Baskan, Ünal hoca icin 'ayrilmayi kafasina koydu' derken yalan söylememis. Sen o laflari basin toplantisinda kullanirsan gel beni kov, ben kovulmak istiyorum demissindir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOYun anlayışının bu anlamda eksik olduğunu kabul etse zaten bu sıkıntıların yarısı yaşanmazdı.
Ünal Karaman o kadroyu sahaya ben sürmüyorum sen sürüyorsun sen bahane aramaktan nereye saldıracağını şaşırdı adam.
İşin asıl komik yanı şu yukarıda yazdığım 4 oyuncu da ligdeki 18 takımın tamamında 11 oynar.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖpmeye niyeti olmayan yanağın nerde diye sorarmış.
Evet, adam aynen onu söylemiş ki açıklaması ve uygulaması bunu gösteriyor.
Geçen sene Onur-Burak meselesinden sonra tekrar ediyorum hayran kaldım adama.
Hiç taviz vermeden direk kesmiş faturayı...
Allah yolunu açık etsin başkanım. Ayağına taş değmesin.
Zaten bilenmiş bekliyordu yönetim. Direk göndermiş ama taraftara dürüst olsalar keşke.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendi sahanda alınacak bir Kasımpaşa mağlubiyetinden sonra bakalim neler olacak
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiÖnce TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak IYI61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMümkünse artık yerel medya stadın koridorlarına sokulmamalıdır
Yerel medyayı sevmem de, ilk defa biri sorması gerekenleri sordu.
Şu rezil oyuna bir yorum dinledik.
Sonrası hemen çorap söküğü gibi geldi.
Devam mı etseydik aynı kangren ile?
Adam gibi soru sorsalardı bu kadar uzamazdı bu iş.
Yoksa her maç sonu ninni dinlemezdik, dinletilmezdi bize!
Yorum
-
İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBak gerçekten insanı çileden çıkarır bunlar. Olum siz kimsiniz de hocayı kovarak ayar veriyorsunuz düşmanınız mı lan bu. Allah belasını versin bunların ya çağır efendi efendi anlaşarak ayrıl madem yola devam etmek istemiyorsun. Hoca çalışmadığı ayların parasını alacak birisi mi. Aklınızca algı oluşturuyorsunuz bir de gerçekten haince davranışlar bunlar. Başkan bu adam size dememiş mi Denizli maçı sonrasında bırakayım diye sen devam et demişsin kendin söylüyorsun. Ne diye adamı kovuyorsun terbiyesizliğe bak ya resmen 2 maç daha kullanıp attınız hocayı öyle mi. Bu durum gerçekse o koltukta oturmamalı tüm yönetim istifa etmeli.
Yorum
-
Başkanı birçok konuda eleştiren biriyim. Körü körüne kimseyi savunmam. Almış olduğu bu karar sonuna dek doğrudur.
Bundan sonraki adımları da umarım doğru atar.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Başkan şahsi karar alsa yada kendini düşünse Hocanın o açıklamalarından sonra sineye çeker camia baskısını göze alıp görmezden gelirdi bu durumu.Kurumsal yapının gücü,disiplin ve sürdürülebilirliği için zor ama kulüp doğruları çerçevesinde alınmış bir karar.
Ben başkanı anlıyorum ve destekliyorum umarım başarılı olur.Sonuç olarak Ahmet ağaoğlu seçilmiş bir kişi Ünal karaman ücretli çalışan bir personel böyle bakmak lazım olaya çok sevdiğim hocam hata yaptı ve kendi açıklamasında bile zaten kabul ediyor siz neyi kabul edemiyorsunuz onu anlamıyorum hoca yaptığı hatanın farkında.
Yorum
-
İlk olarak Makinist61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanı tamamen dinledim söylemlerinden bunumu anladınız başkanın demek istediği gitmeyi kafaya koymuştu öyleki o açıklamaları yaptı medya önünde lafına getirdi.
Peki hiç Ünal hocaya o açıklamayı yaptıracak mobbingi düşündünüz mü?
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim korkum 3.haftadaki fenerbahçe maçı.
Çok acı sözde Trabzonsporlular
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakip etmedin galiba. Konya maçı sonrası olan olmuş.
Yorum
-
İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInsallah o maci kazaniriz
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendi sahanda alınacak bir Kasımpaşa mağlubiyetinden sonra bakalim neler olacak
Yorum
Yorum