Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Harvelli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bravo hocam ama anlatamıyoruz bunu bazılarına maalesef neymiş takım bu sene çoğu maçta kötüymüşte vsvs zaten hersene şampiyonluğa oynuyoduk kardeşim haklısın hersene derbilerde rakiplerimize boyun eğmiyorduk haklısın hersene sil baştan yapmıyorduk haklısın..... bu böyle uzar gider bu herşeyi ben bilirim havası olduğu sürece bizden bir halt olmaz maalesef
    Kötü olduğumuz seneler var diye, kötü olmaya devam etme duruma gözlerimizi kapatmalıyız yani?

Eski kötü günler, bugünün yeni eksikliklerine bahane edlimez.

Ölümü gösterip sıtmaya razı edemezsiniz insanları.

Yorum

• Şimdi öncelikle Ünal hocayı kovdunuz. Neden kovdunuz diyoruz adama bu parasızlıkta bir de çalışmadığı dönemin parasını verdiniz, yani istifa etmedi. İstifa etmiş ise o parayı yani bizim kısıtlı bütçemizi hocaya peşkeş çektiyseniz bunun hesabını vermelisiniz.

Peki kovulduğunda anlaşalım, o zaman bu adamı kovdunuz hani B planınız, görelim bakalım...
      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak 14TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başkanın açıklamalarına bakarsak olay teknik değilmiş yani kötü futbol değilmiş. Hüseyin hoca ile devam edecek çok büyük ihtimalle.. Buda gösterir ki fenere söz verilmiş şampiyonluk için bu söz verenlerin içinde bizim başkanda var. Söylediklerim ciddi içten diyorum.

Şimdi kaç sene geriye gidicez bakalım
        Gidişin fitili konya maçı sonrasında başkanın sözleriydi. Ben eminim konya maçına izleyen tüm gerçek trabzonsporlular başkanın sözlerine imzasını atar. Ancak o maç sonrası ünal hoca kendisine soru soran muahibiri bile azarladı. Kayseri maçı sonrası da ğnal hoca başkana ayar vermeye kalktı. Takım çok fazla maç yapmış olabilir. Çok sakatın olabilir.oyuncuların yetersiz olabilir ancak hiçbirisi kendi sahnda bile bizden çok daha düşük kalibredeki takımlardan bu kadar baskı yemeyi gerektirmez. (ligin ilk maçı kasımpaşa. Yorgunluk sakatlık yoktu. İki farklı öne geçilen g. Birliği maçı yorgunluk yoktu. Göztepe maçı. Denizli maçı. Alanya maçı kazanılması tamamen mucize. Konya maçı. Normalde bu kadar maçtan sonra eskiden olsa hoca kovulurdu. Tek neden diper 3 istanbul takımının da çok kötü olöasıydı). Bu kadar maça rağmen ünal hoca kovulmadı sadece eleştirildi hatırlatırırım. Bu site de ünal hocayı bu maçlarda eleştirmeyen yoktur herhalde veya oynanan oyundan memnun olan var mı bu sene. Her maç eleştirilere karşı şu kadar maç oynadık olamaz. Bu takım sturrşdge olmasa 2 yıldır penaltı atamıyordu.2.lig takımlarından bile istisnasız gol yiyordu. Bu takımın hocası eleştirilemezmidir. Sonuçta ünal hoca eleştirileri kaldıramadı. Ünal hoca geçiş hocasıdır. Asla şampiyon yapamaz. Öyle bir hedefi ideali bile yok. (sivaslı rıza hoca bile bizden çok daha kötü kadroya rağmen şampiyonluk hesabı yapabiliyor) Bundan sonraki gelecek hocalar bizi fırsat buldupunda şampiyon yapabilecek hocalar olmalı.
        En son emre6117 tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 18:59.

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şimdi öncelikle Ünal hocayı kovdunuz. Neden kovdunuz diyoruz adama bu parasızlıkta bir de çalışmadığı dönemin parasını verdiniz, yani istifa etmedi. İstifa etmiş ise o parayı yani bizim kısıtlı bütçemizi hocaya peşkeş çektiyseniz bunun hesabını vermelisiniz.

Peki kovulduğunda anlaşalım, o zaman bu adamı kovdunuz hani B planınız, görelim bakalım...
          Demin Trtspor 'da Ünal KAraman'ın son dakika açıklamasını okudular.
          Bir kısmında şu yazıyordu:
          KAyserispor maçı sonrasında (Sanırım basın toplantısından sonra), bana görevime son verildiği bildirildi.

Demiş hoca.

Sanırım boğazına takılırım meselesinin faturasını hemen kesmişler.

Yorum

• Arkadaşlar ciddi soruyorum.

“Başkan taraftar gibi konuşmuş, her taraftara oturup cevap verecek değilim.”

