Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İş sadece galibiyet başına 1.3 milyon almakla bitmiyor, lig sıralamasından milyonlarca para kaldırıyorsun.Geçen sene şampiyon gs 90 milyon civarı hakediş aldı biz ise 53 milyon tl civarı.Bu sene herhalde 35 milyonu geçemeyiz kaybettiğimiz UEFA Avrupa hedefi ve prestijide cabası.Uefa'ya katılımdan ve gruptan çıkan aşağı yukarı 4-7 milyon euro hakediş alıyor yine nerden baksan 20 milyon tl civarı rakamlar.Biz bu paraları geçen sene kazandık hatırlatırım.

Bunları toplayın bakalım neler kaybetmişiz.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İş sadece galibiyet başına 1.3 milyon almakla bitmiyor, lig sıralamasından milyonlarca para kaldırıyorsun.Geçen sene şampiyon gs 90 milyon civarı hakediş aldı biz ise 53 milyon tl civarı.Bu sene herhalde 35 milyonu geçemeyiz kaybettiğimiz UEFA Avrupa hedefi ve prestijide cabası.Uefa'ya katılımdan ve gruptan çıkan aşağı yukarı 4-7 milyon euro hakediş alıyor yine nerden baksan 20 milyon tl civarı rakamlar.Biz bu paraları geçen sene kazandık hatırlatırım.

Bunları toplayın bakalım neler kaybetmişiz.
      yaptığın tasarrufun garantisi var ama o galibiyetlerin garantisi yok. takım daha kötü durumda. geçen sene kazandık da ne oldu? sorunları ertelemekten başka ne işe yaradı? o paralar ve daha fazlası yine aynı kafanın ürünü olan bir an önce, plansız sadece futbolcu alarak başarı hedefiyle çarçur edilmedi mi?

Yorum

• Burası yeri değil ama merak ediyorum, acaba iho düğüne katılacak mı?
        insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yaptığın tasarrufun garantisi var ama o galibiyetlerin garantisi yok. takım daha kötü durumda. geçen sene kazandık da ne oldu? sorunları ertelemekten başka ne işe yaradı? o paralar ve daha fazlası yine aynı kafanın ürünü olan bir an önce, plansız sadece futbolcu alarak başarı hedefiyle çarçur edilmedi mi?
          Geçen dönemlerde çarçur edildi diye önümüzdeki dönemlerde çarçur edilecek diye bir kaide yok kardeşim.
          Takıma forma sponsoru bulamıyoruz,oyuncuların haklı haksız maaşlarını veremiyoruz,borçtan harçtan yakınıyoruz takımı birde amatör takım çalıştıramayacak kapasitesiz birine teslim ediyoruz çıkan fatura 50 milyon cari açık.
          İşin ilginç yanı taraftar böyle olacağını aylar öncesinden sezmiş lâkin yönetim hangi kafanın ürününü yaşıyor hâlâ anlamış değilim.

Şu takımın başında çok değil işi biraz bilen bir hoca olsaydı ligi rahatlıkla 4.bitirirdik bunun garantisi vardı ama.
          En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 14.05.2016, 16:32.

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Lucescu balonu ile seçim kazandıysan getireceksin. Getiremeyorsan istifa edeceksin.
            Süper fikir valla.. Hemen uygulanmaya konmalı. (!)
            www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çok önyargılı düşünüyorsun benim hakkımda ve hala beni Usta muhalifi görüyorsun Üşenmezsen geçmişe dönük yazdıklarımı okursan bu şartlar altında Usta'yı desteklediğimi görürsün. Ama desteklemek demek her şeyine de eyvallah demek değil. Benimkisi (kabullenmesen/iz de) durum tespiti ve gerçekler.

Bu hatayı İHO'cular da yaptı. Millet transfer başlığında çıldırırken kulüp batıyor dediğimizde muhasebecimisin sen sana ne kulübün parasından sen taraftarlığına bak diyorlardı.

Adam ciddi hatalar yapıyor. Bunu görme, eleştirme demek te destekse bu anlamda destek değilim, evet. Aşırı duygusal yaklaşıp eleştirenleri de Usta düşmanı diye yaftalamak doğru değil.

Bunu anlayamıyorlar maalsef. Zannediyorlarki tek kendileri istikrar istiyor sadece onlar haklı. Yahu dediğiniz gibi durum tespiti yapıyoruz burada fakat aynı kafa devam ediyor maalesef.

