Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hey gidi Dostlar ;

Sokakta neler duyuyorum....

-İho bile bundan daha iyiydi diyenler bile var.... evet hala var......
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Trabzonsporumuz'un Başkanı Muharrem Usta!

İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hey gidi Dostlar ;

O kadar rezilliğe rağmen son kongrede 1000 oy almış olması tehlikenin boyutunu anlamaya yeter.
      Bunun yanına bir de yerel medyayı eklersek işleri yoluna koymak biraz da Muharrem Usta'ya gerçekleri gören taraftarın vereceği destekle doğru orantılı olacaktır.
      Yeni sezonda rekor sayıda forma ve kombine satışı,kulüp üyeliği başvurusu olmazsa olmazlarımızdan.
      Son tartışmalar biraz da bu motivasyonu sağlamaya yönelik diye düşünüyorum.
      En son bordox tarafından düzenlendi; 12.05.2016, 15:25.
      Amatör ruh,profosyonel düşünce
      İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Sponsorlar sankı sıraya gırdıde bız begenmıyoruz.
        Bırıde fenerbahçeyle besıktasta avrupadan men yedı ama onlar sponsor buldu demıs.Onlarla senın lobı gucun bır degıl.Onlarda en kotu yukarıdan bırılerı araya gırer bulurlar bır sponsor.Ayrıca fb falan gogus reklamı ıcın bır ara sıkıntı çekıyordu.Bızzat Abdullah Kıgılı soylemıstı bunu.
        Avrupa cezası bellı olmadan kımse sponsor olmak ıstemez artı yonetımde ıstemez.Teklıf veren sponsorlarda dusuk ucret verır.Sımdı 5 e anlasırsak avrupada cezası yemessek 7 ye falan anlasırız.
        Lıgler devam ederkende hocayla anlasmak zor.Ilgılenılen hoca suan takım çalıstırıyor olabılır.Lıg bıtmeden açıklamak ıstemezler.
        Takım borç batagında onu geçtım dogru durust gelır yok hıc bır sey yok şak dıye sponsor ıstıyorlar.
        Yonetımın ısı çok zor.Bence acele etmemekle ıyı yapıyorlar.Belkı men cezası yemeyız.Sponsorlara elımızı guclendırırız.

Yorum

• Borcumuz boyumuzu aşmış durumda bu saatten sonra yapabileceklerimizin canlı örneği şiketaş.

2 yıl kemer sıkmak zorundayız ki 3. yıl gerçekten iyi bir kadromuz olsun borcumuz normale insin.

Sponsorluklar konusunda ne yazık ki istanbul kulüpleri kadar şanslı değiliz her konuda olduğu gibi bunun en büyük nedeni ise taraftar sayımızın istanbul kulüplerine göre çok az olması. Öreneğin şiketaşın bile taraftar sayısı neredeyse bizden 2 kat fazla.

O sebeple yük yine bizlere düşüyor Yeni Statta Kombine, TSClub, Trabzonspor Dergisi, Coca Cola Taraftarın Yanında kampanyası,Lukoil Trabzonspor Taraftar Kart, Anadolu Sigorta Trabzonspor Kasko, Denizbank Vakıfbank Garanti Trabzonspor Kartları (Ayrıca bu kampanyalardan bir kısmı ek ücret ödemeden TS ye maddi yardım yapmamızı sağlıyor)
          En son S.ÖZKAN tarafından düzenlendi; 12.05.2016, 15:38.

Yorum

• Sayin M.Usta degilde diger Adaylar secilseydi IHO dan ne farklari olacakti? Günü kurtarmak icin sacma sapan Transferler yapilacakti veyahut Trabzon Cocuklari dedigimiz Dinazorlar Sefa sürmeye devam edeceklerdi (Gereksiz Görev Dagilimlari ve o Mevkilere giden ,,aslinda olmayan" Paramiz)... Trabzonsporun onu yipratan bir Özüne ihtiyaci yok... Trabzonsporun onu yönetmesini bilen Insanlara ihtiyaci var... Öyle 2-3 Aday birlesmekle olmaz bu Isler... Er yada gec bu Takim Ucurumdan düsecekti... Cakiroglu gibi Mafyatik Insanlarla olacak Isler degil bunlar...