Şu açıklama normal mi?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Demin Trtspor 'da Ünal KAraman'ın son dakika açıklamasını okudular.
              Bir kısmında şu yazıyordu:
              KAyserispor maçı sonrasında (Sanırım basın toplantısından sonra), bana görevime son verildiği bildirildi.

Demiş hoca.

Sanırım boğazına takılırım meselesinin faturasını hemen kesmişler.

Ben bu durumun doğru olduğunu düşünüyorum hocayı ne kadar çok sevsemde medya önünde Trabzonspor gibi bir kulübü kendinden büyükmüş gibi hareket ve söylemde bulunursan faturayıda keserler hocam kusura bakmayın bende olsam Hocamızında dediği gibi beni şampiyon edeceğini bile bilsem nazını ve kaprisini çekmem hele hele bunu medya önünde söylersen.

Yorum

• İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar ciddi soruyorum.

Şu açıklama normal mi?
                Böyle bir konuşma yapılmaz. Bunun devamı daha vahim.

Yorum

• Ünal Karaman: Kayserispor maçının akabinde Yönetim Kurulu tarafından teknik direktörlük görevimin sona erdirildiğine dair alınan karar, tarafıma tebliğ edilmiş ve bu durum tarafımdan anlayışla karşılanmıştır.

"Ayrılmayı kafaya koymuştu"
                  En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 19:01.
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Ünal hoca açıklama yapmış. Kısaca beni kovdular demiş.

Ozaman başkan daha ne konuştuk ettik kafasına koymuştu gitmeyi diyor.. hangisi doğru şimdi.

Yorum

• İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar ciddi soruyorum.

Şu açıklama normal mi?
                      Değil. Bu yine en hafifi. Diğerleri hiç değil.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Suan tüm Istanbul medyasi Sayin Baskani suclu olarak göstermeye calisior...böylece bizi yikmaya calisiyorlar...yedirmeyiz baskani...
                        daha basarili bir döneme girecegimizden süphem yok
                        Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İki taraf da başka konuşuyor. Alacağını da vermişsen kovmuşsun demektir.

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            """ Ünal Karaman olmasaydı şu an hala Onur oynuyordu Uğurcan değil, Hüseyin ya U19'da oynuyordu yada kiralanmıştı yada 1461'deydi, Abdulkadir Parmak ise feshedilmişti bile. ""
                            Onuru başkan gönderdi ünal değil ünal istifa kararı almıştı başkan biz senin arkandayız gönderilecekleri biliyoruz dedi ve onuru burağı gönderdi.Olayları çarpıtmayın kimse salak değil.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonlu gençler grubu dün Ünal Karamana destek twiti attıktan sonra neden twiti sildi? Neden tesislere gitmediler?
                              Dün gece ortalık yangın yeriyken Turkuvaz medya grubunun kanalı olan A Spor neden üç maymunu oynadı? Neden bir dakika bile konuşmadılar?
                              Fatih Terimi her fırsatta öven Zeki Uzundurukan neden her fırsatta Ünal Karamana sallıyor?

Bilgi: Turkuvaz medya grubunun sahibi Serhat Albayrak (Berat Albayrakin abisi)
                              Trabzonlu gençler grubu kim, attıkları tivitin ne ehemmiyeti var? Bu kişilerin eylemleri kulübü bağlamaz. Turkuvaz medya grubunun yayın politikası da ancak kendilerini bağlar. Bu saydıklarınızdan kulübün siyasetçilerin avucunun içine düştüğü sonucunu nasıl çıkarıyorsunuz ben anlamıyorum. Trabzonspor kulübünün sahibi taraftarıdır. Kulübün siyasilerin avucuna düştüğü iddiası son derece yakışıksız. Ben kulübe sponsor olan firmaların her seferinde bu tür iddialarla gündeme getirilmesini de doğru bulmuyorum. Bu kurumların bir reklam politikası var, kendi menfaatleri doğrultusunda kulübümüze destek olmaları son derece tabii. Böyle bir iddiayı dile getirenlerin somut deliller ortaya koyması gerektiğini düşünüyorum. Bir takım kişilerin kulübün menfaatine aykırı bu iddialarının mesnetsiz şekilde burada dile getirilmesini doğru bulmuyorum.

Yorum

• İlk olarak 14TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ünal hoca açıklama yapmış. Kısaca beni kovdular demiş.

Ozaman başkan daha ne konuştuk ettik kafasına koymuştu gitmeyi diyor.. hangisi doğru şimdi.
                                Gitmeyi kafasına koymuş kısmı o zaman şu anlama geliyor.
                                O konuşmayı yapan adam zaten kovulmak istiyordur.

Eğer bu ise ben hemfikirim. Bu zaten kovun beni minvalinde bir konuşmaydı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X