Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Óscar René Cardozo

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hakli oldugundan okadar eminsen neden neden görüsünü zorlan millete kabul ettirmeye calisiyosun
    Kardeşim neyi zorla kabul ettiriyormuşum? Kafanıza silah mı dayıyorum yahu komik olmaya başladınız iyice. Adı üstünde forum burası görüşlerimi yazıyorum sadece.

Bu dediğin yorumun aynısı Cardozo savunucuları için de yazılabilir o zaman kimse yazmasın foruma.

Yorum

• Óscar René Cardozo

İlk olarak EcM812 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu renktaşa da olmadık hakaretler etmişsiniz. Allah bilir bu renktaş gibi ne kaliteli yazarlar vardı forumda ama saçma sapan banlarla hakaretlerle yıldırdınız adamları. Steril kardeşim yazmaya devam et futbol cahilleri bir şeyler öğrensin

Belki de aynı kişisin. Yöneticiler kontrol etmeli.

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şaka mısın?

Henrique: 118 maç / 29 gol / 23 asist
        Cardozo: 41 maç / 20 gol / 4 asist

Ayrıca Henrique Avrupa'da 8 gol atmışmış da Cardozo 1 gol.

Eeh Henrique kime atmış onu da yazsana.

Köy takımı Derry City'e 3, mahalle takımı Dinamo Minsk'e 1 ve bir başka köy takımı Kukesi'ye 3.

Sadece Lazio'ya 1 gol attı onda da şans eseri önüne aldı topu.

Henrique hangi istatistikte üstün? Göremiyorum.
        Ayrıca arka sayfada paylaştığım bu sezon bilgilerine göz atarsın adam maç başı en az şut çeken futbolcu olmasına rağmen dakika başına en çok gol atan forvet.
        Hay Allah'ım yaa. Kardeşim anlamıyor musun? Ben forvet oynadıkları sezonları karşılaştırıyorum. Henrique bizde forvet mı oynuyordu ilk 2 sezon? Yedeklerden girip maçı kurtarsın diye oyuna alınıyordu adam. O da kanatlarda oynuyordu.

Ben ikisinin de tüm sezonun genelinde ilk 11 çıktığı ve forvet oynadıları seezonları karşılaştırıyorum bu kadar basit. Bu da Henrique'nin geçen sezonu, Cardozo'nun da bu sezonudur. Nokta.

Sadece Henrique de değil geçmiş sezonlarda bizde kim forvet oynamışsa onu koy Henrique'nin yerine Umut olur Burak olur. Hepsi Cardozo'dan daha iyi istatistik anlamında. Dikkat et bak forvet oynadıkları sezondan bahsediyorum. Öyle kanatta veya yardımcı forvet oynamalarından bahsetmiyorum.

Ayrıca Henrique saydığın takımlara gol atmış da Cardozo sanki müthiş takımlara gol atmış. Rostov'a Balıkesir'e Gençler'e Manisaspor'a filan atmış gollerini.

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Belki de aynı kişisin. Yöneticiler kontrol etmeli.
          Tövbe tövbee. Evet bu forumda Cardozo'yu beğenmeyen ne kadar kişi varsa hepsi benim.

Yorum

• konusmalar cok mesnetsiz.

Cardozo kotu,bitik,ee, kaka

neye göre?

Agzınızın suları akarak konustugunuz demba ba ile aynı gol sayısında.Üstelik uretkenlik acısından bjk in ortasahası cok daha uretken.

Girdiği pozisyonu gole cevirme oranında lider

oynadıgı her macta takımı oynatmaya calıstı,problem arkadaslarının hucumda ona yakın oynamaması.

top tutmuyor,hücum pres yapmıyor,dripling yapmıyor bunların hepsi sehir efsanesi.

İzledigim maclarda bunların hepsini yaptı.

Bir başka acmazda hem hücum futbolu oynayalım,baskı yapalım,oyunu karsıya yıkalım diyoruz hemde bu iş için sana asıl lazım olan adamı gondermeye calısıyorsun.

bu nasıl bir acmaz anlamıyorum.
            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Cardozo hakkında benden bu kadar, geçmiş sayfalarda Cardozo'nun neden kötü bir forvet olduğunu benden daha güzel izah eden birkaç arkadaş var. Dileyen okur onları.

