Başkan fatih atik ve Marine sözleşme uzatılmayacak diye plaket verdin açıklama yayınladın.aynı plaketi Yumlu ve Salihe de verip sözleşme uzatılmayacak diyebiliyor musun? bunu diyemez isen o sözleşmeleri uzatırsan sana da yazıklar olsun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
kimse kimseye suç bulmasın kardeşim,bir klüp bu hale başkası eliyle gelmez. ne yaptıysak kendimize yaptık. sen çapsız bir başkan seçersen sonuçlarına katlanırsın. toplumlar, topluluklar yaptıkları yanlış tercihlerin sonuçlarına katlanmak zorunda kalırlar. ülke yönetiminde yanlış tercih yaptığımızda burnumuz b.ktan çıkmıyorsa klüp yönetiminde de yanlış yaptığımızda aynısı olur. iho sürecinin sonucudur bu süreç..Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBak bu konuda sana katılıyorum. Ayrıca rica ediyorum samimiyet babında bana "sen" de. Şike süreci ya da manevi değer anlamında, Ersun Yanal ile Trabzonspor ruhunu bağdaştıramıyorsak Ersun'un o kapıdan içeri girmesinin bir anlamı yok.
(Çıkarttığım Yusuf Yorumu)
Ersun olayı ise iyice kişisel benim için.
Ben Ankara'dayken (ki hala oradayım) Ayşe Abla Koleji'ne Gençlerbirliği teknik direktörü olarak sempozyuma geldiğinde tanışmıştık. Bu adam bir Fenerbahçe taraftarıdır. Ama Gençlerbirliği deyince durgun yüzünü Trabzonspor deyince görecektin bir de... Daha sonraları babam aracılığyla bir kaç kez daha gördüm kendisini. Trabzonspor'a özel bir hayranlığı vardır. Bu hayranlık da malum sezonlardan dolayıdır. 70ler...
Benim çok yakın Fenerbahçeli arkadaşlarım var. Özellikle belli bir yaşın üstünde. Bunlar karşılıklı konuşacak adamlardır. Nasıl Trabzonspor'un salak fanatik taraftarı var Fenerbahçe'nin de öyle. Benim konuştuğum insanlar ise Galatasaray'dan çok Trabzon'u kendilerine rakip gören adamlar. Neden biliyor musun? Adamlara zamanında saygı duydurtmuşuz. Yeni nesilde bu elemanlar yok artık. O 70leri gören fenerliler Trabzonspor'a farklı bir sempati duyarlar.
Ne yazık ki sen de ben de bu profesyonel kapital futbol sisteminde kendimizi yere atıp faul ararız...
Bak keşke, antrenörümüz Sampaoli olsa. Ya da teknik anlamda sıfırdır gözümde ama felsefik anlamda babam gibi severim Şenol olsa...
Ama kardeşim yok yok...
Adam yok. Ersun Yanal hangi noktaya gelip s....rim böyle işi dedi biliyor musun? Egemen fenere gittiğinde antremanda 3 temmuz sürecini alkışladı, hatırlıyor musun? Sanırım bir tek futbolcu olarak hiç beğenmem ama karakterli Uğur Demirok gitti hakemleri protesto etti. Bunlar değerlendirilir...
Herkesi her hareketiyle harcayamayız...
Adrenalin nedir bilirsin... O illet hormon çok salgılanırken ne olacağı bilinmez.
Onur, o formayı bıraktı silecek miydik Onur'u? Adam çıktı özür diledi ve adam gibi Eskişehir maçında konuştu... Bir şekilde negatif olayları bile kendi çıkarına kanalize etmeyi sağlaman gerek... O olmaz bu olmaz değil, değişime ve DEĞİŞTİRMEYE açık olmalısın...
Bak şu kadarını söyleyeyim, eğer bu takım senin de az önce yazıp öngördüğün gibi ilkeli bir takım olacaksa buna en yaklaşabilecek kişi USTA'dır. Biraz daha sabret, çok değil, önümüzdeki sezon ortasına kadar, ilk senesi bitsin aynı şeyleri söylemeyeceksin...
ersun konusunuda uzatmak istemiyorum sonucu yok bu işin ersunu ben istemiyorum midem kaldırmıyor keza şenol güneşide öyle kimse bana efsane falanda demesin trabzonspor olmasaydı öğretmen emeklisi olarak şimdi mayıs çayını kırıyordu trabzonda bu takıma o 1 verdiyse bu takım ona 100 verdi o gitti ne yaptı şikeci takıma hocalarak ben zaten şampiyon olmadım dedi
Yorum
-
Adamda vizyon var yeaaaa
#spoiler
Sportoto süper lig de 1 galibiyet 1 milyon lira
#spoiler
Ama ekonomiyi düzeltti yeaaaa
Olm sende anlama sorunumu bar 1 galibiyet 1 milyon lira
Yaptığı sözleşme düzenlemelerinden kazandıklarını zaten galip gelse bi kaç Maçta kazanacaktı hemde Avrupa kupalarına katılacaktı
Ama Adamın vizyonu var
Yersen....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Benim şu ana kadar gördüğüm başkan ve yöneticiler aşağı yukarı tespitleri doğru yabıp uykulamada yanlışlar
yaptılar, eğer bu yönetimde aynı şeyleri yaparsa altından kalkılamayacak durumla karşı karşıya kalırlar.
