Güvenemiyorum da..... da çıkabilir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Óscar René Cardozo
Daraltma
X
-
lütfen ikili tartışmalara girmeyelimYok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelütfen ikili tartışmalara girmeyelim
Yorum
-
geçmiş olsun cardozo arjantinde bel fıtıığ ameliyatı oluyormuş. dua edelim renkdaşlar melo gibi 2 ayda sağlığına kavuşsun diye. inşallah hemen iyileşirsin.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Madem bel fıtığı ameliyatı olacaktı sezon biteli 379832 yıl oldu, ne bekleniyordu? Hatta rezil sezonun bitmesi bile beklenmemeliydi. Bu kadar rezil kepaze bir iş olamaz, bir kulüp bu kadar amatör idare edilemez. Yazık..Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
Önce tatilini yapacaktı... Bel fıtığı ameliyatı olan adam yatar. Koca sezonun ardından tatil vaktini ameliyat sonrasına denk getirmek isteyeniniz var mı aranızda? Olmaz.
Ayrıca bu adamlar öyle MHRS'ye girip sigortadan randevu almıyor. Doktorları var... O doktorların ameliyat için uygun tarih vermesi de gerekiyor.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Yani arkadaşlar haklı. Melo tak diye ameliyata yattı 2 ay sonrada geldi. Cardozo neden hemen ameliyat olmadı avrupa kupasını garantilediğimiz anda. Böyle bir iş olamaz sinir bozucu.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemenjeri ameliyat haberini fanatikde yalanladi
bir ceck up dan gececekmis okadarBİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
Yorum