Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Óscar René Cardozo

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Güvenemiyorum da..... da çıkabilir
    Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• lütfen ikili tartışmalara girmeyelim
      Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
      Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
      Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Kral
        Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          lütfen ikili tartışmalara girmeyelim
          Kardeşim madem ikili tartışma istemiyorsun kaldır o zaman alıntı sistemini. Oyuncu hakkında yorum yapıyoruz burada niye sildin yorumlarımı? Yorularımın hepsi Cardozo başlığına uygun oyuncu hakkında yazılan şeylerdi. Bu kaçıncı oluyor artık. Forumun işlevi bu zaten tartışmak. İnsanlar fikirlerini tartışmak için forumlara kayıt oluyor.

Yorum

• ilk sezonda iyi iş çıkardı.isabetli transfer.net
            TEKKEBALL

Yorum

• geçmiş olsun cardozo arjantinde bel fıtıığ ameliyatı oluyormuş. dua edelim renkdaşlar melo gibi 2 ayda sağlığına kavuşsun diye. inşallah hemen iyileşirsin.
              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Madem bel fıtığı ameliyatı olacaktı sezon biteli 379832 yıl oldu, ne bekleniyordu? Hatta rezil sezonun bitmesi bile beklenmemeliydi. Bu kadar rezil kepaze bir iş olamaz, bir kulüp bu kadar amatör idare edilemez. Yazık..
                Més que un club!
                Nil Satis Nisi Optimum..
                Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Yahu neden oynattık hangi amaçla bu adamı biz.
                  Madem avrupa kupası önemsizdi, neden bu adam bu hali ile 1 ay hatta 2 ay önce ameliyat olmadı.
                  13 Vitor Hugo

Yorum

• Önce tatilini yapacaktı... Bel fıtığı ameliyatı olan adam yatar. Koca sezonun ardından tatil vaktini ameliyat sonrasına denk getirmek isteyeniniz var mı aranızda? Olmaz.

Ayrıca bu adamlar öyle MHRS'ye girip sigortadan randevu almıyor. Doktorları var... O doktorların ameliyat için uygun tarih vermesi de gerekiyor.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Yani arkadaşlar haklı. Melo tak diye ameliyata yattı 2 ay sonrada geldi. Cardozo neden hemen ameliyat olmadı avrupa kupasını garantilediğimiz anda. Böyle bir iş olamaz sinir bozucu.
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• 10 milyon Euro yeaaa.

1 etmez...

Yorum

• Beş para etmeyen taraftarın yanında bir etmesede olur.

Yorum

• menjeri ameliyat haberini fanatikde yalanladi
                            bir ceck up dan gececekmis okadar
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              menjeri ameliyat haberini fanatikde yalanladi
                              bir ceck up dan gececekmis okadar
                              Biraz kupa çekip çızık atalım sırtında ağrı diye bişey kalmaz
                              BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İyi ki varsın be kral, seni bordo-mavi formayla izlemek büyük şeref.
                                Onur Recep Kıvrak

Yorum

Yükleniyor...
                                X