Yorum

• Arkadaş var ya biraz sonra Lucescu uçaktan inse "Kulübün şu kadar borcu var, tutup Lucescuyu getirdin" diyeceksiniz 😊 Bence Lucescunun gelip gelmemesi konusunda yönetimi sadece "Lucescu gelecek dedin diye oy verdim" diyenlet eleştirebilir. Çünkü adam onun için oy vermiş. Ki aslında Lucescu gelecek de demedi yani.

Bence de Hoca konusundan çok büyük yanlış yaptı. Hele hele Ersun Yanal ile anlaştılar ama sonra döndüler söylentilerini duyduktan sonra iyice yanlış oldu Hami kararı.

Ama arkadaşım zaten oy verenlerin yüzde 90'ı hoca şu veya bu olacak diye oy vermedi diye düşünüyorum.

O yüzden biraz insaflı olalım.

Yorum

• twitter de hami soyunma odasinda yusufa saldirmis diyorlar, mactan sonra yardimcisi hamiye birsey fisildiyordu. Demek Yusuf ile ilgiliydi.
                  Futbol kulübü degil, Brezilya Dizisi ...
                  En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 15.05.2016, 00:09.

Yorum

• İlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Lucescu'yu getirecem diye başkan ol ama sonra git Ersun'u getir.. Ağzı iyi laf yapan adamdan korkacaksın arkadaş, başka da birşey demiyorum
                    Seçimden önce madrabazın sözleri;

"Bu camia birleşirse Lucescu gibi istikrar abidesi hocayla Trabzonspor şahlanır. Gelecek sezon olağanüstü bir durum olmazsa, yolumuza Mircea Lucescu ile devam edeceğiz. Fatih Tekke de bu yapının içinde olacak. Fatihler, Gökdenizler, Hamiler bizim için çok değerli ve olmazsa olmazlarımız."

Başkan olduktan sonra madrabazın sözleri;"Lucescu, Lucescuvari diye söylemim vardı. Lucescu'yu kullanmadım ben. Çeşitli söylemlerimin etkisi olmuştur. Ama ben Lucescu vari bir hoca dedim."

Yorum

• Lucescu gelecek!!!
                      Karadenizli

Yorum

• Şimdi gelip şu durumdaki Trabzonspor'u luce mi kurtaracak? Bu adamın piyasası belli alacağı maaş belli klüp bunu kaldırabilecek güçte mi? Daha oyuncu maaşında zorlanıyor.
                        Luce isteyen, transfer isteyen, başarı isteyen adam gidip kulübe yardım etsin, üye olsun.
                        Bir milyon üyenin kulübe vereceği para belli tabi bizim taraftarımız için bunlar hep boş şeyler. Bizimkilere beleş kombine, beleş ürün, beleş üyelik, cebine para koy senden olsun. bedava olsunda ne olursa olsun sonra klüp şöyle klüp böyle. Başkandan bişey olmaz hiç özeleştiri yok.
                        Ben bugün Trabzonspor için ne ettim, neler yapabilirim yok. Bişeyler etmeye çalışana da köstek olayım var.

50.Yılda Şampiyonluğaa-MuharremBaşkan
                        "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• Yav madem Ersun Yanal'ı getirecektiniz, bunca ay ne diye beklediniz? Aylardır uğraşıyoruz dediğiniz bu muydu yani? 2. dönem başında getirseydiniz. Ersun Yanal'ı getirerek resmen tüm hatalarınızı kabul etmiş oluyorsunuz.

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yav madem Ersun Yanal'ı getirecektiniz, bunca ay ne diye beklediniz? Aylardır uğraşıyoruz dediğiniz bu muydu yani? 2. dönem başında getirseydiniz. Ersun Yanal'ı getirerek resmen tüm hatalarınızı kabul etmiş oluyorsunuz.
                            aynı takımla yıprandı zaten.yine mi aynısı olsaydı? belki çekinmiştir.

Yorum

• Seçimden sonra kongrede kazanmanın gazıyla Lucescu gelecek dedi..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yav madem Ersun Yanal'ı getirecektiniz, bunca ay ne diye beklediniz? Aylardır uğraşıyoruz dediğiniz bu muydu yani? 2. dönem başında getirseydiniz. Ersun Yanal'ı getirerek resmen tüm hatalarınızı kabul etmiş oluyorsunuz.
                                Hacim İyiki getirmediler Ersun hocayi
                                Yoksa coktan yemislerdi onu..
                                İyi oldu iyi...
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X