Ellinci yıl söylemi bir hedef gibi görünsede bence bir motivasyon takdiğinden pek öteye geçmeyecek gibi görünüyor,
şu anda böyle bir motivasyona ihtiyaç var, ancak olası bir olumsuzluğa karşıda yönetimin takımı ve taraftarı ayakta tutacak
başka yöntemleride geliştirmesi lazım diye düşünüyorum. Çünkü Trabzonsporun en büyük zaafı bir yıkıma uğradığı zaman
çabuk toparlanamamasıdır. Yakın geçmişte bunun örneklerini hep beraber gördük, 96 ve 2011 en iyi örneklerdir.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
Eski msjlarima bakarsaniz bende koyu bir usta taraftariyim
Ancak baskan suana kadar sinifta kaldi
En basit hangi vaadini yapti
Secilmeden butun sponsorluk anlasmalri son asamada demiyormuydu geliri 3 ayda 170 m cekmiyecekmiydi ne yapti
Tamam iyi hos konusuyor ama hep bos
Gelin gorunki celil de secilseydi pek farkli olmazdi
Lemi ve mafiya baskan yardimcilarindan birsey beklenmezditut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
Taraftarda artık bu kafayı değiştirmeli, 70 lerde yakalanan başarıları aynı yöntemlerle yakalıyabiliriz
düşüncesine kapılıp işi bu kadar basite indirgememesi gerek. Çünkü 70 lerden sonraki futbol anlayışını biz geliştirecek
hamleleri yapamadık, bırakın hamle yapmayı bayağıda gerilerde kaldık. Aklıma kalmış bir örnek vereyim; Özkan Sümer
Alikemali takımın başına getirdi ve bir süre sonra görevden aldı, bir zaman sonra Alikemale dediki; iyiki takımı senden
aldım, yoksa bu takımı düşürürdün. Ben Özkan hocayı öz evlatcılardan biliridim,belkide öyledir, ancak bütün karşı
gelmelere rağmen Samet Aybabayı takımın başına getirdi, o zamanın şartlarında iyi işlerde yapmaya başladılar, fakat
her nedense sonunu getiremediler. Demem şu ki; yöneticilerin bildiği doğruları uykulamak için her ne olursa olsun dirayet
göstermeleri şart. Yani biraz zorlanınca bırakıp kaçmayacaksın. Trabzonsporun kararlı ve her durumu acık yüreklilikle
taraftara söyleyecek yöneticilere ihtiyacı var.En son salihismet tarafından düzenlendi; 14.05.2016, 15:41.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUstayi elestirmeyin desene kisaca uzun uzun yazmana ne gerek var usta harika bir baskan ne de olsa neyse 50.yilda sampiyonluk sozü patlayinca gorucem ben sizleri
Bir yonetim degismis ligin ortasında, ligin kalanina gecis donemi denmis. Seneye takim yenilencek denmis. Hoca degiscek denmis.
Bu yaz yonetim dediklerini yapmazsa hep beraber elestiririz. Bizim de kan bağımız yok ustayla. Ama akilli insanlarsiniz hepiniz. Art niyetli davranmayın.
Bir insan size bu donem gecis donemi sportif basari beklemeyin. Önümüzdeki seneyi bekleyin diyorsa adami daha bu sene icin ne diye elestiriyosunuz?
On yargili davranıyorsunuz. Art niyetlisiniz. Kabullenin.
Tam yerel medya kafasi. Her hafta at tut. Gonder bu yazdıklarini yerel medyaya alsınlar seni ise.
Yorum
-
başkan aşağı yukarı 70 milyon tl tasarruf yaptım diyor.üzerine de her şeye rağmen güray ve muhammet alınmış. hala daha galibiyet 1 milyon tl diyen var.taş çatlasın 5 galibiyet fazla alabilirdi bu takım. mbia'nın sezonun ikinci yarısındaki maaşını anca karşılardık. bu geri adımlar ortalığı toparlamak için yapıldı. bu kadar sorunlar üzerine hadi bakalım ikinci yarı çıkış yapıyoruz deyip hoca futbolcu getirince her şey düzelecek zannedenler var.sorunları kapata kapata bu hale geldik zaten. adam doktor. hastanın semptomlarını geçiştirirsen ağrı kesiciyle atlatmaya çalışırsan hastalık büyür, sonra geç olur. ciddi bir muayeneden geçip sorunları tespit etmen lazım. bu arada da acaba ne çıkacak diye endişelenip, normal hayata sekte vurulması işin doğasıdır.
hasta vücutla iş halletmeye çalışanlar var. gs'nin denizli ve donk hamlesini, bursa'nın hamza hamlesini örnek gösteriyordunuz çoğunuz. hani ne oldu? anlık bir parlama. sonra denizli istifa, donk yuhalanıyor. gidin bakın bursa gündemine, hamza istifa edecek mi haberleri dolaşıyor. geçen sene değişiklik 10. haftada oldu devre arası 4 transfer yapıldı. çözüldü mü sorunlar? ersun taraftarla maç sırasında atışacak hale gelmedi mi? o kazandığımız avrupa hakkı çarçur olmadı mı?
hafıza hafıza değil ki, iki günde doluyor kota. bjk'nin ilk sene yaptığı hamleler, gündemi çabuk unuttunuz.bütün ülke dalga geçti adamlarla ilk sene. bu forumda yazılanlar da dahil. kimse kale almıyordu. kendi camialarındaki laflar yapamazsınız, edemezsiniz böyle olmaz laflarıydı. neydi peki o hamleler. ucuz avrupa'dan getirilmiş genç yerli oyuncular. mevcut kadrodaki oyuncuların sözleşmelerinde indirime gitme, kabul etmeyenlerle yolları ayırma. başka bir şey yok. peşin peşi avrupa'dan iki yıl men yediler. usta ne yapıyor peki şimdi? vaatler büyükmüş. adam gibi dinleyen için vaatlerin hangi şartlara bağlandıkları ve alternatif seçenekler de söylendi. duymak istemeyene diyecek bir şey yok.En son artvints tarafından düzenlendi; 14.05.2016, 15:07.
Yorum
-
Taraftar kafayı de-ğiş-ti-re-cek nokta. Ateşin içinde çırpınan bir yönetimi bu şekil eleştirmeye
başlarsan ortada görecek Trabzonsporuda bulamayabilirsin, Trabzonsporun şu anki durumu bu.
Bilerek geldi edebiyatınıda kimse yapmasın, araba değilki motorunu değiştirip yola devam edesin.
Elbette eleştiri olacak, fakat bu yönetimi mümkünse üç sene sonra eleştirin, birde bu yolu deneyin.
Bence şuanda Trabzonspor bıcak sırtında duruyor, daha öncede söyledim, eğer sabır gösterilmezse
altından kalkılmaz bir yıkımla karşı karşıya kalabiliriz, çünkü Trabzonspor herhanki bir takım değil, özel
bir takımdır.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi böyle yapmayın işte. üç maç kazanınca şampiyonluk hesabı yapan bizim tarafta değil sanki.bir sene takımı oturttuktan sonra, ertesi sene şampiyonluğa oynamamanın bir izahı var mı? her sene aynı hesap yapılıyor zaten.hoca için çok çeşitli açıklamalar oldu.alternatifler sıralanarak.istediğinizi duyuyorsunuz. öyle kolları bağlayarak yapsınlar da görelim diyerek olmaz bu iş. omuzu verip sonuna kadar destek olacaksınız, yolda kalırsak dönüp kavga ederiz. samimiyetle hadi bakalım inşallah dediğini göremiyoruz şu tayfanın.siz de bunlara destek oluyorsunuz. adamlar seçim kazanmış, az saygı lütfen. ne biliyorsunuz kim niye oy verdi? çoğu insan yurtdışından geldi oy vedi. usta o heyecanı yarattı demek ki.sırf klübü kurtarmak için o kalabalık kongrede. vazgeçin şu dedikodulara inanmaktan. özak sanki üvey evlat.istediğine fikir danışır. az biraz samimi olsalar onlarla da diyalog kurulur. ayıptır artık.Üşenmezsen geçmişe dönük yazdıklarımı okursan bu şartlar altında Usta'yı desteklediğimi görürsün. Ama desteklemek demek her şeyine de eyvallah demek değil. Benimkisi (kabullenmesen/iz de) durum tespiti ve gerçekler.
Bu hatayı İHO'cular da yaptı. Millet transfer başlığında çıldırırken kulüp batıyor dediğimizde muhasebecimisin sen sana ne kulübün parasından sen taraftarlığına bak diyorlardı.
Adam ciddi hatalar yapıyor. Bunu görme, eleştirme demek te destekse bu anlamda destek değilim, evet. Aşırı duygusal yaklaşıp eleştirenleri de Usta düşmanı diye yaftalamak doğru değil.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok önyargılı düşünüyorsun benim hakkımda ve hala beni Usta muhalifi görüyorsunÜşenmezsen geçmişe dönük yazdıklarımı okursan bu şartlar altında Usta'yı desteklediğimi görürsün. Ama desteklemek demek her şeyine de eyvallah demek değil. Benimkisi (kabullenmesen/iz de) durum tespiti ve gerçekler.
Bu hatayı İHO'cular da yaptı. Millet transfer başlığında çıldırırken kulüp batıyor dediğimizde muhasebecimisin sen sana ne kulübün parasından sen taraftarlığına bak diyorlardı.
Adam ciddi hatalar yapıyor. Bunu görme, eleştirme demek te destekse bu anlamda destek değilim, evet. Aşırı duygusal yaklaşıp eleştirenleri de Usta düşmanı diye yaftalamak doğru değil.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum