Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Óscar René Cardozo

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Top gelmiyor doğru dürüst tamam bunda hepimiz hemfikiriz. Fakat ikili mücadeleler ve hava toplarında rakibe temas etmesiyle kendisini yere bırakmasına söyleyenebilecek pek birşey yok..

Yorum

• Denizle beraber oynamalı, Deniz onu besler, bu şekilde hem ona hem bize yazık oluyor.
      Mustafa Yumlu.

Yorum

• Takımda bir tek Cardozo'ya üzülüyorum.
        İsteyerek oynuyor ama istediği gibi toplar alamıyor yanlız kalıyor. Ya da hiç top gelmiyor adama, ama yine de bazı ağır eleştirileri hakediyor.
        İlginç.

Yorum

• Fizik olarak bitki durumda. Bu fizik gücü ile bu ligde is yapabilmesi imkansız. Önceden böyle güçsüz değildi Cardozo. Bu hali hiç de iyi değil. Varsa oynatmak zorundasın, oynayınca da sahada yerlerde gezinince üzülüyorum.

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            olmadığı maçlarda daha çok orta yapılıyor..
            izleyin bakın
            Bırde oyundan cıktıgında orta yagmuru baslıyor
            Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adamdan gol atmasını beklemiyoruz. Koşsun, pres yapsın diyoruz.

Benfica'daki maçlarını açın izleyin tekrar ve adamın ne yaptığına iyi bakın.
              Onde basmaya calısıyor onuda yapıyor ve bunu yaptıgı zaman ne oluyor bılıyormusunuz arkadan basan kımse olmayınca ellerını kaldırıp arkadaslarını onde baskı ıcın cagırmak durumunda kalıyor.
              Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Mutsuz olup gideceğini düşünenlere ben de dahil el cevap, menajeri demiş ki iyi para alıyor.
                Burda mutluyuz.

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fizik olarak bitki durumda. Bu fizik gücü ile bu ligde is yapabilmesi imkansız. Önceden böyle güçsüz değildi Cardozo. Bu hali hiç de iyi değil. Varsa oynatmak zorundasın, oynayınca da sahada yerlerde gezinince üzülüyorum.
                  Fizik olarak bitik diyoruz diyorlar diyorsunuz ama adamın orta sahaya gelip top dilenmekten presten canı çıkıyor.
                  Bunlar ekrana yansımıyor haliyle. Zaten sağlık sorunu da var.
                  Ama genel olarak maçlarda bu görüntüyü veriyor.
                  Ben bazen yeter koşma sen bekle olduğun yerde diyorum tribünde.

Yorum

• Óscar René Cardozo

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fizik olarak bitik diyoruz diyorlar diyorsunuz ama adamın orta sahaya gelip top dilenmekten presten canı çıkıyor.
                    Yok Sibel. Nasıl koltuğunu ve cabaladigini görüyorum ve biliyorum. Ama Cardozo nun durumu cidden farklı. Fiziksel olarak mevcut takımda ve ligdeki stoperlerle oynayacak gücü yok. Bu haliyle tek vuruşluk pozisyon hazırlamak lazım ona. Gerçi Cardozo zaten tek vuruşlu bir golcüdur ama Benfica da bu kadat güçsüz değildi.

Yorum

• Şuan trtspor da analizler paylaşılıyor.
                      Cardozo 100 dakikada bir gol atarak ligin en iyisi.
                      Avrupa'da ise 5.

Yorum

• Tek vuruşluk golcü. Duvar pası yapamıyor. Tek pas yapamıyor. Topla 3-4 metre depar atamıyor. Bu dezavantajlarına arkasında oynayan arkadaşlarının onu besleyememesi de eklenince etkisiz eleman gibi sırıtıyor. Yanında ikinci bir forvetle bence takımı da bir level yukarı atlatabilir. Birbirlerine bol bol boş alanlar yaratabilirler. Tek forvet oynama fantezisinin kurbanı olmaz umarım.
                        "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Cardozodaki fiziki yetersizlik yorgunlukla ortaya çıkan veya çok fazla koşmasından kaynaklanan bir durum gibi durmuyor. Maçın hemen başlarında da aynı görüntüyü veriyor. Ersun hoca fizik , kondisyon konularına zaten çok önem veriyor, onunla da ilerleme kaydedilemiyorsa sanırım sorun biraz kronikleşmiş.
                          Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                          Hz. Ömer.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şuan trtspor da analizler paylaşılıyor.
                            Cardozo 100 dakikada bir gol atarak ligin en iyisi.
                            Avrupa'da ise 5.
                            Yalandır o!
                            Olurmu canım,eleştirenlerin bi bildikleri var cık cık cık...

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yalandır o!
                              Olurmu canım,eleştirenlerin bi bildikleri var cık cık cık...

Yorum

• Kesinlikle iş yapamayacaktı, çünkü ofansif anlamda muhteşem bir şekilde rezil olacaktık, eksiktik. Fakat ikinci yarı oda boşladı. Haksız da diyemiyorum, çünkü yaptığı tek numara top indirmeye çalışmak.

Adamlar da o kadar rahat kapattılar ki onu, bir pozisyonda Cardozo'ya hiç hamle yapmadı stoper, indiği anda ayağını nereye atacağını bildiğinden orda bekledi ve öyle aldı topu.

Canı sağolsun.
                                9 # Osvaldo'

Yorum

Yükleniyor...
                                X