Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Takım hedefe kilitli olmasa, Her konuda övdüğüm yönetime soverdim. Bırak arkadaş ya 2 senedir maça gidemiyorum. Bir daha Trabzonspor passolig alırsam elim kırılsın. Bu bilet ayirtip maça gidenlerde sorsan müslüman geçinir, hak hukuk derler. Sanırsın Ümraniyespor da deplasman yapıyorlar. Bugün bu takım Türkiyenin neresinde maç yapsa 1000 de doldurur 10000 de doldurur. Avrupada bile doluyor tribünler yazık ya. Kırk yılda bir maça gideceğiz beyefendilerin kotasına takılıyoruz. Virada çıkıp bize vermiyorlar diye ağlıyor tuh hepinize.
    Kesinlikle doğru kaç maçtır bilet almaya çalışıyorum alamıyorum. Passoyu alışveriş kartı gibi kullanıyorum mecbur. Ayıptır. Biz de bu takımın taraftarıyız.

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Ayrıca Koca klübün bu şekilde gruplara aciz olması inanılır gibi değil,
      En çok adamcılıktan çekmiş klübün bu işlerden kurtulması gerekiyor. Bu anlayışı her kademede kaldırması lazım..

Yorum

• Rezil bi deplasman bileti uygulamaları var.

Hep aynı kişiler maça gidecekse ne diye pasolig alıyoruz.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bunun Onur - Burak meselesinden farkı yok.
          O gün onlar takımın önüne çıkarılmıştı, bugün Ünal Karaman için aynı şey yapılmaya çalışılıyor.

Asla hiçbir paralı çalışan, hoca veya oyuncu fark etmeksizin, kulübün olmazsa olmazı değildir.
          Sorumlu oldukları, hesap verdikleri merciilere gerekli saygıyı göstermeye de mecburdurlar.

Haklarında her türlü tasarrufta bulunabilir kulüp.

Taraftar gruplarına 90 larda ne kadar uyuz isem, bugün de o kadar uyuzum.
          Hiç istisna koymadan söylüyorum bu sözü.

Her daim ikilik çıkarıp sorun üretme kapasitesine sahip oluşumlar bunlar.

Kulüp tamamını uzaklaştırsa gene üzülmem.
          izde istanbul veya anadoludaki gibi çalışmıyor bu iş.

Derebeyi oluyorlar hemen.
          Kesinlikle çok doğru

Kendilerini kulübün yegane sahibi görmeleri çok sinir bozuyor
          Kulüp hepsini uzaklaştırsa veya sadece bir grup altında olacaksınız, yoksa size tribün yok söylese

İstanbul'daki maçlara da orada yaşayan taraftarımız gitsin, her maça gideceksiniz diye bir kural yok. Bunu da düşünmek lazım. Sen zaten Trabzon'dasın
          En son Sacit tarafından düzenlendi; 18.02.2020, 19:29.

Yorum

• Evet beyler kuzeyinçocukları grubunu kurma girişimlerim başladı. 20 kişi civarı olursak biz de maçlara girme hakkına sahip oluruz belki. Katılmak isteyenler instagram kuzeyincocuklari6161616161ts
            ( ゚д゚)

Yorum

• Trabzonspor Seçimli genel kurul ile kendisini belli bir süre yönetecek Başkanını ve yönetimini seçiyor.

Buradan nacizane tavsiyem, aynı dönemde mümkünse maça gidecek taraftarını da seçsin. bizde bilelim o yıl kadroda var mıyız ? Yok muyuz ?

Bu konuda cidden çok dolu ve huzursuzum. azacağım o kadar fazla şey var ki, neresinden başlayacağımı bile bilmiyorum.

Bugün her yere biz gidiyoruz, tabi ki bize verecekler diyenlere gidebildiğim maçlarda bakıyorum,
              Üzerlerinde ne bir lisanslı ürün, ne parası verilmiş bilet, nede parası ile tutulmuş otobüs.
              Boyunlarda bir grup atkısı, maç içerisinde kendi taraftarına küfrederek bağırsana lan diyen sözde liderler.

Ama sorsan hepsi onların hakkı.
              Neden ?

Hayır bileti rezerve ediyorsun, hepsini anladık.
              Biletten para almamak nedir ? Bari ayırdığın biletin parasını lütfette al.

Taraftar gurubu dediğin zaten bu yola baş koymuş adamdır. İşi budur, var oluş gerekçesi budur.
              Ve gittiği deplasman ile de övünmez.
              Ama bizde iş tam tersi, ben gidiyorum orası da benim hakkım.

Neyse, ne desek boş.
              Atı alan üsküdarı geçti bile.

Yorum

• İlk olarak Kosavalı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonspor Seçimli genel kurul ile kendisini belli bir süre yönetecek Başkanını ve yönetimini seçiyor.

Buradan nacizane tavsiyem, aynı dönemde mümkünse maça gidecek taraftarını da seçsin. bizde bilelim o yıl kadroda var mıyız ? Yok muyuz ?

Bu konuda cidden çok dolu ve huzursuzum. azacağım o kadar fazla şey var ki, neresinden başlayacağımı bile bilmiyorum.

Bugün her yere biz gidiyoruz, tabi ki bize verecekler diyenlere gidebildiğim maçlarda bakıyorum,
                Üzerlerinde ne bir lisanslı ürün, ne parası verilmiş bilet, nede parası ile tutulmuş otobüs.
                Boyunlarda bir grup atkısı, maç içerisinde kendi taraftarına küfrederek bağırsana lan diyen sözde liderler.

Ama sorsan hepsi onların hakkı.
                Neden ?

Hayır bileti rezerve ediyorsun, hepsini anladık.
                Biletten para almamak nedir ? Bari ayırdığın biletin parasını lütfette al.

Taraftar gurubu dediğin zaten bu yola baş koymuş adamdır. İşi budur, var oluş gerekçesi budur.
                Ve gittiği deplasman ile de övünmez.
                Ama bizde iş tam tersi, ben gidiyorum orası da benim hakkım.

Neyse, ne desek boş.
                Atı alan üsküdarı geçti bile.
                söylediklerinde haklı yanlar çok fakat sunu bilmeni isterim parasız maça kimse girmiyor artık o işler eskidendi

bence de herkese açılmalı biletler bende oyle düşünüyorum ama bır yandan da deplasmanda az kişi ile organize olmak zor grup olarak belkı daha etkılı bır durum ortaya çıkıyor

bilemedim hangisi mantıklı ama haklısın da

Yorum

• Başkan, aliye’ye cevap vermeli. Algıya izin vermemeli.

Susarsak kabullenmiş oluruz her seyi. Haklı sampiyonlugumuza gölge düsürürler sene sonu

Yorum

• Ali Koç'un şu lafını çok tuttum:

" lig adil yönetilirse en büyük şampiyonluk adayı oluruz"

Biz bunu 20 yıldır söylüyoruz, hatta herşeye rağmen şampiyon da olduk.

Gitgide işler çirkinleşecek gibi. TRABZONSPOR ciddi korku yaratıyor.Düzeni bozacak tek gücüz, korku bundan.
                    YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• ali koç bu işin kopup gittiğinin farkında. Öyle ki kendi hocasına da futbolcusuna da güvenmiyor. Basit bir mantık vardır: Sen tebaanı neye inandırırsan o onu gerçek kabul eder. Fenerbahçeli futbolcular da her şeyi doğru yaptıklarını kabul ediyor bu şekilde. Ne takımın takım olmadığı kabulleniliyor ne yapılan milyonlarca yuuroluk saçma sapan transferler. Bu şu demek temelde: Yardım edin bize iltimas geçin şampiyon olmamız lazım. Fakat bizim başkan çıkıp bir şey söylemiyor. Neden söylesin ki zaten. Takımı doğru kurmuş kombineleri satmış gençler çıkarıp satıyor transferde neredeyse hata yapmamış üstelik söylenen kurallara da uymuş. Ligde lider olmuş bir maç eksikle. Kendisi hakkında sürekli konuşan takımı evinde yenmiş lideri de yenmiş. Yahu başkan niye konuşsun ki. Yaptıkları konuşuyor zaten. Ali koç yaptıkları ile konuşamadığı için ben şahsen çok rahatım. Bu fenerden bi bok olmaz. Benim de bundan sonraki beklentim başkanın yine konuşmaması üzerine. Daha doğrusu futbolun dışına çıkmaması üzerine. Bizim ilgilendiğimiz başka bir şey olmamalı.
                      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Ben basin toplantilarini takip etmiyorum ama Fb liler tepkili basin toplantisina. Durumlarini daha da kötülestirdigini düsünüyorlar. Koc un heyecanini kaybettigini ve birakacagini söylüyorlar. Cb yi övmesini de yenilgiyi kabul etmis yönünde acikliyorlar. Haksizda sayilmazlar.

