Başkana her daim tam destek veriyor.Konuşmasını bilen olaylara sükunetle yaklaşan ve ne yapılması gerektiğini bilen bir başkan var.Desteklenmelidir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
Ustanin isi cok zor takim facia futbol harici islerde bir sekilde iyi goturuyor yapici konusuyor filan bunlar iyi ama bunlarla bitmiyor benim analizime gore futboldan pek anlamiyor muhammet ve guray tercihleri facia turkiye liginden topcu almak intihardir hem maddi anlamda hemde kalite anlaminda bakiniz galatasaray ve biz besiktas ne zaman tabata koybasi gibi coplere yiginla para vermeyi birakti basari geldi keza fenerde bu tesaduf degil bu ligden babanin oglunu bile almiyacaksin bu kadar basit biz hala akillanmadik ama milyon eurolari cöp turk oyuncularina doktuk bu yanlistan acilen donmek lazim
Yorum
-
@Karmam
Hocam aynı sorular geliyor diye bir şey yok. Hami ile kulüp uçuruma doğru giderken, senin çıkıp insanlara umut dağıtman lazım. Hoca değişikliği yapıp, seneye ne olacağı hakkında insanları bilgilendirmen lazım. Bu sene acı senesi diyip geçiştiremezsin. Mesela sponsor konusuna bir türlü açıklama getirmedi. Statın ne zaman biteceği, o araziye hastanenin yapılıp yapılmayacağı gibi konular hep muamma. Taraftarın gazına gelip yaptığı iki fos transfer var. Yine aynı şekilde Uefa konusunda taraftarın içine su serpemiyor. Başkanın işi kolay değil bunu kabul ediyorum. Ekonomik anlamda da güzel işler yaptı. Özellikle Mbia transferi konusunda hakkı ödenemez ama yeterli değil bunlar.
Başkanın futboldan anlamadığını da hep yazdım bu sayfalarda. Bu işi futbolu bilen profesyonellere emanet etmesini, kendisinin de Trabzonspor ile daha çok şirket düzeyinde ilgilenmesi gerektiğini düşünüyorum hala.
Ayrıca bir şey daha ekleyeyim. Üst düzey scout sistemi kurulacak dedi, sonucunda biraz hayal kırıklığı oldu. Bunu da unutmamak lazım.En son TSemih61 tarafından düzenlendi; 25.04.2016, 01:08.
Yorum
-
Zaten bu tür olayları aşmadan istediğin devrimi yapamazdın,bu sene adeta masallarda anlatılan padişahlarının prenses kızlarını kazanana vereceği o zorlu mücadelelerle savaşıyorsun,başaracağından şüphem yok,içimizdeki hainler ve dışımızdaki düşmanlara rağmen.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece hoca hatası mı?
Mbia'nın gidişi. Öncesinde Mbia ile kötü ilişkiler.
Sefa'yı örnek verip geçmiş transfer politikasını eleştirdi aynısını yaptı Güray'la Muhammet'i aldı.
Lucescu veya Lucescu vari kariyerli hoca dendi, gidip Ersun'la görüşüldü. Hala daha görüşülüyor.
Gelir gelmez değişim mesajı verilmeliydi kadro dışılar olmalıydı ama tam tersi yapıldı herkes affedildi. Sonuç yine aynı.
Trabzonspor TV çocuk oyuncağı dedi hemen hallederiz dedi. Göreve gelince çok para gidecek, yapamayız dedi. Tamam haklı ama başta niye öyle konuştun?
Daha çok şey var. Belki de en hafifi Hami Hoca'dır. Allah izin verirse bir kaç gün içinde ayrıntılı yazıcam buraya.
Ha desteklemiyor muyum? Evet destekliyorum. Ama eleştirmezsek, yanlışa yanlış demezsek çok daha fazlı yanlış olur.
hami konusu camiaya ders olacağı yerde darbe yapmaktan bahseden yereller var, inşallah bizi onların ellerine bırakmaz.
Yorum
-
Cok iyi bir aciklama yaptigini düsünüyorum.
Allah yardimcisi olsun. Trabzonspor`umuz zor toparlanir. Gelecek sezonuda ciddi bir sekilde etkileyecek gibi görünüyor. Uefa ya verilen gelir-gider dengesi sözü var oda sikintiya girecektir. Takim facia...
Cok cok cok zor...insallah iyi isler yaparak düzeliriz.
Bir kac sene sürer gibi duruyor....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Sayın başkanın şu ana kadar olumlu işini göremedik
bu takım hamiye bırakılmayacak kadar büyük dedik. 1.g 1.2 milyon tl dedik . Hami kaldıramaz dedik. Kulupte disiplin yok dedik. O futbolcular hoca - başkan gazıyla bile 3-4 maç kazanır dedik. Ama başkan kulubun çiftlik havasını devam ettirdi.
1461 bu kulubun olmazsa olmazıdır dedik. Gittiler muhtarı başkan yaptılar hoca yaptıkları zaten ne idüğü belirsiz
sponsorluk yok stad konusunda açıklama yok.
Bitnel bırakacaktı bırakmadı ?
hakkımız yenmeyecekti yenilmeye devam ediyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum