Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'a maddi anlamda Profesyonel eli değdiği hemen belli oldu....

Borç artışı durduğu gibi 36 milyon tlde azaldı....

Üstelik bu olay asıl gelir getirecek sponsorluk anlaşmaları olmadan oldu....

Şu anda tek handikapımız kısa vadeli bçlarımızın yüksekliği. uzun vadeli banka kredisi ile bu sorunuda çözebilirsek önümüz açılır....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• bazıları 36 milyon tl az diye düşünebilir ama öyle değil durumlar. her seferinde faiz yükü var.borç artış ivmesinin azalması veya durması bile iyi gösterge olabilirdi. ama üstüne borcu azaltmışlar.bence müthiş bir şey.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bazıları 36 milyon tl az diye düşünebilir ama öyle değil durumlar. her seferinde faiz yükü var.borç artış ivmesinin azalması veya durması bile iyi gösterge olabilirdi. ama üstüne borcu azaltmışlar.bence müthiş bir şey.
        Yooo hiç az biraz rakam değil 36 milyon tl....

Bu arada bir anektod daha vereyim... Trabzonspor'un borçları Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden daha fazla idi.....

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu arada bir anektod daha vereyim... Trabzonspor'un borçları Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden daha fazla idi.....
          borç azaltmışlar demek borç ödemişler anlamına mı geliyor, yoksa futbolcuların maaşlarındaki düzeltmelerle oluşan bir durum mu bu? toplamda 70 milyon tl gibi bir tasarruf yaptık diyordu zannediyorsam başkan. 36 tl borç azalmışsa, yaklaşık bir 30, 40 milyon tl de faiz ödüyoruz demektir.

Yorum

• sefa, erkan ve musa'nın para alamadıkları için sorun çıkardıkları ve kadroya alınmadıkları haberleri yapıldı. hatta sefanın icraya başvurduğu. 1461 dekilerin de durumu ortada. yönetim de her defasında düzenli ödemeye geçtik, sorun yok diyor. bi yerde bi yanlış var ama basın mı ortalığa yine fitne yayıyor bilemiyorum.

bu arada ziraat bankasına başvurduğumuz 250 milyonluk kredi galiba onaylanmış.
            There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              borç azaltmışlar demek borç ödemişler anlamına mı geliyor, yoksa futbolcuların maaşlarındaki düzeltmelerle oluşan bir durum mu bu? toplamda 70 milyon tl gibi bir tasarruf yaptık diyordu zannediyorsam başkan. 36 tl borç azalmışsa, yaklaşık bir 30, 40 milyon tl de faiz ödüyoruz demektir.
              fubolcuların maaşlarındaki düzeltmelerde otomatik olarak aynı oranda borcun azalışı demek.....

1 haziran 2015-29 şubat 2016 tarihleri arasında faiz olarak 15 milyon tl ödemişiz.....

Yaptığımız transferlerin negatif etkisinide hesaba katmak lazım......

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sefa, erkan ve musa'nın para alamadıkları için sorun çıkardıkları ve kadroya alınmadıkları haberleri yapıldı. hatta sefanın icraya başvurduğu. 1461 dekilerin de durumu ortada. yönetim de her defasında düzenli ödemeye geçtik, sorun yok diyor. bi yerde bi yanlış var ama basın mı ortalığa yine fitne yayıyor bilemiyorum.

bu arada ziraat bankasına başvurduğumuz 250 milyonluk kredi galiba onaylanmış.
                yönetim güncel alacaklari düzenli ödemeye basladi
                sefa ve nizam eskiden kalan alacaklara karsi bonservisini verelim teklifi gelmeden akilli davranmaya calisiyor

erkan olayi bence yalan
                avrupa sampiyonasi öncesi bukadar ahmak olmaz bir oyuncu
                bugün hersey aciklanir
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Guzel isler bunlar, ama yol uzun. Sponsorluktan falan gelen paralar ancak suanki futbolcularin kontratlarina yeter. Suanki kadrodan kimi satarsak kardir. Daha eskilerden kalan davalar odemelerimiz var. Onlarida unutmayalim. Kisa vadeli olan borcumuz icin faiz odenece bu sene. Hepsini katarsak, transfer isi zor. Zaten baskan onun icin scout ekibini kurdu. Cok ucuz transferler yapacagiz. Bunlar sorun degil tabi ama seyirciye bunlari anlatmak gerek. Beklenti icinde olmasin kimse.
                  "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• Braga teknik Direktörü Paulo Fonseca ile anlastigimizi söylemis Tanju Colak.
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• ahanda haber geldi

Trabzonspor’un başarılı oyuncusu Erkan Zengin hastalığı neden ile Gaziantepspor maçında oynamazken, hakkında çıkan iddialara ise isyan etti.

Erkan Zengin yakın çevresine bu haberler sonrası isyanını diler getirirken, “Trabzonspor ile şuana kadar asla para konusunu dert etmedim. Sahaya çıktığım zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Yakamı bıraksınlar işimizi yapalım” dediği ifade edildi.

Hastalığı nedeni ile İsveç Milli Takım kadrosundan da çıkarılan Erkan, “Kötü bir hastalık geçirdim. Yüksek bir gribal enfeksiyona yakalandım. Özellikle yüzümde uyuşukluklar var. Bu nedenle Gaziantepspor maçının kadrosunda yer almadım. Milli takım kadrosundan da çıkarılmıştım. Milli takımda da mı para için oynamadım?” diyerek çıkan haberlere isyan ettiği belirtildi

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ahanda haber geldi

Trabzonspor’un başarılı oyuncusu Erkan Zengin hastalığı neden ile Gaziantepspor maçında oynamazken, hakkında çıkan iddialara ise isyan etti.

Erkan Zengin yakın çevresine bu haberler sonrası isyanını diler getirirken, “Trabzonspor ile şuana kadar asla para konusunu dert etmedim. Sahaya çıktığım zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Yakamı bıraksınlar işimizi yapalım” dediği ifade edildi.

Hastalığı nedeni ile İsveç Milli Takım kadrosundan da çıkarılan Erkan, “Kötü bir hastalık geçirdim. Yüksek bir gribal enfeksiyona yakalandım. Özellikle yüzümde uyuşukluklar var. Bu nedenle Gaziantepspor maçının kadrosunda yer almadım. Milli takım kadrosundan da çıkarılmıştım. Milli takımda da mı para için oynamadım?” diyerek çıkan haberlere isyan ettiği belirtildi
                        bu iyi haber. gs maçında takımı o şekilde sahiplenip isyan eden birinden beklemezdim zaten. ama diğerleri özellikle sefa uefa ile olan durumumuzu koz olarak kullanıp bişeyler koparmanın derdinde anlaşılan.
                        There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu iyi haber. gs maçında takımı o şekilde sahiplenip isyan eden birinden beklemezdim zaten. ama diğerleri özellikle sefa uefa ile olan durumumuzu koz olarak kullanıp bişeyler koparmanın derdinde anlaşılan.
                          sefada cok acikta
                          musayi bitürlü anlayamadim
                          ahim sahim bir alacagi da yok
                          yönetimlen anlasilmis ve tutulmus ödeme plani var subattan beri, derdi nedir anlayamadim

Ünal Karaman

Yorum

ahanda haber geldi

Trabzon'da dedikodu virüsü Erkan Zengin'in yakalandığı hastalığın virüsünden daha kötü maalesef.....

Yorum

sefada cok acikta
                              musayi bitürlü anlayamadim
                              ahim sahim bir alacagi da yok
                              yönetimlen anlasilmis ve tutulmus ödeme plani var subattan beri, derdi nedir anlayamadim
                              hikayenin tumunu bilmiyoruz. Belki adamlar aylardir konusuyor yonetim ile. Ilerleme olmadigi icin boyle birsey yapmis olabilirler. Futbolcu hakkini arar, bu futbolculari seyirci onune atmak asil sorun. Bu isimler disari veriliyor ama neden denilmiyor ki bu kontratlari yapanlarin Allah belasini versin? Sorun orada. Futbolcunun bir sucu yok. Futbolcuya o parayi soz verende sorun. Ha parasini sorup sorusturmayan futbolcuyuda alnindan opeceksin. Ama hakkini arayan adamada kizamazsin. Seneye yollarsin gider. Sefa bu takimin futbolcusu degil zaten.

Erkan Zengin isi Cevat Kol haberi kokuyor. Cevat Kol iyi becerir bu isleri. Isi gucu takimi karistirmak.
                              "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• İlk olarak Bayundur Han tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hikayenin tumunu bilmiyoruz. Belki adamlar aylardir konusuyor yonetim ile. Ilerleme olmadigi icin boyle birsey yapmis olabilirler. Futbolcu hakkini arar, bu futbolculari seyirci onune atmak asil sorun. Bu isimler disari veriliyor ama neden denilmiyor ki bu kontratlari yapanlarin Allah belasini versin? Sorun orada. Futbolcunun bir sucu yok. Futbolcuya o parayi soz verende sorun. Ha parasini sorup sorusturmayan futbolcuyuda alnindan opeceksin. Ama hakkini arayan adamada kizamazsin. Seneye yollarsin gider. Sefa bu takimin futbolcusu degil zaten.

Erkan Zengin isi Cevat Kol haberi kokuyor. Cevat Kol iyi becerir bu isleri. Isi gucu takimi karistirmak.
                                subat, mart, nisan
                                anlasildigi gibi paralarini aldilar

önce el sikisip sonra sikayet etmek ne demek, bu 2 oyuncu hareketlerinlen iho kadar suclu

Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X