Ist. takimlarinada birlik cagirsinda bulunmus ama bunun icin gec kaldilar. Bundan sonra bu yönde organize olmalarida zor artik.

Yeri geldiginde bizim baskanda gereken aciklamalari yapacaktir.
                        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          söylediklerinde haklı yanlar çok fakat sunu bilmeni isterim parasız maça kimse girmiyor artık o işler eskidendi

bence de herkese açılmalı biletler bende oyle düşünüyorum ama bır yandan da deplasmanda az kişi ile organize olmak zor grup olarak belkı daha etkılı bır durum ortaya çıkıyor

bilemedim hangisi mantıklı ama haklısın da
                          Birebir şahidim. Geçen yıl gruplara yüklenen biletler bedavaya insanların TC numaralarına yüklendi.
                          Sanırım Beşiktaş maçında da böyle bir uygulama var. Sordum, öyle olduğunu söyleyen arkadalarım var.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bunun Onur - Burak meselesinden farkı yok.
                            O gün onlar takımın önüne çıkarılmıştı, bugün Ünal Karaman için aynı şey yapılmaya çalışılıyor.

Asla hiçbir paralı çalışan, hoca veya oyuncu fark etmeksizin, kulübün olmazsa olmazı değildir.
                            Sorumlu oldukları, hesap verdikleri merciilere gerekli saygıyı göstermeye de mecburdurlar.

Haklarında her türlü tasarrufta bulunabilir kulüp.

Taraftar gruplarına 90 larda ne kadar uyuz isem, bugün de o kadar uyuzum.
                            Hiç istisna koymadan söylüyorum bu sözü.

Her daim ikilik çıkarıp sorun üretme kapasitesine sahip oluşumlar bunlar.

Kulüp tamamını uzaklaştırsa gene üzülmem.
                            izde istanbul veya anadoludaki gibi çalışmıyor bu iş.

Derebeyi oluyorlar hemen.
                            Katılıyorum.
                            ünal görevinden ayrıldığında inanılmaz bir kaos ortamı oluşturuldu. şuan futbolda siyasi operasyon çekmeye çalışan ali koç bence ozmaanda ünal karamının gidişinin siyasi ayağı olduğunu kamoyunu inandırararak özellikle twitter üzerinden algı oluşturmuştu. benim tüm fb li arkadaşlarım ünalın gidişinin alehimize olacağını siyasi görüş yüzünden gönderildiğini söylüyorlardı.
                            halbuki başkan ünalın takımı şampiyon yapamayacağını gördü. ve çok akıllı bir hamle yaptı ünal ile yollar ayrıldı.
                            ogün vira da kamoyunda oluşturulan yıpratma politikasına alet olduysa yönetimin şuanki tepkisini sonuna kadar destekliyorum.

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Başkan, aliye’ye cevap vermeli. Algıya izin vermemeli.

