Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gollerde bariz hatası oldumu tekrar izlemek lazım.

Gollerden ziyade oyuna soğuk oluşunu her daim eleştiriyorum.

Ama kadro istikrarı konusunda hoca gibi düşünmeye çalışıyorum.

Hoca haklıdır.

Sylva GS maçında elbette oynayabilir,hoca bu tercihi yaparmı derseniz?

Bence yapmaz.
    Sizce?

Yorum

• Teknik heyet Tolga'nin yaptigi hatalari görmüyor mu,yoksa biz Tolga'nin müthis oyununu mu görmüyoruz?
      Teknik heyet Tolga takintisindan hemen vazgecmeli

Yorum

• Şu ana kadar yediğimiz gollerde hiç bir hamle yaptığını göremedim..İzliyor topu resmen..
        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          .
          Sizce?
          yapar.
          yapmazsa kulakları çınlar.

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gollerde bariz hatası oldumu tekrar izlemek lazım.

Gollerden ziyade oyuna soğuk oluşunu her daim eleştiriyorum.

Ama kadro istikrarı konusunda hoca gibi düşünmeye çalışıyorum.

Hoca haklıdır.

Sylva GS maçında elbette oynayabilir,hoca bu tercihi yaparmı derseniz?

Bence yapmaz.
            Sizce?

Gollerde bariz hatalı

İlk golde kalenin içine geri geriye gitmeyi amatör kümede dahi hiç bir kaleci yapmaz

İkinci golde biraz daha masum diyebilirim. Uzanabilirdi ama uzanamadı...

Yan toplarda hep boşa çıktı, her zaman olduğu gibi yine topu oyuna sokamadı.

Gs maçında kalede Tolga olursa sonuç hüsran olur...

Ersun hoca kaleci değişikliğine gidecektir. Buna inanmak istiyorum en azından...

Yorum

• Kendine güvenen bir kaleci olsaydı kalede , iki golü de yemezdi ...

Yorum

• İlk olarak Halil Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ula ne bakaysun atlasana top a doğru da

Izle Tolga izle,zaten baska ne yapabilirsin ki
                [/quote]

yalnız bu pozisyonda 2 konyalı kalenin dibinde bomboş kalmış bizim bu konuda daha çok yol almamız lazım istersen kaleye buffonu koy farketmez

Yorum

• Elma elmadır, armut değil. Elmadan armut olmaz. Elma fidesine armut aşısı yaparsan tutmaz, velevki tutsa bile meyva vermez ki bu çocuğun durumu da böyle. Beş yıldır hala daha kendini geliştirecek, geliştirecek neyinin olduğu da daha saçma sapan goller yemeği öğrenmesi olur ancak. Adam tam bir kazma, kaleci fandemanteli sıfır.

Yorum

• Tolganın pozisyonuna dikkat edin açı daraltacağı yerde geriye çekilerek kalenin içine girmiş rakip oyuncu olsa ancak bu kadar yapar...

Yorum

• yalnız bu pozisyonda 2 konyalı kalenin dibinde bomboş kalmış bizim bu konuda daha çok yol almamız lazım istersen kaleye buffonu koy farketmez[/quote]
                      peki kalecinin o posizyonda topa dogru bir hamle yapmasi gerek degil mi

Yorum

• esasında bu pozisyonda tolgayı tartışmamak lazım.

Yorum

• Gariptir.
                          Hepimiz kalede dönüşümü bekliyoruz.
                          Tolga'da farkında.
                          Her an kale teslim edilecek Sylva'ya
                          Buda stres.
                          Yürek dayanmaz buna.!

Dönüşümün gerekleri oluşmadan hoca kaleyi Tolga'dan almaz.
                          Size göre gerekleri oluştu.
                          Bence daha oluşmadı.

Hoca öyle düşünüyor diye düşünüyorum.

İlk golde topa hamle yapabilirdi bencede.Bu doğru bir hareketmi olurdu buda tartışılır.
                          İkinci golde pek hata yok gibi.

Her hata yapanı dinlendirmez hoca.
                          .
                          İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gollerde bariz hatalı

İlk golde kalenin içine geri geriye gitmeyi amatör kümede dahi hiç bir kaleci yapmaz

İkinci golde biraz daha masum diyebilirim. Uzanabilirdi ama uzanamadı...

Yan toplarda hep boşa çıktı, her zaman olduğu gibi yine topu oyuna sokamadı.

Gs maçında kalede Tolga olursa sonuç hüsran olur...

Ersun hoca kaleci değişikliğine gidecektir. Buna inanmak istiyorum en azından...

Yorum

• yalnız bu pozisyonda 2 konyalı kalenin dibinde bomboş kalmış bizim bu konuda daha çok yol almamız lazım istersen kaleye buffonu koy farketmez[/quote]
                            6 para gelen ortaya kaleci hakim değilse gitsin karpuz tutsun manavda...top kaleye 1 metre o ortaları kaleci alacak artık
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• maç sonu serdar bali tolgaya boyun 1.93 omuzları kaldırsan 2 metre olursun dedi. yani öncelikle duruşu kendine güvenen bir kalecinin duruşu değil. kendine güveni olmayan adam takımına güven veriri mi. rakip senden çekinir mi?

hiç bir pozisyonda tolgayı önüne geleni dağıtıp topu çıkıp aldıgı sekılde gordunuz mu ? bunca mac oynayıp hala eksıklerınde zalma olmuyor ise daha neyi bekliyoruz. artık dikkat etti iseniz kimse genç tolga demiyor. o zamanlar çoktan geçti.

Yorum

• Olcay abi Tolga bizim imkb gibi her şeyden olumsuz etkileniyo.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X