Maddi Durum ortada... Bu Takim bu hale gelirken neredeydinizde, cikmis Takimi Ucurumdan kurtarmaya calisan Insanlarla ugrasiyorsunuz?

Yillarca IHO gibi beceriksiz ve vasifsiz bir Insana ses etmeyenler iki Günde Usta ya sallar olmuslar... M.Usta ve Yönetimi Maddi acidan Isleri Yoluna koymak icin ellerinden geleni yapiyorlar... Eger bu Yönetim bile basarisiz olursa ben bu Takimin gelecegini maddi acidan hic iyi görmem... Hazir M.Usta gibi kaliteli ve beyefendi bir Baskanimiz varken kiymetini bilin ve Destek verin... Yapilan her Habere inanmayin... Trabzonsporun Düsmanlari kendi icinde... Kimin ne oldugunu zaten konusmaya gerek yok...

Hayalini kurdugumuz seyler zamanla olacaktir, ama önce bu maddi krizi atlatmaliyiz... Illaki M.Usta ve Yönetimide Hata yapmistir ve yapacaktir ama genel olarak bukadar abartilacak birsey görmüyorum... Giderler indirildi, Scouting Sistemi geldi... Yönetim Kredi ile eski Yönetimlerin Pisligini temizleyip önüne bakmak istiyor ama köstek olan Taraftar cok... Hangi Sponsor haftalarca Seyirciye kapanan Stada Ismini vermek ister? Bukadar kolaymi bu Isler? Kolaysa siz neden Aday olmadiniz? Biraz sabir derdim ama birazla olacak Isler degil bunlar... Kendimizi daha fazla kandirmayalim... Epey Sabir ve Zaman gerekiyor... Gereksiz yere birde siz yipratmayin Takimi ve Yönetimi...

Sabirsiz olan Arkadaslar su Takima iyilik yapip Taraftarliklarini iyi günler gelenekadar Askiya alsinlar... Yada daha güzeli: Kötü Günde Takimlarina sahip cikip destek olsunlar...
            “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Yanliz bizim camiada bulunduğumuz durumu kavrayamayanlar var...
              En son S.ÖZKAN tarafından düzenlendi; 12.05.2016, 16:10.
              !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hey gidi Dostlar ;

Onlarin Soyu tükenmez...

Yorum

• İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  .
                  Trabzonspor Tarihinin en kötü Sezonunun yasiyor Baslikli bir Haber Yönetimi karalamalarina yetiyor... Zaten M.Usta ve Yönetimi gelir gelmez Mucizeler yaratacakti... Bilgisiz Insanlar Fikir Sahibi olunca böyle Seyler cikiyor iste ortaya... Rabbim Sonumuzu hayir eylesin...
                  En son S.ÖZKAN tarafından düzenlendi; 12.05.2016, 16:11.

Yorum

• Bir karikatür vardı: gece yatan bir çocuk bir sürü dua ediyor şu olsun, bu olsun, o olsun diye.. Sonunda da "acaba yarın olur mu ki?" diyor..

Bizim camia da o hesap. Her şey olsun ama hemen olsun

Şu an sponsorlar belli değil, hoca belli değil, gidecek/kalacak oyuncular belli değil vs gibi konularda eleştiri yapılıyor. Haddini aşıp istifa falan diyenlerde var ama onları ciddiye almamak lazım. Eleştiriler için "bence" henüz erken.. Çünkü bütün bu eleştirelen konularda başkan çalışmalar yapıldığını söylüyor. Ama biz ne yapıyoruz, yukarıda dediğim gibi şu olsun, bu olsun ama hemen olsun moduna giriyoruz. Önümüzdeki 1 ay içinde bütün bu belirsizliklerin ortadan kalkma ihtimali var mı? Var. 1 ay içinde bunların belli olunca çok mu geç kalmış oluruz? Hayır. E daha ne o zaman?

