Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tolga hatırlarsanız ılk macı da Gs macı ıdı Bu onun son macı oldu sanırsam ınsallah ersun da benım gıbı dusunuordur
    Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• Tolga'ya asla kızmıyorum çünkü onun kapasitesi bu...Ona bu kadar şansı verenlere kızıyorum..

Yorum

• sacma yorumlukla alakasi yoq bu işin bi araştir trabzonda oturursan az cok bilirsin izmirde yaşamiorum ben trabzonda yaşiorum bu sehir kucuktur herşey bilinir herşey duyulur
        AmErİkAn DoLaRiNiN bİLe ÜsTüNdE öNcE OF sOnrA aMeRiKa YaZaR

Yorum

• İlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çetin ne desen ne yazsan boş girsede okusada değişecek bişi olmaz ki anlama ve öğrenebilme kabilyeti olmayan bi insandan ne beklersın ki ya yemin ediyorum amatör küme kalecılerı böyle hatalr yapmaz bu bir deği iki değil üç deği yeter artık
          ya iyi güzel de
          adamın kapasitesi bu kadar..

bu haliyle kabul eder oynatırsın yada yedek bekletir veya satarsın...
          tolganın ilk vukuatı değil ki bu..

asıl suçlu ersun yanal bu konuda...
          McLas was Here

Yorum

• İlk olarak oflureis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sacma yorumlukla alakasi yoq bu işin bi araştir trabzonda oturursan az cok bilirsin izmirde yaşamiorum ben trabzonda yaşiorum bu sehir kucuktur herşey bilinir herşey duyulur
            yerine istanbul yazıyorsun ama trabzonda yaşıyorsun iyi yaşamlar ama gözlüklerini kaldırın artık ...sadri başkan varken ne cemaat ne tekke ne başka bişey 11 e adam sokar...yorumlarınıza dikkat edin...Saçmalayıp bide savunmayın.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yerine istanbul yazıyorsun ama trabzonda yaşıyorsun iyi yaşamlar ama gözlüklerini kaldırın artık ...sadri başkan varken ne cemaat ne tekke ne başka bişey 11 e adam sokar...yorumlarınıza dikkat edin...Saçmalayıp bide savunmayın.
              cunki bu uyeligi ben almamiştim normaldir istanbuldaki yegenim almişti ondan istanbul yazior trabzon ofta oturuyorum

sadri başkan zaten takımın cogunu bunlardan temizledi sira bunlarada gelecek sen rahat ol
              AmErİkAn DoLaRiNiN bİLe ÜsTüNdE öNcE OF sOnrA aMeRiKa YaZaR

Yorum

• İlk olarak oflureis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                cunki bu uyeligi ben almamiştim normaldir istanbuldaki yegenim almişti ondan istanbul yazior trabzon ofta oturuyorum

sadri başkan zaten takımın cogunu bunlardan temizledi sira bunlarada gelecek sen rahat ol
                cemaat ersunu ölümlemi tehdit ediyor umut oynayacak tolga oyanacak diye ersun istediği zaman keser haftaya kesecek tolgayı cemaat engellicekmi çok saçma...cemaat nedir ya o gs de fatih terimde olur ancak
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Çağatay Özmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  pes diyorum artık bir şeye bu kadar da körü körüne bağlanılmaz daha yazardım da saygı sınırını daha da aşacağım

aş aş, saygısızlık olarak algilamam boyle bir gece de inan istedigini soyle ... körü körüne bagliliktan kasdettigin, bizi en ağır yıpratan etkenin kendi kendimiz olduguna inanmam mii ???

İlk olarak Ahmet Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu kadar saçma bi yorum görmedim. baştan aşağıya tutarsızlık.

gülüyorum sadece
                  gülmene ne ala, "saçma yorum" kısmı da senin kendi fikrin... yorum yapmazsin olur biter... Benim dedigimi anlayacak olan zaten anliyor, anlamayan veya katilmayan da katilmadigini soylesin, kendi fikrini beyan etsin yeter...

Karaman, "Tutarsizlik" neresinde aciklayabilirsen sevinirim...

@mk.esen35 ve unique...

ben tolga kotu oynarken destekten bahsetmiyorum. Elestirilmeli ve haketmiyorsa gonderilmeli. Elbet tolga burayi okuyor veya okumuyor bilmiyorum okudugunuda zannetmiyorum ya, ama burda ki hava sokaga da yansiyor, sehire de yansiyor, senin benim yaptigim yorumu, farkli sekillerde, sokakta yanindan gecen adamda, alisveristeyken yapar, trafikte durdugunda yandaki arabadan herkes yapiyordur. Sonucta her oyuncu kendisi ile ilgili neler konusuldugunu bilir.

siz bir oyuncu icin iyi oynadigi zaman bile, koro halinde o formayi giyecek kapasite de olmadigini soylerseniz, onu asagilarsaniz, psikoloji denen birseyden haberiniz var ise, bunun onu nasil etkileyecegini bilirsiniz. Herkes sonucta celik sinirlere sahip olmak durumunda degil, bazi insanlar daha duygusal olduklari icin olumsuz eleştirilerden cok daha kolay etkilenebilirler. Sonucta bu baslik icin cok uzun bir cevap oldu.

Kimse kimsenin fikrini begenmek zorunda da degil evet. Ama kimsenin hakaret icermedikce ben yazisi icin sacmalik deme terbiyesizligini gostermiyorum en azindan.
                  There are 10 kinds of people
                  Those who understand binary and
                  Those who don’t

Yorum

• halen daha tolgayı savunanlar var ya ne denilir ki? biri gelsin kafama kafama kürekle vursun. ciddiyim. keşke Onur'un nüfus cüzdanında "Trabzon" yazsaydı da "özevladımızı" kalemizde "gönül rahatlığı" ile izleseydik.
                    Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tolga'ya asla kızmıyorum çünkü onun kapasitesi bu...Ona bu kadar şansı verenlere kızıyorum..
                      al benden de okadar...
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Tolga'nın en son ne zaman De santcis gibi kurtarışlar yaptığını gördünüz?
                        "53"

Yorum

• abi silva oynasın artık ya ne onur'u
                          belki onur silva dan bir şeyler kapar da tam pişince ilaç olur bize..
                          nasılsa tolga dan fayda yok

gerçi faydasını da isteyen yok artık zarar vermesin yeter..
                          McLas was Here

Yorum

• İlk olarak Tanju Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tolga'nın en son ne zaman De santcis gibi kurtarışlar yaptığını gördünüz?

en son ne zaman mı ?? hiçbir zaman
                            taraf

Yorum

• İlk olarak ckul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              halen daha tolgayı savunanlar var ya ne denilir ki? biri gelsin kafama kafama kürekle vursun. ciddiyim. keşke Onur'un nüfus cüzdanında "Trabzon" yazsaydı da "özevladımızı" kalemizde "gönül rahatlığı" ile izleseydik.
                              eger bu sozun bana ise, dikkatini cekiyorum, ben su an icin Tolga'yi savunmuyorum. Sadece baska birseye tepkimi dile getiriyorum.

O yuzden kürege kıymayalım, yazık olur.
                              There are 10 kinds of people
                              Those who understand binary and
                              Those who don’t

Yorum

• İlk olarak Tanju Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tolga'nın en son ne zaman De santcis gibi kurtarışlar yaptığını gördünüz?
                                hiçbir zaman...
                                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X