Susarsak kabullenmiş oluruz her seyi. Haklı sampiyonlugumuza gölge düsürürler sene sonu
                              aksine hicbir sekilde cevap vermemeli.ali koc'un istedigi sey kendisine surekli cevap verilip camianin enerjisini baska yonlere kaydirmak.baskan bilincli veya bilincsiz son donemlerde gayet guzel gidiyor.cok onemli birsey oldugunda resmi siteden cevap veriliyor gerisi onemli degil..

ali koc o kadar cok agliyor ki artik kendi taraftari bile iplemiyor.er ya da gec onlarda gercegin farkina varmaya baslayacak ve kadrolarinin sampiyonluk icin yetersiz oldugunu gorecekler.ki cincon macini kaybetsinler yavas yavas ali koc istifa sesleri yukselir..

ayrica sampiyonlugumuza hicbir sekilde golge dusmez.daha dogrusu rakiplerin her dedigini dikkate alirsak bu ligde mucadele etmemek gerekiyor..sen 20 puan farkla sampiyonluk kazansan yine soyleyecek birsey bulurlar.sadece bizim icin degil kendi aralarindaki sampiyonluk mucadeleleri icinde ayni.sen herhangi bir sikebahceliye sorsan cinconun tum sampiyonluklari saibeli der, cinconlulara sorsan onlarda sikebahce icin ayni seyleri soyler.gunun sonunda insanlarin konusmasi sampiyonu ve sampiyonlar ligine gidecek takimi degistirmiyor..

bizim gibi ucuncu dunya ulkelerinde insanlardan objektif yorum beklemek hayalcilik olur.istanbul'un domine ettigi ligde var sistemi ile eyyamin biraz onune gecildi hepsi aglamaya basladi.eskiden var sistemi yoktu hakem hata yapabilir deyip geciyorlardi..ama her nedense hakemin yaptigi 10 hatanin 9u sabit bir sekilde istanbulun lehine oluyordu.simdi bunu alenen yapan hakem sayisi 1 elin parmaklarini gecmez.istanbul'un bu kadar aglamasinin bir nedenide yabanci sayisinin serbest olmasi.sinir varken iyi yerlileri alip 3-4 kaliteli yabanciyla ligi domine edebiliyorlardi simdi duzgun scouting ile transfer yapan kulupler basarili olabiliyor istanbula kafa tutabiliyor..

cok uzatmak istemem ama var sistemi,finansal fair play,yabanci topcu serbestligi gibi seyler istanbul'u bitirmis durumda.sayet bunlar ayni sekilde devam degismeden devam ederse istanbul eskisi gibi acik ara ligi domine edemez..simdi yillardir sure gelen aliskanliklari degistigi icin sirayla tum istanbul kulupleri aglamaya basladi..onun icin ozellikle istanbul taraftarlarinin ne dedigini sallamamak en iyisi.zaten istanbulun soylediklerini dikkate alsak trabzonspor'lu olmazdik.cektirip gidebilirler.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Çümen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Katılıyorum.
                                ünal görevinden ayrıldığında inanılmaz bir kaos ortamı oluşturuldu. şuan futbolda siyasi operasyon çekmeye çalışan ali koç bence ozmaanda ünal karamının gidişinin siyasi ayağı olduğunu kamoyunu inandırararak özellikle twitter üzerinden algı oluşturmuştu. benim tüm fb li arkadaşlarım ünalın gidişinin alehimize olacağını siyasi görüş yüzünden gönderildiğini söylüyorlardı.
                                halbuki başkan ünalın takımı şampiyon yapamayacağını gördü. ve çok akıllı bir hamle yaptı ünal ile yollar ayrıldı.
                                ogün vira da kamoyunda oluşturulan yıpratma politikasına alet olduysa yönetimin şuanki tepkisini sonuna kadar destekliyorum.
                                öyle saha sonucu-performans falan hiç alakası yok. olsa zaten önceden planı programı olurdu yönetimin, en basiti sıfır deneyimli yardımcısıyla yola devam edilmezdi. yapılan karşılıklı açıklamalar sonrası iki taraf da burnundan kıl aldırmadı ve ipler koptu. kısa öz, süreç kötü yönetildi. bunda da kabahatli yönetimdir. çıkıp hocamızla fikir ayrılıklarımız var, yollarımızı ayırıyoruz, kendisine de teşekkür ediyoruz, hüseyin hocayla devam edeceğiz deseydiler bu kadar dallanıp budaklanmayacaktı işler. allahtan saha sonuçları geldi de bir yıkımdan kurtulduk.

Yorum

Yükleniyor...
                                X