Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadece yeteneklerini göster.Fazladan birşey yapma sadece var olan yeteneklerini göster.Sana güvenenler var
    Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• Tony ile yer değişecek olsa bile bu değişiklik Gs maçından sonra olmalı diye düşünüyorum.
      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• niye 90 dakika sürekli korkuyorum gol yicez diye kaleye top gelmesin diye bence cok acık kalede çünkü tolga var. yeter artık bırak tolga.

Yorum

• İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tony ile yer değişecek olsa bile bu değişiklik Gs maçından sonra olmalı diye düşünüyorum.
          bence önce olması lazım çünkü tecrübeli adam...
          OSCAR CARDOZO

Yorum

• bence ttony artık hemen geçmesi lazım yoksa baroş tolgaya leblebi gibi gol atar..

Yorum

• İlk olarak memati61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Merak ediyorum, bakalim Fatih Terim milli maclara davet edecekmi Tolgayi

Tolgasız Milli Takım mı olur...

Milli Takım Aday Kadrosunda kendisi...
              " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Tolga kadroya alindi ama zaten kadroya giremez...

Yorum

• türkiyede zaten kaleci yok onun icin tolga cagriliyor..3.kaleci galiba...gecen macta serdar yedekdeydi...aslinda serdar 1. kaleci olmali ama neyse...
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• tolga milli takımda 3. kaleci..2.kaleciliği serdar kulbilge yapacak sanırım öyle gözüküyor..
                    FOREVER TRABZONSPOR!!!!

Yorum

• Tolga'ya artik birsey demiyorum,tek diyecegim sey,Allah taraftara sabir versin

Yorum

• seni kalede izlerken korkuyorum tolga korkuyorum...
                        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Jefferson'u yolladık, Konyayı yaktı. Tolgayı da Fenere mi yollasak , onları da batırsın.

Futbolcu fabrikası (!) Trabzondan yıllardır ne kaleci çıkıyor ne de oyuncu. Artık bazı şeyleri kabul etmek lazım. Salt kendi yetiştirdiğimiz bir kaleci deyu bu kadar tolerans gösterilir mi? Bize de acıyın yahu.

Yorum

• Bugüne kadar Tolga'dan ümitliydim. Ama bugün gördümki Tolga tam bir hayal kırıklığı. Çıkışı Metin Aktaş gibi oldu. Sanırım sonu da ona benzeyecek.

Yorum

• Yine yaptı klasik hatasını.Şu adama top atmayın öğrenemediniz mi hala geri paslarda zayıf olduğunu.
                              -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak john_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Jefferson'u yolladık, Konyayı yaktı. Tolgayı da Fenere mi yollasak , onları da batırsın.

Futbolcu fabrikası (!) Trabzondan yıllardır ne kaleci çıkıyor ne de oyuncu. Artık bazı şeyleri kabul etmek lazım. Salt kendi yetiştirdiğimiz bir kaleci deyu bu kadar tolerans gösterilir mi? Bize de acıyın yahu.

lakin;jeffin gollerde yapacağı bişey yoktu.
                                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X