Yorum

• Óscar René Cardozo

Hay Allah'ım yaa. Kardeşim anlamıyor musun? Ben forvet oynadıkları sezonları karşılaştırıyorum. Henrique bizde forvet mı oynuyordu ilk 2 sezon? Yedeklerden girip maçı kurtarsın diye oyuna alınıyordu adam. O da kanatlarda oynuyordu.

Ben ikisinin de tüm sezonun genelinde ilk 11 çıktığı ve forvet oynadıları seezonları karşılaştırıyorum bu kadar basit. Bu da Henrique'nin geçen sezonu, Cardozo'nun da bu sezonudur. Nokta.

Sadece Henrique de değil geçmiş sezonlarda bizde kim forvet oynamışsa onu koy Henrique'nin yerine Umut olur Burak olur. Hepsi Cardozo'dan daha iyi istatistik anlamında. Dikkat et bak forvet oynadıkları sezondan bahsediyorum. Öyle kanatta veya yardımcı forvet oynamalarından bahsetmiyorum.

Ayrıca Henrique saydığın takımlara gol atmış da Cardozo sanki müthiş takımlara gol atmış. Rostov'a Balıkesir'e Gençler'e Manisaspor'a filan atmış gollerini.

Henrique senin deyiminle forvet oynadığı sezon 184 dakikada 1 gol atarken Cardozo 122 dakikada 1 gol atıyor.

Ayrıca arka sayfada üfürükten Cardozo için 4-5 penaltı golü ve 7-8 tane de al da atlık asistlerle gol attığını yazmışsın.

O Cardozo'dan iyi dediğin Henrique'nin geçen sezon attığı goller:

>Karabükspor: Güzel kontrol edip golü atıyor
                >Kayserispor: Boş kale
                >Kasımpaşa: Boş kaleye atamıyor dönen topu boş kaleye tamamlıyor
                >Elazığspor: Karşı karşıya
                >Gençlerbirliği: Kalecinin kaymasıyla boş kaleye atıyor
                >eskişehirspor: 2 metreden kafa vuruşunu kalecinin üstüne atıyor ve düşen topu boş kaleye tamamlıyor
                >sivasspor: Al da atlık ortayı yerden kısa mesafeden tamamlıyor
                >Gençlerbirliğ: Ceza sahası içinden güzel bir gol atıyor
                >eskişehirspor: Adrian'ın nefis pasıyla boş kaleye atıyor
                >Erciyesspor: Güzel kafa golü
                >Gaziantep:
                -1. gol: Güzel kafa golü
                -2. gol: karambolde boş kaleye atıyor
                >Bursaspor: şutu kaleciden dönüyor ve boş kaleye tamamlıyor

Henrique 13 golünün 7'sini boş kaleye atmış. Diğer al da atlık asistleri saymadım bile.

Şimdi sende 4-5 penaltı ve al da atlık gollerini yaz da görelim Cardozo'nun. Ama büyük ihtimal yine cevaplamayacaksın çünkü salladığını sende biliyorsun.

Tövbe tövbee. Evet bu forumda Cardozo'yu beğenmeyen ne kadar kişi varsa hepsi benim.

Özellikle onu övmüşsün ve ta gidip kaç zaman önce yazılmış Mesajları alıntılamışsın oysa Cardozo'yu eleştirici mesajlar arka sayfalarda da var.

Yorum

• İlk olarak EcM812 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sen kendini çok çakal zannediyorsun herhalde. İstatistikleri kendine göre eğip büküyorsun. Benim diğer mesajıma özellikle cevap vermemişsin. "HAHAHAH" yazıp geçmişsin. Niye iki mesajı da alıntılayıp cevap vermedin? Öyle yapsaydın bunları yazamayacaktın değil mi? Bu mesajın gösterdi ki o desteklediğin İHO'dan çok etkilenmişsin. Malum İHO yalan çarpıtma gibi konularda ustadır.

