Tolgacım normalde kötü oynayan futbolculara yazmam yazsamda pek nadir yazarım. Yediğin golde hatan var doğrudur bunu bir derece kabul edebilirim.
Ama 30. dakika da yaptığın hareketi sana hiç mi hiç yakıştıramadım.
Röportajlarında bu kadar aklı başındasın camianın ne demek olduğunu anlatıyorsun. O camiayı temsilen sahaya çıkıyorsun, hem de kendi sahanda 30. dakika da vakit geçirmek için topu eline almıyor oyunu başlatmıyor, orta sahadan rakip oyuncunun sana gelip pres yapmasını bekliyorsun. Allah aşkına bu nasıl bir düşünce tarzı ve hareket. Maç içierisinde inanılmaz derecede sinir ettin beni. Yapma böyle kardeş yapma böyle..
Ama 30. dakika da yaptığın hareketi sana hiç mi hiç yakıştıramadım.
Röportajlarında bu kadar aklı başındasın camianın ne demek olduğunu anlatıyorsun. O camiayı temsilen sahaya çıkıyorsun, hem de kendi sahanda 30. dakika da vakit geçirmek için topu eline almıyor oyunu başlatmıyor, orta sahadan rakip oyuncunun sana gelip pres yapmasını bekliyorsun. Allah aşkına bu nasıl bir düşünce tarzı ve hareket. Maç içierisinde inanılmaz derecede sinir ettin beni. Yapma böyle kardeş yapma böyle..

...her macta zaman geciriyor hemen hemen her macta hatasi var gol olmasada ilginc bi TS kalecisi...

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum