Yaradan'dan sana bahşedilen olan organı kullansaydın..... Başka yerini değil...

Üye olun diyorum sadece üye olun...

Ben burada Usta'nın seçiminden 3 ay önce çalışmaya başladım. Günlerce liste hazırladım.Bmndeki insanları toparlamaya çalıştım. Arkadaşlarımla defalarca buluştum.... Saaatleriim günlerimi harcadım Trabznospor için...Üye olsaydın sende üyeler için açılan özel başlıkta neler yaptığımı görebilirdin...

Sen ne yaptın irin dolu klavyen ile pis pis şeyler yazıp takımı kurtardın... İşin garip tarafı boğaza kadar pislik dolu yazdıklarını beğenenler bile oldu....

Olsun herkes sevdiği ile beraberdir...

Sana tavsiyem gram tanımadığın insanlar hakkında yorum yapmamandır...

Ha kuduracaksın yine ama ben oyumun artkasındayım.... Hata yapmadım..... Bmn'deki insanların %90 ıda o seçimde İho'ya oy verdi...

Hatayı biz yapmadık İHO yaptı....

Hatta kendini bize tanıtamayan Usta yaptı....

Neyse sana ne atlatsak boş....Siz kalvyeden takımı kurtarmaya devam edin avanelerinizle
                        İho avaneleriyle aynı duyguları paylaşmak, aynı yerlerden vurmak nasıl bir duygu.

Birlik beraberlik diyoruz ; aklıselim kişiler bile çelme takmaya ,açık aramaya çalışıyor.

Kusura bakmayın da bizden bir cacık olmaz. Yoğurdumuz eksik.

Yorum

• bence nevzat.a sataşan zat ( ali rıza .mıydı neydi . her neyse işte . )
                          büyük resmi gördü .

o büyük resim ne peki .

çanlar artık

öz evlatlar için , araya nifak sokmak isteyenler için ,
                          rant çevreleri için , mevki makam peşinde koşanlar için ,
                          işlerini artık eskisi gibi yürütemeyecekler için ,
                          devrimin ayak sesleri günden güne yükselerek geldiğini görenler için

çalıyor beyler .

artık istediğin kadar yerel basını kullansan da.
                          kalemşörlerine istediğin kadar nifak dolu yazı yazdırsan da .
                          yapabildiğin kadar dedikodu üreterek milleti galeyana getirsen de .
                          elindeki tüm imkanlarla saldırmaya devam etsen de.
                          artık başkanı yolundan artık kimse çeviremez.

o doğru veya yanlış bir yola girdi .
                          sonunda batacaksa da çıkacaksa da kendi doğruları ve kendi yanlışlarıyla olacak bu iş .
                          start düğmesine kendisinden başka kimseye bastırtmaz bu saatten sonra .

gördüğüm ve dinlediğim kadarıyla başkan niyeti bozmuş .
                          bu yeniden yapılanmayı kendine bi gurur meselesi yapmış .
                          köprüleri attığını biliyordum ama bu sefer attığı sadece köprüyle sınırlı kalmayacak anlaşılan .
                          destek olanla kol kola girecek , ahlaksızlık derecesinde muhalefet edeni de pratik zekasıyla toplumun önüne atacaktır .

çünkü liderlik bunu gerektirir .

hazır mıyız gençler .....

uçuşa geçiyoruz.....

Yorum

• Sadece 61000 üye başlığını açın okuyun bakın nasıl cabaliyorum 1 üye kazanmak için. Okuyun belki biraz utanirsiniz.....
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Ben yöneticilerin twit işlerine eveliyattan beri ayarım arkadaş helede uslüb sorunu olanların twitleri resmen kaos ortamına sokuyor mevzuyu.
                              Başkanda dahil şu twit işlerine son vermeli yoksa yeni yeni sorunlarımız üreyecek.

Yorum

Sadece 61000 üye başlığını açın okuyun bakın nasıl cabaliyorum 1 üye kazanmak için. Okuyun belki biraz utanirsiniz.....
                                Zaten üye olun dediğin konuyla alakalı hemfikirim. Üye olmayanların eksikliği ya da şartların uyuşmaması.
                                Bu konuda sizi eleştiren yok ki. Hatta takdir ediyorum.

Eleştirdiğim kısımlar farklı. Diğer arkadaşlarında aynı şekilde.
                                Dediğim gibi bir öz eleştiri yapın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X