Bir İHO destekçesine laf anlatarak boşuna vakit kaybediyorum ya neyse İşimiz yok uğraşalım futbol cahilleriyle

O forma satış rakamını ne alaka yazdın bilmiyorum ama o rakamları bir araya getirmek büyük başarı tebrik ediyorum seni. Bir kaynak koysaydın bari... İHO gibi mesnetsiz iddialarda uzmanlaşmışsın. Karakterler ne kadar da benziyor.

İkincisi, o sezon oynadığı bütün maçlardaki gol ve asist sayılarını yazmıştım. Sen gidip Henrique'nin tüm maçlarını yazmışsın ve ayrıca sadece ligdekileri hesaba katmışsın. Safa yatma boşuna.

Haa diyeceksin niye Henrique'nin son sezonunu aldın? Çünkü ağırlıklı olarak forvet oynadı diğer sezonlarda ciddi ciddi ilk 11 bile çıkmadı kanatlarda takıldı. Öteki mesajlarımda nedenleri açıkca belirtmiştim zaten. Dön mesajımı tekrar oku. Ya okuduğunu anlamakta sıkıntın var ya da dediğim gibi çakallık.

Madem olayı para eksenine çekiyorsun, Senin Cardozo 2.5 Milyon Euro alıyor Henrique ne kadar alıyordu? Senin Cardozo Avrupa'da sadece 1 gol atarken Henrique 8 gol attı. Hangisi daha fazla kazandırdı? Hangisi kulübün daha fazla parasını yedi?

Cardozo'yu savunmak gerçekten zor size de hak veriyorum tabii ki mini çakallıklar yapıp olayları başka yöne çekeceksiniz. İstatistiklerle savunmaya çalışacaksınız.

Futbolda her şey istatistik değildir ayrıca bunları yazmıştım hep. Siz illa istatistik konuşalım diyorsunuz o yüzden biz de mecburen istatistik üzerinden gidiyoruz.

Gerçekten şu son iki sayfada Cardozo savunucularının ne kadar acziyette olduklarını görmek için okumak yeterli. Cevap veremeyip troll deyip geçiyorlar haha Bu forumda alışık değilsiniz tabii kendi fikriniz dışında bir şeyler duymaya.
                  Kahkaha attım çünkü saçma sapan yorum yazanlara genelde böyle cevap veriyorum anlayacağın kaale bile almıyorum.forumda Cardozo'yu her seven İHO hayranı diyorsun yani.kafa diye taşıdığın odundan ibaret şeyi biraz çalıştırsaydın satılan formaların büyük çoğunluğunun Cardozo'nun gelişiyle taraftarların hunharca TS Club'lara akın ederek kulübe milyonlarca lira para kazandırdığını anlayabilirdin.ama anlayamazsın o kafa bu forumda bir tek sende yok.
                  Henrique denen forvetimsi mahlukat ister kanatlarda,ister kokpitte ister,pistte istersede Anadolu Ateşi dans topluluğunda oynasın ondan en fazla sabunluk eşek olur.onuda ancak Cardozo'ya karşı senin gibi cahiller destekler.diğer saçma sapan tezlerine zaten forum ahalisi olarak tabiri caizse ..... geçip gülüp eğleniyoruz.senin gibi trollerde lazım buraya.eee birazda eğelenelim dimi ama.

Yorum

• Henrique'yi ben bile bu kadar sevmiyordum ...
                    9 # Osvaldo'

Yorum

• Herifin zır cahil olduğunu şu yorumundan net olarak anlayabilirsiniz.

Beyler Henrique de Trabzonspor'da oynadı Cardozo'da? Madem CArdozo hepsinden üstün ve bu kadar süper ne işi var la Trabzonspor'da?

El cevap:Allah'ın kara cahili.adam 31 yaşına gelmiş,gelmeden önce orta derecede sakatlık yaşamış ve son transferini yapıyor.gelmeden hemen önceki seneler avrupada yaptığı dereceleri bi araştır.ama ne gerek var sallamak varken değilmi ya?Onur avrupanın en iyi kalecilerinden ne işi var Trabzon'da.Bosingwa,Malouda bize gelmeden 1 sene evvel şampiyonlar ligi kupasını kaldırmış,Bosingwa'nın bizde oynadığı futbolda ortada ne işi var bu adamların Trabzon'da?

Yorum

Bu forumdaki saçma sapan linç kültüründen ve bu linci uygulayanların yönetimdeki yancılarıyla insanları yıldırdığından bahsetmiştim.

Eski yazılanları inceliyorum da insanlar fikirlerini çarpıştırıyormuş en azından. Şimdi bakıyorum
                        Kesinlikle aynı fikirdeyim. Bir çok kaliteli yorum yapan insan uzak kalmak zorunda kalıyor. Kaliteli yorum okumanızı da boş ve hakaret içeren mesajlarıyla kirlilik yaratıp bir de utanmadan komiklik yaptığını sanan tipler var ve bazı forum görevlileri de bu tiplere ayrıcalık tanıyıp destekliyor. Yapacak bir şey yok, yalakalık ülkemizde ve şehrimizde hat safhada, kaçamayız. Başkanın ne ki senin, destekçilerinden medet umarsın. En sağlıklısı fazla kaale almadan yokmuş gibi davranıp aklı başında olan insanlarla bir şeyler paylaşmak zira onların sayısı daha fazla ama boş beleş yorum yapanlardan ötürü uzak kalmak zorunda kalıyorlar.
                        En son yaranozlu tarafından düzenlendi; 27.05.2015, 17:56.
                        OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Şimdi bizler linççi, boş yorumcuyuz "Cardozo'nun neden kötü bir forvet olduğunu açıklamaya çalışan arkadaşlar" ise kaliteli yorumcular. Öyle mi? Siz bilirkişi misiniz? Siz kimsiniz?

Cardozo'nun performansını değil futbolculuğunu tartışıyorlar.. Şaka gibi..

Açık konuşayım bu tiplerin Trabzonsporlu olduğunu düşünmüyorum. Her dönem çıkıyor böyle 3-5 tip.

"Emenike 2 tane Cardozo eder." "Zeki varken Jose Bosingwa'ya ne gerek var." " ne işi var la Trabzonspor'da?" Örnekler çoğaltılabilir. Şimdi bu tiplere bir şey denilince başlıyorlar " auvvv futbol cahilleri beni linç ediyor, burası forum değil mi, saygı duyun vs."

Beyler burası Trabzonspor taraftarlarının forumu. Özgürüz ayaklarına içinizdeki kini kusacak başka mecralar bulun...

Bu forumda artık yazmayanların büyük çoğunluğu "twitter"da takipçi kasma derdinde. Bence sizler de fazla kasmayın buyrun;https://twitter.com/
                          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                          FIRTINAİHTİLALEFSANE
                          we the north

Yorum

• fatih tekke-burak yılmaz şimdi de oscar cardozo..
                            Bu adamların değerlerini bilin artık.

Yorum

• Mert yazsana bişeler

Yorum

Bu forumdaki saçma sapan linç kültüründen ve bu linci uygulayanların yönetimdeki yancılarıyla insanları yıldırdığından bahsetmiştim.

Eski yazılanları inceliyorum da insanlar fikirlerini çarpıştırıyormuş en azından. Şimdi bakıyorum da

Cardozo'nun her golü ders yeaaa, kalite golcü yeaa, Benfica'da oynamış boru mu abi yeaa, Kral abi yeaa tarzı adamlar ele geçirmiş forumu.

Bir de demezler mi Henrique kimmiş yok bu kimmiş şu kimmiş o Cardozo ile karşılaştırılırmıymış da falanmış filanmış.

Beyler Henrique de Trabzonspor'da oynadı Cardozo'da? Madem CArdozo hepsinden üstün ve bu kadar süper ne işi var la Trabzonspor'da? Avrupa'nın en iyi 5 golcüsünden biri diyorsunuz, niye en iyi takımlarda değil la bu adam? Ne arıyor Süper Ligde?

Hadi iyi günler.
                                tmm
                                #

Yorum

Yükleniyor...
                                X