Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet BAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Avrupa dan gelen teklifleri annesi istemedi diye geri çevirdi - diye biliyorum
    Öncelikle annesine acil şifalar dilerim. Meseleye dönersek. Annesinin hastalığı tamamen transfere kılıf uydurmak. Adama sorarlar. Avrupa'da ki hastaneler ne güne duruyor. Oranın tıbbi şartları çok mu geride. Tolga dürüst değil.

14 mart k.ayas ile anlaşmış. Demekki Mart ayından beri gitmeyi kafasına koymuş.

Yorum

• Benim anlamadığım kampı izleyen birsürü basın mensubu varken Tolga'nın ağzından "Benim de konuşacağım gün gelecektir" ifadesini neden bir tek Cevat Kol paylaştı?
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benim anlamadığım kampı izleyen birsürü basın mensubu varken Tolga'nın ağzından "Benim de konuşacağım gün gelecektir" ifadesini neden bir tek Cevat Kol paylaştı?
        Tolga öyle bir şey söylemediği için olabilir

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Benim anlamadığım kampı izleyen birsürü basın mensubu varken Tolga'nın ağzından "Benim de konuşacağım gün gelecektir" ifadesini neden bir tek Cevat Kol paylaştı?

Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak unaLhso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Top tutmayı bilmediği halde Trabzonspor'dan dünyaları kazandı.O yeteneksizlikle Efsane sayıldı.Kaldığı müddetçe başkasının hakkını yedi.Arkan sağlam olunca Trabzonspor'da oynuyorsun.Artık kalsa ne olur kalmasa.
            Maç oynarken senin burnun kırılsa sen maça devam eder miydin?

Çok utanacaksınız çok.

Yorum

Top tutmayı bilmediği halde Trabzonspor'dan dünyaları kazandı.O yeteneksizlikle Efsane sayıldı.Kaldığı müddetçe başkasının hakkını yedi.Arkan sağlam olunca Trabzonspor'da oynuyorsun.Artık kalsa ne olur kalmasa.
              Ayıptır, günahtır.
              Özkan SÜMER

Yorum

• AW: Tolga Zengin

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O adamın aklı biraz kıt galiba. Facebooktan kendi Altuğ Atalay haberini paylaştı. Ben noldu sarmadımı diye yazınca şöyle bir cevap geldi:

"İsminin üzerine Ts yazıp kendini tsli sanan sarmadı

Ben adaletten bahsediyorum sen ne diyorsun sizin gibilere Aziz lazım."

Acaba ne anladıda, ne demek istedi anlamadım bişey...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Maç oynarken senin burnun kırılsa sen maça devam eder miydin?

Çok utanacaksınız çok.
                  2010-11 sezonunda büyük emeği var.Ona bir şey demiyorum.Ancak önceki sezonları silinemez.Hiç bir artısı yokken hep TS'deydi.Niye acaba

İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ayıptır, günahtır.
                  Ayıp ve günah olan ?

Yorum

• Tolgaya 3 az.Beşiktaşın maddi sıkıntısı şu bu bizi ilgilendirmez.Trabzonspor olunca herkes az para verme peşinde.Tolga en az 5 milyon euro eder.En diyorum.Eskişehir kayseri olsa tolgayı 5 den aşağı okutmaz.Trabzonlu yöneticiler malesef hep aynı ve açlar yani görmemiş gibi davranıyorlar en ufak paraya oyuncu gönderen bir karakterleri var malesef.Bütün yönetimlerimiz böyleydi.Trabzonspor prestijini görmemiş gibi davrandığı için kaybediyor.Aha para hemen sat.Biz bu kafayla çok başarısız oluruz şerefimiz de iki paralık olur.Yıldız oyuncu mu hımm dur 5 milyon gönder gitsin burağı ,tolga yıldız oyuncu gönder gitsin 2-3 e trabzonlu trabzonspor yöneticilerin çoğu vizyonsuz ve çok başarısız.Kim olduğu önemli değil yani geçmiş yönetimler de böyleydi.
                    En son erenslash tarafından düzenlendi; 11.07.2013, 04:15.

Yorum

• Kalıyormuş. bjk işi kapanmış.
                      İnşallah doğrudur.

Yorum

• Kulüp başkanı tarafından bonservis bedeli belirlenmiş Trabzonspor kaptanı. Bir transfer harekatı ancak böyle acemice yönetilebilirdi. Sevindim takımda kalmasına.

Yorum

• tolga nın beşiktaş a gitmesi gerekiyordu.
                          arada uçurumlar da yoktu hani.
                          tolganın önünün açılması gerekiyordu.
                          kitap oku ve yorumla! ve unutma;
                          evladına bırakacağın en değerli miras,
                          ona kazandıracağın okuma alışkanlığıdır.

Yorum

• Aydın Cingöz'ün haberi ne kadar doğru bilemiyorum ama menajeri Tolga'yı 2.5 milyon euroya teklif etmiş..
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Tolga Zengin

Cevat Kol'u ciddiye alan birisini ben ciddiye almam.
                              ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

2010-11 sezonunda büyük emeği var.Ona bir şey demiyorum.Ancak önceki sezonları silinemez.Hiç bir artısı yokken hep TS'deydi.Niye acaba

önceki sezonlarda kalite düşüklüğüne rağmen her daim kadroda olmasının nedeni ülkede kaleci yetişmemesidir.

Ama bazı oyuncılarda böyle olabiliyor. 30'undan sonra yıldız olmuş bir dünya adam var ki Tolga 30 bile değil.
                                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X