ya aklıma gelmişken tv deki yorumcu bile güldü adama sağ ayak ile vurdu tribüne sol ayak ile vurdu tribüne artık kafa vuracak dedi...şenol nasıl oldu da çıkarabildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Halil Altıntop
Daraltma
X
-
Ağır bir futbolcu, paslaşmaları da iyi değil. Bu ikisi birleşince çok zarar veriyor. Ayrıca psikolojik olarak da iyi durumda olmadığını düşünüyorumTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğır bir futbolcu, paslaşmaları da iyi değil. Bu ikisi birleşince çok zarar veriyor. Ayrıca psikolojik olarak da iyi durumda olmadığını düşünüyorum
Yorum
-
Halil'in sorunu fiziksel ya da teknik değil;
Halil mutlu değil, konsantre değil...
Çok faydalı olduğu dönemler de oldu ama bu hali ile hem kendine hem takıma zarar veriyor.
Ya bir an önce düzelsin ya da bir karar versin.
Tüm formsuzluğuna ve saç baş yoldurtmasına rağmen karakteri ile sevdiğim ve saygı duyduğum bir adam Halil.
İnşallah fazla uzamaz bu süreç.
Ben iyi bir Halil'in her zaman kadroda yeri olduğuna inanıyorum ama bu hali ile değil..."Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF
Yorum
-
Rahat birakin adami, aynisi Umut'a yapiliyordu...
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRahat birakin adami, aynisi Umut'a yapiliyordu...
..Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet ama arada çok büyük bir fark var. Umut sahada yırtınıyordu Halil ise ayakta duramıyor...
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut'u istemeyenler buna razi gelecekler maalesef.
..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum