Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tolgacım normalde kötü oynayan futbolculara yazmam yazsamda pek nadir yazarım. Yediğin golde hatan var doğrudur bunu bir derece kabul edebilirim.

Ama 30. dakika da yaptığın hareketi sana hiç mi hiç yakıştıramadım.

Röportajlarında bu kadar aklı başındasın camianın ne demek olduğunu anlatıyorsun. O camiayı temsilen sahaya çıkıyorsun, hem de kendi sahanda 30. dakika da vakit geçirmek için topu eline almıyor oyunu başlatmıyor, orta sahadan rakip oyuncunun sana gelip pres yapmasını bekliyorsun. Allah aşkına bu nasıl bir düşünce tarzı ve hareket. Maç içierisinde inanılmaz derecede sinir ettin beni. Yapma böyle kardeş yapma böyle..
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tolgacım normalde kötü oynayan futbolculara yazmam yazsamda pek nadir yazarım. Yediğin golde hatan var doğrudur bunu bir derece kabul edebilirim.

Röportajlarında bu kadar aklı başındasın camianın ne demek olduğunu anlatıyorsun. O camiayı temsilen sahaya çıkıyorsun, hem de kendi sahanda 30. dakika da vakit geçirmek için topu eline almıyor oyunu başlatmıyor, orta sahadan rakip oyuncunun sana gelip pres yapmasını bekliyorsun. Allah aşkına bu nasıl bir düşünce tarzı ve hareket. Maç içierisinde inanılmaz derecede sinir ettin beni. Yapma böyle kardeş yapma böyle..
      hocam sen daha coook yapma dersin...her macta zaman geciriyor hemen hemen her macta hatasi var gol olmasada ilginc bi TS kalecisi...
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Hala daha Tolga pişmeli diyenlere sesleniyorum: fazla pişerse yanabilir

İyi kaleci ilk maçında 10 gol de yiyebilir ama; iyi kaleci olduğunu belli eder. Takım kötüdür, gol yersiniz bu normal ama senin hatan yüzünden yeniyorsa işte burada sorun var demektir.

Trabzonsporun ağırlığını , büyüklğünü taşıyacak bir kaleci değil kendileri. İnşallah ilerki senelerde kritik maçlar oynayacağız ( kupa finalleri, şampiyonluk maçları gibi). Bu maçlar böyle basit hataları kabul etmez, etmeyecektir. O zaman kimse " henüz pişmedi abisi!!" nidalarına bakmayacaktır.." PİŞMİŞ KALECİ ALIN O ZAMAN YAHU" derler adama.
        avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• Degajlarını geliştirmiş bu bariz görüldü.. Yan toplara baya çalışmış buda bi artı elbette.. Dün gayet başarılı bir maç çıkardı diyeceğimiz anda şanssızlıkta var tabi Tum'un kısa mesafeden vurduğu kafa kapattığı yerden girdi.. Tek hatası da buydu zaten.. Ben umutluyum bakalım artık
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tolgacım normalde kötü oynayan futbolculara yazmam yazsamda pek nadir yazarım. Yediğin golde hatan var doğrudur bunu bir derece kabul edebilirim.

Bunu unutmuşum harikasın Metin abi.. Cidden bende çileden çıktım.. 30 dk olması da çok mühim değil Trabzonspor'un kalecisisin neden bu kadar endişe korku? Profesyonellikten maval çalmayın boşuna.. Trabzonspor'un kalecisi o kadar korkak olamaz zaman çalmaya çalışamaz..
            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• ben tolganın kalede güven vermediği kanısındayım haleda
              KORE LEE

Yorum

• yedigi golde hic iyi gözükmedi ama olsun.bu arada jeffin cok gol yemesini önündeki savunmaya baglayanlar bu sezon tolganin 12 macta 8 gol yemesine ne diyecek.savunma ayni savunma.benden de inadina tolga zengin.devam et kocum.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• kimse kusura bakmasın belkı ii bı yedek olur ama bana guven vermıo kaleye gectıgınde suan zatn trabzonda guven veren bı kalecı yok bence emınım herkesın hangı kaleci gecerse gecsın endısesı oluyodur ör:jefforson kaleye gecınce yan topları zayıf napcaz tolga ustune gelen topu bıle yeme gıbı bı ozellıge sahıp gereksız kalecıler yollansın tolga kıralık gıtsın 1 sezon bence tabii
                  BaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI

Yorum

• Olsun, cok iyi kaleci! Arkadaslar görmüyormusun kaleciler ne hatalar yapiyorlar. RÜstüden mi baslasam, Lehmandan mi baslasam, Kahn dan mi baslasam.

Yorum

• saydıgın isimler kendılerını yeterınce kanıtlamıs bu nedenle bazı hataları goz ardı edılebılıo artı ben tolganın ınanılmaz bı top cıkardıgına tanık olmadım bence saydıgın isimlerle tolgayı kıyaslamak bıle onlara hakaret olur rüştü fenerbahcenın en ii kalecısı engınden kaleyı devraldı kalesınde guven verendı
                      BaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI

Yorum

• ya iyi kaleci gibi de bir türlü güven vermiyor, yüzünde o ifade yok, mesela fenerli volkan ne kadar mal olsa da yüzünde bir kendine güven var, belki de suçlu biziz, güveni bi gelse yediği saçma golleri de yemeyecek, biraz da esnek değilmiş gibi, mesela jefferson aşırı esnek, o yüzden saçma sapan işler yapıyor bu da hiç esnek değil arası yok mu yahu bunların
                        bir lafa bakarım laf mı diye,
                        bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

• Bence sakatLanmassa eğer her maçta ToLga ya şans veriLmeLi.. Çünkü kendini geLiştirirse gerçekten çok iyi bir kaLeci oLucak gibi.. BaşarıLar diLiyorum ToLga Abimize...
                          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yedigi golde hic iyi gözükmedi ama olsun.bu arada jeffin cok gol yemesini önündeki savunmaya baglayanlar bu sezon tolganin 12 macta 8 gol yemesine ne diyecek.savunma ayni savunma.benden de inadina tolga zengin.devam et kocum.
                            sende daha coook devam et kocum dersin...savunmacilar ayni ama ayni düzeyde mi oynuyorlar ?!?!
                            TOGAyi zorla iyi kaleci yapmaya calisiyorsun ama bos...
                            TOLGA daha adana demirspor macinda bile insani sinirlendiriyor bosu bosuna yok iyi kaleciymis yok kötü kaleciymis ikiside degil berbat bi kaleci rezil bi kaleci...

ve ayrica futbolda hersey istatistik degildir
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yedigi golde hic iyi gözükmedi ama olsun.bu arada jeffin cok gol yemesini önündeki savunmaya baglayanlar bu sezon tolganin 12 macta 8 gol yemesine ne diyecek.savunma ayni savunma.benden de inadina tolga zengin.devam et kocum.

cafer abi tolgadan kaleci olmaz demiyoruz ama henüz yeterli tecrübeye sahip olduğuna inanmıyoruz.yani birazdaha pişmeli...

henüz TS kalecisi olmak için yeterli değil.

bunları kendimi bildim bileli kalecilik yapan ve amatör ligde oynayan biri olarak söylüyorum.
                              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• jeff, onur ve ahmet arasinda heralde sezon boyunca tolga kalede kalir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X