Kongre öncesi kim seçilirse seçilsin yeni yönetime sabretmek gerekiyor diyenler bugün Muharrem Usta'ya gerekli sabrı göstermiyor. Sabredin dediğimiz zaman da bizi Usta'nın koruyucusu ilan ediyor. Gülüyorum sadece..

Kamp dönemi başladığı vakit bu belirsiz konuların hepsinin halledilmis olacağına eminim. Ha, yok hâlâ halledilmemis konular varsa o zaman gerekli eleştirileri de yapacağım. Şu an için hoca/transfer/sponsor vb. konulardan yönetime saldırmak için henüz erken olduğunu düşünüyorum..
                    En son S.ÖZKAN tarafından düzenlendi; 12.05.2016, 16:12.
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir karikatür vardı: gece yatan bir çocuk bir sürü dua ediyor şu olsun, bu olsun, o olsun diye.. Sonunda da "acaba yarın olur mu ki?" diyor..

Bizim camia da o hesap. Her şey olsun ama hemen olsun

Şu an sponsorlar belli değil, hoca belli değil, gidecek/kalacak oyuncular belli değil vs gibi konularda eleştiri yapılıyor. Haddini aşıp istifa falan diyenlerde var ama onları ciddiye almamak lazım. Eleştiriler için "bence" henüz erken.. Çünkü bütün bu eleştirelen konularda başkan çalışmalar yapıldığını söylüyor. Ama biz ne yapıyoruz, yukarıda dediğim gibi şu olsun, bu olsun ama hemen olsun moduna giriyoruz. Önümüzdeki 1 ay içinde bütün bu belirsizliklerin ortadan kalkma ihtimali var mı? Var. 1 ay içinde bunların belli olunca çok mu geç kalmış oluruz? Hayır. E daha ne o zaman?

Kongre öncesi kim seçilirse seçilsin yeni yönetime sabretmek gerekiyor diyenler bugün Muharrem Usta'ya gerekli sabrı göstermiyor. Sabredin dediğimiz zaman da bizi Usta'nın koruyucusu ilan ediyor. Gülüyorum sadece..

Kamp dönemi başladığı vakit bu belirsiz konuların hepsinin halledilmis olacağına eminim. Ha, yok hâlâ halledilmemis konular varsa o zaman gerekli eleştirileri de yapacağım. Şu an için hoca/transfer/sponsor vb. konulardan yönetime saldırmak için henüz erken olduğunu düşünüyorum..
                      Aynen öyle.

Yorum

• Bir de Muharrem Usta'nın işi gerçekten çok zor. Elinde çok ama çok büyük bir enkaz var. Muhtemelen de tahmin ettiklerinden daha büyük bir enkaz.

Şimdi bu enkazla uğraşmaları gerekirken aynı zamanda kendilerine karşı duran 2 büyük cephe var: 1)Hekimoğlu cephesi 2) İHO cephesi..

Hekimoğlu cephesinde utanmadan, sıkılmadan yönetiminde yer alan 3-4 kişi Usta'yı daha ilk ayında istifaya davet etmişti. Ondan sonrada hâlâ aynı sertlikte saldırmaya devam ediyorlar. Başta Altuğ Atalay olmak üzere yerel medyanın büyük bölümü sürekli yalan, uydurma haberlerle yönetim aleyhinde algı yaratma peşinde.

İHO cephesi de aynı şekilde saldırmaya devam ediyor. Bu cephede de özellikle Karadeniz Gazetesi bütün haberlerinde saldırgan bir dil kullanıp en küçük açığı dahi çok büyükmüş gibi gösteriyor. Sosyal Medyada(özellikle face) hâlâ İHO diyen ciddi bir kesim var.

Başkan kulüp enkazıyla uğraşırken bir taraftan da bu fosilleşmis yiyici tayfa ile uğraşıyor.

Allah sabır ve kolaylık versin..
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir de Muharrem Usta'nın işi gerçekten çok zor. Elinde çok ama çok büyük bir enkaz var. Muhtemelen de tahmin ettiklerinden daha büyük bir enkaz.

Şimdi bu enkazla uğraşmaları gerekirken aynı zamanda kendilerine karşı duran 2 büyük cephe var: 1)Hekimoğlu cephesi 2) İHO cephesi..

Hekimoğlu cephesinde utanmadan, sıkılmadan yönetiminde yer alan 3-4 kişi Usta'yı daha ilk ayında istifaya davet etmişti. Ondan sonrada hâlâ aynı sertlikte saldırmaya devam ediyorlar. Başta Altuğ Atalay olmak üzere yerel medyanın büyük bölümü sürekli yalan, uydurma haberlerle yönetim aleyhinde algı yaratma peşinde.

İHO cephesi de aynı şekilde saldırmaya devam ediyor. Bu cephede de özellikle Karadeniz Gazetesi bütün haberlerinde saldırgan bir dil kullanıp en küçük açığı dahi çok büyükmüş gibi gösteriyor. Sosyal Medyada(özellikle face) hâlâ İHO diyen ciddi bir kesim var.

Başkan kulüp enkazıyla uğraşırken bir taraftan da bu fosilleşmis yiyici tayfa ile uğraşıyor.

Allah sabır ve kolaylık versin..
                          Hekimoğlu cephesine hak veriyorum.....

Çünkü kenisi seçilse idi çoktan yönetiminin bir kısmı dağılmış idi....

O kadar değişik türden ve sınıftan insan var idiki içlerinde Fatih Balta arkadaşın dediği gibi : 2 Meydanda bir çay içemeyecek insanlar 2 dı onlar....

Neyse bu zor süreçte bazı insanları daha iyi tanıyoruz bu anlamda güzel oluyor bazı şeyler
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• hekimoğlu yönetimi deyince aklımda üç başlı ejderhaya benzer bir şey beliriyor. geleceği görür gibi oluyorum. çakıroğlu yıldız transfer haberi veriyor, hakemlere çatıyor. hakan kulaçoğlu gizliden gizliye yönetimi ele geçirmeye çalışıyor, bütün sportif kararları kendisi almak istiyor, öne çıkmaya çalışıyor, öpücük yolluyor. garibim hekimoğlu bu iki baş arasında sıkıntıdan ne yapacağını bilmiyor.bir öyle konuşuyor, bir böyle.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şurda bir iki hafta ciddi şekilde sabretmek lazım. İyi niyetle çalışan bir yönetim var biraz destek lazım.

UEFA kararı falan yönetimin son verebileceği bir süreç değil, UEFA ne zaman isterse o zaman karar verir. Sürecin uzamazı zaten lehimize, istese diğer takımlara yaptığı gibi yapıştırırdı cezayı.

Sponsor konusunda zaten birkaç kere imza aşamasında olduklarını söyledi. Fener maçındaki olayın bu sürece zarar verdiği de aşikar. UEFA kararı da etkileyecek, o karar bekleniyor. Zaten stadın sponsorunu stad devredilene kadar açıklayamazlar. O da TOKİ'nin bileceği iş.

Trabzonspor TV'yi 60 gün içinde kuracam demedi. İstenirse 60 gün içinde hallolacak bişey. Ancak oldukça haklı olduğu bir nokta var. Sosyal medyada takipçi sayımız 1 milyon bile değil. Twitter'da sadece 500 bin. Basit gelebilir ancak sponsorlukları bile etkileyen bir mesele bu. Web Tv projesi var sanırım ilk aşamada. Zaten diğer takımlarda olduğu gibi bir TV kanalımız olacaksa hiç olmasın daha iyi. Saçma sapan yorumlar, HD olmayan kalitesiz yayın falan..

Sabır...
                              Bursaspor un kaç takipçisi var??? Bursaspor un Türkiye de kaç taraftarı var onu bırak Bursaspor un bursa şehrinde kaç taraftarı var?Muhtemel lig TV aboneliğin vardır.Kaç kere Bursaspor TV izledin???Nasıl oluyorda 6 senedir yayın yapabiliyor bu kanal herşeye bir bahane bulmayın yahu. .
                              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• trabzonspor'u bursa'ya taşısak şimdiye şampiyon olmuştu güzel şehir, imkan çok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X