Şenol hocanın bu kararı bence yanlış. Çünkü onurun daha maç yapması gerekiyor, oynAMAsı gerekiyor. Onur daha çok iyi bir kaleci olmadı. Sürekli maç yapmalı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
-
İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Lütfen Orduspor'a hakaret ettiğimi sanmayın ama, bu kadar basit bir takıma karşı bu kadar basit bir gol yiyorsa bu adam, kesinlikle Trabzonspor'da kalecilik yapamaz. Rüştü'nün gözleri bozuktu galiba Tolga benim veliatım derken.
İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende iki gündür onu düşünüyorum rüştü ne gördü tolgada. Trabzonsorda 30 yıldır çalışan bir abimiz tolga iyi hoşta kaleci malaci değil demişti. Birde tolganın degajları felaket adamların önüne atıyo paso topları yoktan yere tehlike yiyoruz.
Olur mu ya. Evet Tolga kaleci değil ama ondan malacı olur. Mala ile iyi sıvalar yapar duvarlara. Hem boyu da uzun. Koca koca duvarları kısa sürede sıvar."İnsan üç beş damla kan, ırmak üç beş damla su;
Bir hayata çattık ki, hayata kurmuş pusu.
Geldi ölümlü yalan, gitti ölümsüz gerçek;
Siz, Hayat Süren Leşler, Sizi Kimi Diriltecek?"
Yorum
-
en komik bes gol listesi yapilsa kesinlikle kendine iyi bir yer bulur bu listede ordu macinsa yedigi golle.. sylva nin yedigi uyduruk gollerde girer tabi bu listeye.. bu kardeslerinize allah sanslarina gore pazar eylesin ama nolur bu kulupden uzak dursunlar.. o golu yiyen bir insan kalece olamaz.. izlerken ben utandim sahsen
Yorum
-
defans oyunculari tolga nin bacak arasina baraj kuramazlarİlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga'nın golde hatası vardı ama ondan çok daha fazla defansın hatası vardı...
tingir mingir giden topu baca arasindan iceri alibilen bir yetenek varsa kalede puyol-nesta-terry gelse hikaye
ben sahsen daha kotu gollerini de hatirliyorum tolganin .. mumkunse bu takimdan uzak dursun, kendisine guvenemeyecegimiz ortada
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum